- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq tak wart ceny jestem mega zadowolona
Kas śliczny dywan to teraz Agata będzie miała gdzie pełzac.
Asiulek tez z semilaca zamówiłam. jak robiłam zamówienie to ładuje i ładuje lakiery wymyślam a później poszłam po rozum do głowy ze najpierw może nauczę się robić a później będę szaleć z kolorami i będę mieć trzy jak na razie
Agata mam nadzieję że w nocy dał Ci Wampirek odpocząć
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Asiek niestety nie dał od 23 do 3 budził się dosłownie co chwilę, co 15 minut, albo co pół godziny...troszkę pojadł, zasypiał i w kółko ta sama historia...piję kawę i próbuję mieć otwarte oczy... dołuje mnie to bo jak się tak nie wysypiam to potem nie mam ochoty i siły z nim się bawić w dzień wczoraj już tak padłam obok niego na puzzlach i leżę i patrzę na niego, przymykam oczy...a on haps mnie za palce i takie spojrzenie, mama nie śpiiiij, baw się ze mnąąąą... skąd te dzieci mają tą energię, której nam brakuje?
Asiulek Ty to musisz mieć wesoło powiem Ci, że chyba idealnie trafiłaś, najpierw jeden łobuz, a potem dwa w rodzeństwie jest siła i super, ze się tak rozwijają nawzajem ! Jak my się spotykamy z Jasiem i tymi bliźniaczkami przyjaciółki, to od razu widać różnicę. Jaś nie jest przyzwyczajony do innych odgłosów niż te co sam wydaje, więc po każdym takim spotkaniu jest mega zmęczony, wręcz padnięty...no i niestety w gronie innych dzieci jest marudny, chyba go to przytłacza...jakiś nerwuskowy wrażliwiec z niego
Kas super dywan ! ciekawe czy Agatula i tak nie będzie z niego uciekać
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Oj, to cieżka noc za Tobą...ech, a ja mysle ze jestem niewyspana..bo poszlam spac gdzoes o 1, bo gotowalam trzy zupy (dla kazdego co innego..;P), a że moja się gotowała i gotowała (buraczki), to w miedzyczasie...sprzatnelam z grubsza mieszkanie, co by się dywan nie brudził...heh....no i 6.30 wake up....karmienie Agu (chyba nie bede jej brać poki sama sie porzadnie nie obudzi i nie bedzie plakac....bo nie chce mi juz spac jak kiedys:/ klade ją no i probuje zasnac, coś jęczy, przymkyka oczka...ale nici :/ takze teraz lezy i gada z karuzelą, ale zaraz chyba limit minie i trzeba bedzie Zgreda wziać no i oczywiscie kolo 9 na 100% bedzie chciala drzemkę, wiec usypianie...a dzis w planach nie ma suszarki, wiec rąsie od rana;) nie moge sie doczekać az wezmę ją na ten dywan:D:D:D ciekawe jaka bedzie miec minę:D:D
Semilac to bdb wybor, bo chyba moja kosmetyczka tez swego czasu korzystala:)
Asiulek, ja to Ciebie podziwiam z 3 łobuzami, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! fajnie, na pewno fajnie, ale niesamowicie ciężko!!! no chyba że przy kolejnym potomstwie tak wszystko już proste jest
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Asiek podaj linka do tego zestawu co kupiłaś.
A u mnie chyba L będzie chora!!!! Kasłała w nocy i kichała. Eehhh!!!! Żyć nie umierać!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdrowka dla L!!:*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agata no to pięknie że nie dał Ci spać ale wiesz co tak na początku stycznia miałam, że całą noc na cycku była i już spała ze mną i byłam sfrustrowana i zła :/ bo ja nie wyspiam się wtedy bo ciągle myślę żeby jej nie przygnieść :/ a teraz już śpi jak kiedyś jedna pobudka w nocy tydzień temu były jeszcze dwie pobudki ale zawuazyłam że jak daje jej jedzenie z butli tak 160ml na noc (odciągam sobie) to wtedy mi ładnie śpi, a jak z cyca to tak pociumkała i zasypiała, przez to może nie była pojedzona i tak budziła się . Nie wiem różne teorie mam:)
Mi się marzy takie przedszkole trójeczka Na górze w nowym domu w sumie będą 4ry wolne pokoje haha ale bez przesady w sumie może trzecie będzie w nie długim czasie po tym drugim, żeby wszystkie dzieci mogły się razem bawić ... no zoabczymy bo coś mężowi się nie widzi trzecie ale zazdroszczę Glorii i Asiulkowi bo mają po trzy szkraby
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To nie plastikowe - wręcz przeciwnie - jak podusia:) kostka sensoryczna z minky i bawelny;) od kompletu pościelowego mamy;)
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
anitakulikowska89.blogspot.com/2015/10/l...ac-caa-kolekcja.html
a i jak się dziś czujesz?
Agata oj jest wesoło ale bywa tez i głośno (płacz w wersji stereo i to z jakością dolby digital) pamiętam jak na sali podczas cc pierwszy raz usłyszałam to podwójne darcie... łzy szczęścia leciały mi po policzkach a ja śmiałam sie jak głupia i mówiłam że jeszcze jak się K. do tego dołączy to już wogóle będzie wspaniale
Kas przy kolejnym już bardziej na luzie do wszystkiego podchodzisz.... ja mam taką filozofie ze mój nastrój im sie udziela i rzeczywiście jak jestem zmęczona to i oni badziej marudzą... jak T. wraca wieczorem, a chłopaki małe darcie urządzają to on już cały w nerwach i to ich jeszcze bardziej nakręca, wiec on idzie się ogarnąć a ja w tym czasie im śpiewam (aż dziwne że nie drą się wtedy jeszcze bardziej ), czytam, opowiadam, tak żeby się wyciszyli i jest ok,
zresztą to się sprawdza też przy jednym dziecku, jak nerwy sięgają już granicy wytrzymałości to lepiej odłożyć dziecko w bezpieczne miejsce, wyjść do łazienki czy innego pokoju, chwila uspokojenia, parę głębokich wdechów i wracamy z nową energią do płaczącego dziecka, duuuużo łatwiej jest wtedy malucha uspokoić jeśli same jesteśmy wyciszone, spokojne
i jak zaprzyjaźniła się Agata z sową?
Jurada kichanie to akurat ok znaczy że sama sobie radzi z tym co tam się w nosku dzieje, a z kaszlem to już gorzej, tym bardziej że wyjazd przed wami masz inhalator? może rób jej 3xdziennie inhalacje z soli tak po pół ampółki chociaż... a jaki ten kaszel? suchy?
nie wiem gdzie Asia zamawiała ale na stronce semilac jest i zestaw i jeśli chce się samemu skompletować wszystko co potrzebne
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Kas śliczny ten dywan i fajnie, że masz Asiek tą matę i jesteś zadowolona
Chciałabym kupić Jasiowi i matę i dywan ale na razie musimy oszczędzać kasę na te chrzciny, bo ta impreza cała będzie nas sporo kosztować
Agata jesteś dzielna i współczuję.
Juradka oby L szybko wyzdrowiała, teraz grypa niestety panuje...
Asiulek zawsze tak pięknie piszesz o macierzystwie i swoich szkrabach, że aż by się chciało mieć bliźniaki
i pytałaś czy to go swędzi, to tak dziś idziemy do alergologa.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak, Agatka się przywitala, popayrzyly sobie w oczy:) my juz po drzemce i jemyyyy a potem przyjaźni ciag dalszy:)))
Kurde narobiłyście mi ochoty na te hybrydy samej robic...tylko wyjście na paznokcie to mój jedyny czas dla siebie samej co 3tyg mniej więcej...
Asiulek, masz racje co do tego nastroju...niby takie proste i trudne zarazem:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
I co mnie jeszcze u Ciebie zaksakuje... że pomimo tego, że masz 3 chłopaków w domu to znajdujesz czas na forum i w postach odpisujesz praktycznie każdej z nas... Ja jak się zabieram za pisanie to hmm... już połowy nie pamiętam o czym miałam pisać
Szkoda, że nie będziesz mogła wpaść na spotkanie ale mam nadzieję, że wiosną uda nam się spotkać już w większym gronie
U nas wczoraj było ciężko... bardzo ciężko, Kuba miał ewidentnie fatalny humor i nic a nic nie pomagało. A jeszcze byłam praktycznie dzień sama więc też już wymiękałam. I chyba przy następnej okazji faktycznie zrobię tak jak Asiulek pisze, że wyjdę na chwilę do łazienki żeby troszkę odetchnąć, uspokoić się i wrócę do Łobuziaka z inną energią
Wciągnęłam dziś pączka. Ale tylko jednego. Zresztą był taki sobie nie wiem czemu i może dlatego już mnie nie ciągnie do kolejnych
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia ja się cieszę że już po chrzcinach nas wyszło 2778zł (lokaj alkohol ksiądz) i jeszcze ciasta tak do 60zł bo każdy zrobił po cieście.