- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012

wróciłam pocałym tygodniu leniuchowania nad morzem

Ogólnie miło i sympatycznie a teraz powrót do rzeczywistości

I chyba najwyższy czas zacząć robić jakieś zakupy

Doczytam jutro co tam u Was

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Fajnie, że wypoczęłaś i miło spędziłaś czas nad morzem, ja 9 lipca idę na usg a 10 jadę do Kościeliska na dwa tygodnie, co prawda po górach nie dam rady chodzić ale i tak sobie nieźle odpocznę i pooddycham świeżym powietrzem - zamówiliśmy pokój z dużym balkonem z widokiem na góry...już się nie mogę doczekać i 9 - bo zobaczę synka i 10 - bo znowu zobaczę góry
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wciąż żyjemy niewątpliwie chlubną ALE historią. Marzymy o zwycięstwach i dobrze, ale aby zwyciężać nie wystarczy tylko marzyć.... a u nas niestety widzę przerost tego co chcemy do motywacji i pracy, prościej mówiąc chcemy coś ale pracować nad tym nie mamy zbytnio chęci. Nikt nie dał rady ani Engel, ani Beenhakker ani Smuda tylko śp. Górski, ale wtedy ludzie byli inni, inna mentalność inne nastawienie do życia. Nie ma co owijać w bawełnę, głaskać po głowie i upiększać, bo My będąc w NAJSŁABSZEJ z grup wylądowaliśmy do OSTATNIM miejscu, to wstyd po całej linii. Ja odrazu, na początku mówiłam, że polska reprezentacja to ŁAMAGI i z grupy nie wyjdą i tak się stało.
No ale, piłka nożna to nie koniec świata i weźmy przykład z Irlandczyków. 4:0, ale fiesta

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak Wam weekend minął? Ja w sobotę wpadłam w szał sprzątania, a w niedziele cały dzień odczuwałam mój sobotni zapał do pracy, poprostu wszyściutko mnie bolało ohhh ;/ Chyba przesadziłam hihi
Anulka zgadzam się z Tobą w 100% ! Byłam pewna że Nasi przegrają, choć miałam cichą nadzieję że będzie chociaż remis, no ale cóż. Nie przejęłam się porażką Naszych za bardzo bo piłka mnie wogóle nie interesuje

Jeszcze +/- 13 tygodni i malutki będzie z nami

Miłego dnia kochane!
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
co do Euro:)jeszcze raz powtórzę że nasi to nie łamagi:)po prostu taki jest sport czasem nieprzewidywalny...kto by pomyślał że przegra Rosja a Holandia nawet nie wyjdzie z grupy??Myślę że lubimy narzekać i nie dostrzegać pozytywów... ile było osób które mówiły żebyśmy nawet tego Euro nie organizowali bo to będzie wstyd, bo nie zdążymy ze stadionami itp...a prawda jest taka że mamy najlepszą reprezentację od lat i tylko to wykorzystać w eliminacjach do mistrzostw świata...ile cudownych chwil nam dostarczyli w ciągu ostatniego tygodnia:)Wątpię też że nasi chłopcy nie mieli motywacji i chęci do pracy...wydaje mi się że zrobili duży postęp i powstała reprezentacja która może dać nadzieję

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Weekend był całkiem przyjemny

A teraz znowu w pracy, już mi się nie chce pracować, ale co zrobić

Wybrałam łóżeczko, ale mam tak ogromny problem z pościelami, ze masakra nic mi się nie podoba na tyle, że już bym chciała kupić... tzn podobają mi się ale takie za 250zł za same poszewki, a takich nie kupię

Anulka Chłopek jest niezniszczalna hehe Wydaje mi się, że jednak dzisiaj nie urodzi

Patys zgadzam się z Tobą

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a jakie łóżeczko wybrałaś?

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja strasznie się wkręciłam i siedzę i nagle wyobraziłam, że to już moja godzina zero i aż poczułam dreszczyk emocji. Ja pewnie jak nie urodzę przed terminem, w dniu terminu będę miała emocję na samym szczycie i w panice przysłuchiwała się do wszystkiego co się dzieje w moim brzuszku, moim ciele.

DOŁĄCZ i TESTUJ :

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My cały zeszły tydzień malowaliśmy w domku , został jeszcze mały korytarzyk , ale ja mam już dość

Dzisiaj idę na wizytę do położnej , miał iść ze mną mąż ale nie idzie wiec się na niego focham , bo obiecał , no masakryczna jestem jakaś

Patys mi się zdawało ze kryzys 7 cm , to to ze kobiecie zaczynają sie skurcze parte a nie może jeszcze przeć bo za małe rozwarcie. U mnie "kryzys" skończył się po ok. minucie , gdzie ledwo dojechaliśmy na porodówkę

Ostatnio oglądałam poród jednej z Kardiashianek ( czy jak jej tam

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

A co do pracy, to ja mam biurową robotę więc nie jest wykańczająca, ale męczy mnie siedzenie tyle godzin, dojazdy bo mam 25km w jedną stronę i codzienne korki

Anulka masz rację, że różnie to bywa, ja zaciskam z całych sił, żeby urodziła już dzisiaj

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

26joanna ja już dużo nasłuchałam się o porodach i teraz jestem na etapie że i tak będe musiała małą urodzic i tak

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Widzę, że i wam udziela się euro, bo chyba wszystkim się udziela. Ja zgadzam się z Anulką, choć jak już politykujecie , to dodam, że u nas w kraju dzieje się źle, bo mamy za dużo dziwnych "samobójstw", itp. historii, mam oczywiście na myśli śmierć gen. Petelickiego. Jedak niby w tym roku ma też być koniec świata i jest , to rok smoka, co wg Chińczyków wróży, szczęśliwy rok i szczęśliwe dzieci, co się w nim urodzą,

rzadko, która urodzi w dzień terminu porodu. Ja termin z Madzią miałam na 13 marca, a urodziłam 11 marca, bo nie mogłam ciąży przenosić, a że 11, to był piątek i mój lekarz był w pracy, więc tak mi wyznaczył termin. Zresztą szykował mnie na cesarkę

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png