- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cortezia skopiowałam sobie tą listę, może się przydać

U nas też pewnie się już zacznie coś dziać w październiku

Małopolanka o ranyyy! Dobrze, że poczytałaś to po fakcie bo tak to byś się stresowała niepotrzebnie.
NatB ja też ten wymaz będę miała dopiero w tych tyg. Mój lekarz to czasem jakiś zamotany się wydaje hehe. Ale ostatnio to ustaliliśmy. Niech ta Twoja infekcja idzie sobie wreszcie precz!
Oki ja też słyszałam dobre opinie o Ziaji dla maluszków i się zastanawiam nad nimi. Ale też mam kupony rabatowe na olejek i balsam z hippa więc wykorzystam je i sobie kupię. Spróbuję a najwyżej ja je zużyję później. W sobotę to wybieram się do tego centrum w Chorzowie i mam nadzieję, że załapię się na to usg 4D a jak nie to pójdziemy do ZOO

Zakupy super. Szczególnie ten śpiworek mi się spodobał

A ja Wam powiem, że ja mogę być pierwsza byle maluszek już był wtedy gotowy do wyjścia. Naprawdę nie mogę się już doczekać hihi

NatB ahhh ten Władek

Cortezia tak trzymaj!

Agnieszka też zastanawiam się nad dzidziusiem. Koleżanki też mi polecały.
A ja narazie mam listę co mam kupić a nie czego nie mam haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
natB Piękne fotki maluszka! Kiedy ostatnim razem robiłam usg w moim szpitalu, bobas był odwrócony twarzą do dołu i za nic w świecie nie chciał jej pokazać, dlatego 4 września idę na powtórkę. Może uda mi się wrócić z tak cudownym zdjęciami jak te Twoje.
pani_p Wielka szkoda, że oferta łóżeczka już nieaktualna, ale na pewno szybko znajdziesz nowe, piękniejsze.

cortezia Dzielna z Ciebie dziewczyna!
Od wczoraj mój maluszek jakoś słabiej się rusza. Wcześniej fikał takie koziołki, że aż cały brzuch podskakiwał. Może ma swoje ciche dni? Zobaczymy.
Co do zakupów, to ja też zrobiłam sobie listę potrzebnych rzeczy. Większość z nich mam zamiar kupić we wrześniu w Polsce, jak przylecę na ślub siostry. Wyślę kurierem razem z wózkiem. Tak czy siak bardziej mi się to opłaca niż kupowanie na miejscu.
Mi się jeszcze nie przyśnił Adaś ani poród. Czasami mam tylko takie migawki, że prowadzę wózek w parku. Tyle

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4

Małopolanka ja pamiętam jak Ty pisałaś, że ani piesri Cię nie bolą, ani siara, ani nie rosną. To powiem Ci, że ja mam to samo nie urosły ani grama czasami tylko bolą z rana a później nic, żadnej siary. Więc też zaczynam się martwić, ale mamy jeszcze 3 miesiące tzn prawie:) ale chyba jest jeszcze czas na to i nie ma się co martwić. Prawda???
Natb to Cię ta Pani doktor podbudowała:) Jak nie urok to sraczka

PaniP ciesze się, że mogłam jakoś pomóc:) szkoda z tym łóżeczkiem, no ale na bank znajdzie się inne i może lepsze:) Tfu co ja pisze na bank lepsze:) Jak zobaczysz wózek zdaj realcje czy Ci się podoba:)
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzielna z Ciebie kobitka i bardzo dobrze że spiełaś się w sobie i powiedziałaś im całą prawdę.
nat B Władek to małe cudeńko. Taki już do przytulenia. Kurczę też bym chciała takie zdjęcie. Mam nadzieję że jak będę miała teraz robione 3D to Jasio zapozuje i się pokaże. W czwartek napewno nie, bo wtedy to tylko będzie mierzony na zwykłym USG. Ale to fakt, że czym nasze dzieciaczki większe tym te USG 3 D ma je trudno złapać. Pamiętam w 12 tygodniu to tak wyraźnie bobaska w całej okazałości widać było, a później to albo fikał koziołki albo się odwracał. Chyba nie lubi być podglądany. Jak ostatnio miałam usg to mały tak kopnął ,że az lekarzowi ta gałka do badania omknęła i śmiał się, że mały chyba daje znać - Nie ruszaj mojej mamy:-)
kaśkuś nie przejmuj się. Nasze maluchy teraz będą podobno bardziej ospałe bo muszą zbierać siły przed porodem. Mi też Jasio ostatnio bardzo mało się ruszał i się martwiłam ale szybko nadrabia zaległości.
agnieszka Co do proszków to ja kupuje Lovelli bo moja siostra mi poleciła i tak jej się posłuchałam. To jest faktycznie zagraniczna firma, ale siedzibę ma w Nowym Dworze Mazowieckim. A wiele ludzi od nas tam pracuje więc co mi tam - ja ich wesprę

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mamy decyzję z drugiego banku czyli zaczynamy działania!!! :-D hihi mąż do mnie: Kochanie zacznij się pakować:-D jupi:-D
Ja też czytałam że to nic nie znaczy że wcześniej nic się z piersiami nie dzieje. To wcale nie przekreśla szansy na karmienie piersią

A moja Zuzka rozpycha się dzisiaj jak szalona:-) uwielbiam

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do zdjęcia.. powiem Wam tak, że wczoraj, jak na wizycie dostałam zdjęcie Władka to tak już się nie cieszyłam, jak kiedyś... bo teraz to ja już CHCĘ GO MIEĆ PRZY SOBIE

Kaśkus ważne, że się rusza... a czy słabiej, czy mocniej.. pewnie to też zależy od naszego samopoczucia

Pani_P czekam na info dotyczące miejsca i daty parapetówki

A tak w ogóle daj znać, co i jak z wózeczkiem

Co do wymazu na GBS to chyba będziesz znowu przechodziła to pierwsza, tak jak glukozę

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pani p no to pakuj torby kochana. Gratulacje i do dzieła.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale jestem podjarana :-D normalnie glupek. Hihi
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
Wróciłam właśnie z zakupów i kupiłam płyny do prania do bieli i do kolorów Dzidziusia i koncentrat do płukania Dzidziusia

Przyszedł też już ten śpiworek zimowy z owczej wełny do wózka z firmy Womar co zamówiłam w Smyku. Rewelacyjny..... Naprawdę warto dziewczyny - polecam!!
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Byłam dzisiaj na wizycie i okazało się że wszystko jest ok. Ostatnie wyniki moczu pokazywały to białko ale nie były jakieś straszne te wartości. Lekarka kazała dzisiaj powtórzyć i mocz wyszedł prawidłowy. Wymaz z ostatniego razu tez wyszedł prawidłowy. Nie ma śladu infekcji. Ciśnienie w normie i uwaga uwaga... od ostatniej wizyty przytyłam 2 kg!!!! 2kg w 2 tyg no byłam pod wrażeniem haha wzięłam się za jedzenie porządne i efekty od razu widać haha. Oczywiście z racji tego że wszystko jest ok nie miałam dzisiaj USG słuszałam bicie serca dziecka, ułożone jest poziomo. Kopał strasznie na wizycie i w poczekalni

NatB zdjęcie boskie normalnie rozczulił mnie ten Twój mały. Prze słodko wygląda.
Postaram się wam odpisac później. Musze zmykac.
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oglądaliśmy ten wózek i bieremy go :-D normalnie nowka nie smigana za 700zl 3w1 :-D jaram się:-D haha
Jedziemy na szkołę rodzenia;-)
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna

Super Pani_p! Wklej zdjęcia wózeczka jak będziesz mogła

Ja też się jaram bo właśnie kurier przywiózł mi kosz Mojżesza

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja tylko na chwilkę, cieszę się z Waszych zdobyczy, ja wczoraj zamówiłam ostatnie pierdoły kosmetyczno higieniczne i zamówiłam łóżeczko z materacem ,może jeszcze przyjdzie do piątku.
dziś zrobiłam badania moczu i krwi wszystko super tzn w normie więc jestem happy.
A tak to ,to do dupy dzisiejszy dzień cały dzień boli mnie lewa pachwina ledwo chodzę i tamte części i narządy też pobolewają oraz kość ogonowa normalnie poruszam się jak stara babcia i mam wrażenie ,że brzuch mi opadł, do tego cały dzień mam doła i popłakuje albo śmieję się porzez łzy, biedny mój M spytał się dziś mnie czy to ten dzień gdzie ma się trzymać ode mnie z daleka a ja w płącz i poszłam spać aż sama sie dziwie co te hormony z nas robią

Buzikai miłej nocki ja idę już spać chyba na takie stany to najlepsze rozwiazanie.