- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zazdroszczę dziewczynom które mają to już za sobą i są ze swoimi dzieciaczkami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2

My znowu zaczynamy powtórkę mały co chwile płacze .. dostał już te kropelki itd. no ale pręży się , płacze więc się zaczyna ...
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
mi w ogóle ani razu długości szyjki nikt nie zbadał, nie mam pojęcia jaka jest, bo w Pl jeszcze było wcześnie, a tu tylko usg.
No zobaczymy, ciekawa też jestem co mi jutro na tej wizycie powiedzą.
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku

Oj ja juz jej wcale nie daje na noc do luzeczka normalnie wyczuwa to momentalnie i placze i dla swietego spokoju klade ja do mnie do luzka ale bardzo czesto pije w nocy z piersi to fakt tez wydaje mi sie to ze za dlugo to trwa ale mnie lekarka powiedziala ze trzeba bardzo zwrucic uwage na to czy ona juz spi czy nie za zadne skarby nie wolno doprowadzic do tego zeby ona piers obrala jako smoczek i aby nie nauczyla sie przy tym usypiac i aby to dla niej nie byl codzienny rytualem bo wtedy nam bedzie bardzo ciezko.....
Ja przyzwyczajam mala do smoczka miedzy karmieniami jest ciezko ale mam nadzieje ze mi sie uda

Tez obralam taka metode w dzien ze odciagam mleko laktatorem i gdy jej dam a ona wypija 60ml to mam spokojniejszy dzien

Patuska oj naprawde wspolczuje tych kolek pamietam jak moj Danielek mial mega kolki to naprawde myslalam ze wykoncze sie psychicznie bo to wielki smutek jak tak dziecko placze z bolu ale masuj brzuszek jak najczesciej mojemu malutkiemu pomagalo gdy puscilam wode z kranu hehe wtedy pamietam ze mialam mega rachunki ale wszystko chcialam zeby mu pomoc

Mamma Mia no to juz tuz tuz wiemy ze sie boisz ja tez sie ogromnie balam ale po wszystkim to bedzie tylko wspomnieniem

Iwkaa wspolczuje kolki nerkowej oj ja juz mialam taka kolke 4 razy w zyciu i "rodzilam" kamienie ktore jak schodzily w dol dol to byl bol niemilosierny nawet na pamiatke zostawilam sobie 2takie kamienie i sa tylko zlym wspomnieniem

agadzie84 wspolczuje drogi z tesciowa hehe

No mialas przygode w tym aucie ale napewno chciala wszystko dobrze hihih

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

agadzie jeju.. współczuję drogi z teściową ale z drugiej strony komicznie musiało to wyglądać , teściowa pirat drogowy

MoNiQa Niestety te kolki to tragedia a szczególnie że mojemu małemu jak już Go złapie to absolutnie nic mu nie pomaga

Mój wstał i zajął sie małym odpoczęłam troszkę i nabrałam sił chociaż tak mi się spać chce że szok .. no ale na noc znowu z mały zostaje sama i mam cichą nadzieję że dziś nie złapie go ta głupia kolka ..

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

My już wstaliśmy o 7 , nocka przebiegła spokojnie bez kolki !!!

A tak to nie powiem że się wyspałam bo bym skłamała ale odpoczęłam przez tą nockę i nabrałam siły na resztę dnia

I wiecie co ?

Dobra idę bo moja maruda chce spać musze Go utulić

Miłego Dnia

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No tak forum wydasa bo mamuski nie maja czasu Patuska tylko ty na razie jakas zorganizowana

A moze to nie kolki bo kolki to chyba codziennie o tej samej porzec chpc moze ja się nie znam bo tego nie doświadczylam

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No właśnie też słyszałam że kolki są codziennie i to o tej samej porze ale co to mogło być innego? byłam z Nim u pediatry to jest cały i zdrowy , wypróżnia się normalnie i tak jest spokojny a nagle jak go coś złapie to przez 4 godziny krzyk itd. i nagle go puszcza i znowu cisza i wyczytałam że to kolka . Ta pediatra powiedziała że chłopcy ogólnie każdy ból znoszą inaczej znaczy gorzej .. i że to mogą być "incydenty" z tą kolką bo On mały jest . I szczerze mówiąc i ja się nie znam bo to moje pierwsze dziecko przecież ale te kropelki i butelka itd. chyba dąły efekty bo nocka przespana teraz też sobie spokojnie śpi . Zobaczymy jak będzie dziś .
A zdjęcie zrobię wieczorem i wstawię bo zaraz się szybuję i jadę z siostra na zakupy jadę się trochę odchamić że tak brzydko powiem

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.opinie.senior.pl/Dzbanek-filtrujacy-...ym-340-00,41710.html
ja mam taki zwykły bo do niego różne filtry pasują i są nie drogie a dodatkowo skorzysta na tym twój czajnik którego nie będziesz musiała czyścic tak często z kamienia

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A ja wypijałam po 3-4 litry żywca w ciązy i nic o tym nie wiedziałam

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

A co u nas dzisiejsza nocka marzenie 2 razy pobudka na cyca byłam w szoku bo tak to co godzine a dzisiaj aż się zerwałam z łóżka jak tak długo pospałam i feu do wózka czy wszystko oki

Mamma MIa to już bliziutko i będziesz tulić malenstwo

agadzie84 będę trzymać kciuki żeby akcja zaczeła się przy mężu

- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

agadzie84 nie martw sie na zapas moja gin mi tez podała większą wage mojego Jaska a jak miałma meldunek w szpitalu wyszło mniej to chyba od sprzetu też zależy więc nie martw się poczekaj co Ci tego 11 powiedzą to pewnie będzie dokładna kontrola i wtedy bedziesz wiedziec na stówe jak maluszek

Ale mam fajnie mama mi Jasiulka nosi a ja siedze teraz i moge spokojnie napisać posta