- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nooo jeśli z małym wszystko będzie ok to pewnie że jedziemy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

A ja się pochwale ze mam juz lozeczko

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ale dziwne uczucie znać datę porodu

Łóżeczko!!! no teraz to mój musi wrócić we wtorek

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

agadzie Wiedzą co robią na pewno więc tak jak mówisz myśl pozytywnie

A ja też muszę się pochwalić ( ale obym nie zapeszyła) dziś pierwszy raz aż tak sie wyspałam !

No a teraz zjadł przebrałam go godzinkę był aktywny i poszedł spać ( znowu w łóżeczku )

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iwkaa ja teraz tak sobie przypominam, to mały podczas wczorajszego usg był wyjątkowo aktywny, to pewnie faktycznie te pomiary mogły wyjść inaczej...
My mamy łóżeczko z materacem, tylko jeszcze nierozłożone... heheh tyle planów mieliśmy na ten wolny tydzień mojego, będzie musiał sam zrealizować

Już dziś jestem spokojniejsza niż wczoraj, w dużej mierze dzięki Wam :*
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patuska no to jestescie na dobrej dorodze (puk puk) żeby nie zapeszyć

Tak przygotowania muszą się skończyć w tym tygodniu bo w niedziele (następną) po śniadaniu już jadę do szpitala a jak mnie ta kolka nerkowa złapie to może i wcześniej i wtedy już do porodu nie wrócę a tu jeszcze ze 2 prania mi zostały....

Mamuski a wy używacie pościeli w łóżeczku??? bo nie wiem czy jest sens ją prać już Teraz na początek będzie spał w rożku i nie wiem czy prać czy nie no bo poduszki to na pewno nie będziemy używać do roku
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

iwkaa ja mam w łóżeczku pościel normalnie

Kurde wiecie co .. jutro wyjeżdżamy z Warszawy do rodziny na 4 dni i przeraża mnie samo pakowanie wszytskiego przecież walizka to mało

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No a z powietrzem to faktycznie może być strzał w dziesiątkę!!!

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jak nam się z tymi świętami uda, to mnie też czeka pakowanie itd, ale tak jak Iwkaa, będę miała podwójnie rzeczy dla małego, i tu i tam

Iwkaa ja w ogóle pościeli nie mam dla małego...ale to dlatego że zupełnie wyleciało mi z głowy że to mamy jeszcze kupić

Rany mój brzuch przybiera dziś takie kształty że aż śmiać mi się chce, tu górka, tam dwie, jedna ruchoma, inna się chowa

Postanowiłam zrobić sobie weekend lenistwa, bo potem nie wiadomo kiedy mnie to czeka ;)tyle że pranie wstawię, bo dziś mocny wiatr i słońce to wyschnie raz dwa. A póki co jeszcze w piżamie siedzę

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agadzie no widzisz jak ci przypomnialam o poscieli

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
rany dziewczyny, ale ten czas się wlecze jak się na coś czeka... dopiero sobota, no, koniec soboty, w poniedziałek się dowiem czy mojemu uda się zejść ze statku we wtorek, na jutro jakieś zajęcie muszę sobie wymyślić.
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziś u nas nocka nie była najgorsza ale mały często się budził ale co najważniejsze nie płakał

Teraz sobie śpi mój odsypia nockę to mam chwilę żeby wypić herbatkę zjeść no i zaczęłam nas pakować to jednak prawda że trzeba pół domu zabrać

Samych ubrań mam już jedna torbę a gdzie reszta rzeczy ?

Pogoda u Nas taka sobie ale nie pada bo wczoraj to cały dzień okropny był . W ogóle pojechaliśmy wczoraj do teściowej mały w domu był grzeczny w samochodzie sobie spał weszliśmy do teściowej rozebrałam Go i wszystko okej do momentu aż teściowa nie wzięła go na ręce !! jak go wzięła to On nagle taką awanturę zrobił tak zaczął płakać ale to tak że zrobił się czerwony zanosił sie nie mogłam go uspokoić z godzinę ! nic nie pomagało no aż się przestraszyłam że moze coś mu się stało przeprosiłam ubrałam go i pojechaliśmy do domu tylko wyszedł z mieszkania spokój jak by dziecka nie było w samochodzie sobie spał wrócił do domu też cisza później to się śmiałam że teściowa go wystraszyła bo zawsze jak tam jeździmy to było okej spał sobie czy leżał ale nie płakał a wczoraj to awantura okropna była .
A dziś czeka nas ta podróż trochę się jej boję niby to niecałe 200 km ale jego pierwsza podróż no i boję się czy nie będzie tam płakał bo to nowe miejsce nowe twarze no ale mam nadzieję że nie bo jak tak będzie to na sygnale będziemy wracać

A wiecie co.. rano kichnęłam zgięłam się w pół no bo ta blizna mnie boli przy kichaniu ale kichnęłam i tak mnie zabolało w tym miejscu z lewej strony że to tej pory mnie pobolewa :/
No dobra uciekam bo mały mnie już wzywa

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj to wlasnie jest najgorsze po cc kivhanie czy kaszel lepiej byc zdrowym na początku
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patuska o kurcze to mały dał czadu

nie zazdroszczę tej blizny:(
wczoraj chciałam sobie poczytać o tym wywoływaniu porodu, ale na jakimś forum kilka na kilka postów zerknęłam i wyłączyłam. Wszyscy że bardziej boli.
Ale też się dowiedziałam że to wcale nie takie rzadkie, że są wręcz lekarze którzy dają skierowanie na dzień kiedy akurat mają dyżur w szpitalu i po prostu wywołują poród. Nawet nie wiedziałam że tak można