- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi ja fotek żadnych z ciąży nie wstawię bo prawdę mówiąc nie mam

A w ciąży przytyłam 18 kilo z czego chyba 16 mi zostało,hahaha- nie powinnam się śmiać a raczej płakać

To również życzę miłych wizyt i odwiedzin weekendowych

Udanego weekendu Kochane !!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Agi ślicznie wyglądałaś w ciąży

Młody mi usnął a ja zaraz muszę wypełnić parę papierków do pracy

A młody na mikołajki dostał tą hule kule i powiem Wam że prezent trafiony bo tak się do niech hihra i jak leży na brzuszku to pełza do niej albo kica jak żabka

Życzymy udanego weekendu, udanych odwiedzinek, i samych uśmiechów Buziaczki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Odwiedziny chrzestnego bardzo udane, dzieciaczki z prezentów zadowolone. Amelka dostała od nas zestaw do sprzątania i pozamiatała cioci domek

A oto kilka fotek :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kozłowska jak Amelka skończy u mnie to podeślę ją do ciebie, pomoże w sprzątaniu bo całkiem nieźle jej to idzie

Edit
A i zapomniałam się pochwalić że kupiłam sobie płaszcza na zimę

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku ja tu widzę , ze i Paulinka do sprzątania się garnie . Ty to masz pomoc

U nas też odwiedzinki udane . Juleczka , moja 2,5 letnia chrześnica na Amelkę mówi Amaleńka

I kochana na pewno w ciąży wyglądałaś pięknie . Ja tez narzekałam na swój wygląd , ale Mężuś do samego końca utwierdzał mnie w przekonaniu , ze jestem jego piękną ciążynką

Kozłowska właśnie też myślę o tej kuli huli

Mi też marzyła się sesja ciążowa , ale jakoś te 9 m-cy tak przeleciało , ze się nie wyrobiłam

Zgram ze starego kompa i wrzucę jutro kilka

Dzisiaj Amelka buntowała się przez cały dzień ze spaniem . Jak już zasnęła to po dlugich męczarniach i na 20-30 min . A wieczorem tez nie chciała iść spać

I w ogóle przeliczyliśmy nasze wydatki w tym miesiącu i przekroczyliśmy budżet

Spokojnej nocki Kochane

edit....
Aguś super , ze w końcu udało Ci sie płaszczyk kupić

A Paulinia już chlebuś wcina ? Super . Nie dławiła się ?
I rany zapomniałam o miesięcznicy Paulisi

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jak jej dałam tą skórkę to siedziałam obok i prawie nie oddychałam ze strachu że się zakrztusi, ale skórka była na tyle twarda że jej nie przegryzła, natomiast na początku ją tylko cyckała, ssała a potem była już tak mokra, że praktycznie te okruszki same się w buźce rozpuszczały.
A guza nabiła sobie w ten sposób, że chciała sięgnąć po coś z półki pod ławą i z pozycji siedzącej wyciągnęła się do przodu, rozbujała i glebła na brzuszek uderzając głową o bok ławy. Popłakała się trochę ale zaraz jej przeszło, dopiero jak dawałam jej obiadek to zauważyłam czerwoną krechę i guza

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jak Amelka by chciała to ja z chęcią poproszę o taką rewelacyjną pomocnicę

Oj padam ale jeszcze tylko jutro jedno pranko, umyje moje 4 kwiatki na krzyż, ufarbuje włoski wpadniemy do małej z prezencikiem i o 18 wyciągam nogi i leże do samego rana dnia następnego:lol:

A dziś Matek nie zrobił kupki

Buziaczki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka to dzielna dziewczynka w takim razie . Guz jej nie straszny . Jeszcze nie jeden pojawi się na jej główce

Ze skórką chleba też się zamierzam . Tylko Amelka nie specjalnie przepada za jedzeniem większych kawałków . Tzn nawet za zabawą nimi . Jak jej daję marcheweczkę czy jabłuszko to tylko się skrzywi i wyrzuca . Ostatnio dałam jej chrupkę kukurydzianą , dumna , ze moja córeczka jest już na tyle duża , żeby sobie ją pociamkać . Ale gdzie tam , też nie chce

Kozłowska jednym słowem dałaś sobie wycisk wczoraj . I widzę , ze plany masz ambitne ...o 18 leżeć z wyłożonymi nogami

Jak tam nocka Matkowi minęła . Moja Amelka już kilka razy wymiotowała , ale u niej to bardziej z przejedzenia było . Chociaż z 2 razy wymiotowała okropnie i nie wiedziałam czemu . Aż jej noskiem szło i krztusiła się

Mam nadzieję , ze plami zeszły .... buziaki dla Matiego .
I rany już jutro pracę zaczynasz ...woow

Amelka jak zwykle noc do du.py miała . Teraz właśnie budzi się z porannej drzemki .
Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska, jak tam Mateuszek? Mam nadzieję, że już dobrze i że to było tylko tak jednorazowo

Trzymam kciuki za jutrzejszy pierwszy dzień w pracy. To normalne ,że masz obawy bo to jest w końcu nowa dla Was sytuacja ale na pewno dacie rade. Jesteś dzielną mamusią i wszystko będzie dobrze.
Pochwal się swoimi dokonaniami w mieszkanku

agi Amelka zacznie wszystko pięknie wcinać,to pewnie tylko kwestia czasu

A ja dziś nawet posiedziałam dosyć długo u koleżanki. Ostatnio widziałyśmy na moim ślubie a potem jakoś każda miała swoje sprawy ale ważne, że odnowiłyśmy kontakt

Ale wierzę, że wszystko będzie dobrze i jak spotka tego jedynego to będą mieli piękne bobaski

Miłego wieczorku

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do mojego szkraba to dziś było już normalnie

Co do porządków i przemeblowań to jestem zadowolona lubię takie akcję bo mogę przebrać i powyrzucać dużo szpargałów które sobie tylko leżą i się kurzą

Jutro muszę jeszcze przed praca podlecieć na pocztę i wysłać leżaczek bo mi się sprzedał

A co planów że od 18 leże z wyciągniętymi nogami to poszły w zapomnienie. Młody zrobiła nam psikusa i jak zasnął o 14 to spał do 16.30 a my już dawno powinniśmy być w odwiedzinkach

agi Amelka na pewno nie długo zacznie ślicznie jeść wszystko tak jak napisała Agusiak to tylko kwestia czasu

Agusiak super że odwiedzinki u koleżanki udane

Ja dziś się dowiedziałam ze zdjęć na facebook czy nk nie pamiętam gdzie że moja psiapsiuła z ławki szkolnej z liceum urodziła córeczkę - śliczną i taką malunią ojj a też nie miała długo szczęścia zawsze trafiała na tych ....... żeby nie klnąc "niewłaściwych"
Znowu się rozpisałam

Dobra zmykam choć spać nie mogę bo mężu mnie nie obudził i pogniłam dziś o sporo za długo

Miłej spokojnej nocki i ładnego uśmiechu z rana. Trzymajcie za mnie kciuki jutro

Buziaki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku fajnie , ze spotkanie z koleżanką udane . Pewnie , że znajdzie w końcu tego właściwego mena

Kozłowska moze rzeczywiście od kurzu Mateuszkowi te plamy wyszły . Teraz mi się skojarzyło , że ja też dostaje plamy (na buzi) jak przebywam w zakurzonym pomieszczeniu . Mam alergię . Ostatnio np Mężuś sprzątał to pomieszczenie , które będzie nasza sypialnią i weszłam dosłownie na chwilę , a tam pełno kurzu sie unosiło...zaczęłam kichać , noc i oczy zaczęły swędzieć i zaraz wyglądałam jak krowa łaciata

Powodzenia w pracy

Na bóstwo się zrobiłaś to pracę można zaczynać

A ja dzisiaj jadę do firmy wypełnić wniosek o wychowawczy i kadrowa dzwoniła , ze mają dla mnie prezent na święta

I jeszcze jade Mamcie odwiedzić

Wczoraj kupiłam już MM i zacznę od robienia na nim kaszki . Do tej pory robiłam na swoim mleczku . Niech Amelka zapozna się z nowym smakiem . I kupiłam nowy smoczek na butelkę , bo wczoraj nalałam Amelce bobofruta i nawet się przyssała , ale soczek lecieć nie chciał

I kupiliśmy juz wczoraj choinkę i ubraliśmy ja

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzień dobry

Kozłowska TRZYMAM KCIUKI ZE WSZYSTKICH SIŁ za udany dzień w pracy i czekamy na relację

Może u Mateuszka to faktycznie uczulenie na kurz

U niego to nie musi być od razu uczulenie, takie małe dzieci mają delikatną skórkę i to może być tylko podrażnienie. Obserwuj i trzymaj rękę na pulsie, jak zawsze

agi już macie choinkę? ale fajnie!!!

Oj i zazdroszczę prezentu na święta z pracy

To ile Was będzie na Wigilii i rozumiem, że organizujecie ją u siebie? Ja lubię jak jest dużo osób na wigilii tylko faktycznie gorzej z prezentami dla każdego gościa

A u nas pogoda względna, ważne że nie pada, może zaliczymy jakiś spacerek później.
Miłego dnia
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

I 100 lat dla Matiego

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziękuje dziewczynki za kcikasy

To uczulenie też wydaje mi się że od kurzu poczekamy zobaczymy

Mateuszek dziękuje za życzonka i przesyła buziaczki

Agi już choinka

Powodzenia z mleczkiem, i jak twoja mamcia zrobiła więcej gołąbków to może prześlesz mi ze 2:)Ja tak uwielbiam w sosie pomidorowym z ziemniaczkami z masełkiem i mizerię mniam.

Dobra zmykam do mojego rozdarciucha bo coś stęka chyba kupa przyszła