- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

My wyskoczyliśmy tylko na chwilkę z małą do marketu więc śniegu poczuła tyle co podczas drogi z auta do sklepu, na spacer nie miałyśmy kiedy się wybrać, ale mam nadzieję że nadrobimy

Sylka a to mały smakosz z Kubusia, pierniczek mu smakował

agi u nas mała ostatni też ciągle na rękach i jak usypia przytulona do mnie to też zawsze gładzi mnie po twarzy i włosach

Dziewczynki chwalcie się choinkami co by nam się nastrojowo tutaj zrobiło

agi jak obiecałam wcześniej tak wrzucam fotki:
to nasz choinka- stożek u nas na górze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka Kubuś cudny na zimowym spacerku

Jak Kuba pięknie stoi, no no zaraz za nim nie nadążysz

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka ale się uśmiałam z Kubusia

A kurczaka z jabłuszkiem Amelka jadła, ale raz takiego słoiczkowego . Ale jutro jej ugotuje wg Twojego przepisu

Zdjęcia ze spacerku super , i ta mina łobuzerska Kubusia

Agusiaczku Wasze choineczki tez śliczne . Podoba mi się ta Wasza stożkowa

A z Paulisi istny Aniołek

I wygląda na to , ze nie zrobi się plucha i ciapa

Tylko trzeba uważać na drodze . Wczoraj już tyle wypadków bylo . Ale jak jechałam do sklepu , to rzeczywiście bardzo slisko było . Paulinki autobus zatrzymał się kilka przystanków wcześniej , bo górka była nie posypana i nie ryzykował . Musieliśmy po Paulinkę jechać .
Miełgo dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to czekamy na zdjęcia choinki

Dobrze, że kierowca autobusu wolał nie ryzykować wjazdu na nieposypaną górkę, jakiś mądry się trafił.
U nas niestety śnieg raczej nie utrzyma się do soboty

Mała wczoraj jak zasnęła w tej huśtawce to pobujałam ją jeszcze trochę aż zasnęła mocniej i zanieśliśmy ją z T do łóżeczka.
Dobra lecę bo ta maruda znowu mędzi

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moja tez coś marudzi

A tu fotki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak ja od dawna już za nim nie nadązam. Zasuwa jak mały samochodzik przy meblach, ścianach o drzwiach. Aby jakieś pomieszczenie było otwarte to już jego. Otwiera mi szafki w kuchni:P Miał prawie 8 mies. jak sam wstał a później jak ruszył z kopyta to zaczęło się wchodzenie wszędziew

Choinka stożkowa bardzo ładna jest. Podobają mi się one :)O widze choinkę Agi Sliczna chyba zywa, co? Na żywo zawsze ładniej wyglądają.
I prezenty macie juz połozone, u nas by nie przetrwały ataku KUby

Spiworek nałożyłam już kilka dni temy, wcześniej tylko kocyk. Śpiworek super się sprawdza. Co prawda na podnóżku nie jest dopasowany bo mamy półokrągły a śpiwór prostokatny jest ale co tam, pokrowiec od wózka i nie widać

PAtrzę na spacerze też foli nie nakładałyście u nas co mijałam wózek to z folią

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Spała sobie smacznie przeszło 2 godz bez folii . Nie sypało jej na buźce , a to że wózek zaśnieżony to co z tego ?

Oczywiście też słyszałam opinie , ze powinnam jej dac folię , ale olewam to

Choinkę mamy żywą . Od 3 lat kupuję żywe choinki . Ale w tym roku wyjątkowo mocno się sypie . Przez to , ze blisko kaloryfera stoi , ale niestety innego miejsca dla niej nie mamy

Śpiworka nie mam jeszcze . Otulam Amcię w gruby kocyk i pokrowiec na wózek . Ale kupujemy śpiworek , bo zima dopiero się zaczyna .
Moja maruda dziś spac nie chce i co ją odłożę to ryczy , az ją gardło boli i naciąga ją

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My właśnie ze spacerku wróciłyśmy i mała śpi w wózku przed domem. Byłyśmy na poczcie wysłać kartkę, trochę późno ale co tam

agi Amelcia pięknie siedzi

Sylka my już jesteśmy po odstawieniu żółtka i pije mała wapno ale ma szorstkie kolanka i na jednym jest czerwony, szorstki placek. Nigdzie indziej tak nie ma. Nie jadła też jakiś żadnych nowości. Odstawić może gluten na jakiś czas?? Czytałam u Was, że Kubusiowi odstawiłaś ze względu na wysypkę na pleckach. Co myślisz? Ona te kolanka szorstkie ma już jakiś czas, smarowałam je, ale teraz wyszło to zaczerwienienie

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja pokrowiec zakładam tylko jak śnieg sypał a tak to też nie. Sam śpiworek wystarcza

Szukałam jeszcze w domu małej choineczki aż znalazłam i teraz mamy w pokoiku Kubusia.

Kubuśkowa choineczka
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku ja kartki wczoraj wysyłałam

Kurcze wątpię , żeby od glutenu ta wysypka była . Ale może faktycznie odstaw i jak zniknie to znowu podaj , zeby się upewnic czy to gluten jest sprawcą .
Sylka Kubuś ma piękną choinkę i na pewno szczęśliwy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Choineczka Kubusia superowa, ma teraz swoją własną

agi Amelka super śpiochała w wózeczku i faktycznie dosypało u Was śniegiem. A w jakich stronach mieszkacie? Pewnie już kiedyś pisałaś ale przypomnij

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak możesz kupić maść Alanatan plus ja nią smarowałam i pomogła. KOsztuje cos ok 8 zł. Z glutenem zobacz nie zaszkodzi

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Próbowałam ze 30 razy wstawić wam filmik jak mój rozdarciuch się rozgadał ale nie mogę

U nas wcale nie jest nastrojowo

Dziewczyny choinki macie piękne

A ja wczoraj kupiłam młodemu takiego dużego miśka

A w ogóle to musimy się pochwalić..Mamy PIERWSZEGO ZĄBKA

Paulinka cudnie zasnęła

Kubuś Super jaki on już duży mężczyzna i piernika zjadł

Amelka cudna

Jutro muszę znów wcześniej wyjść bo muszę mężowi prezencik kupić

Mój szkrab śpi zjadł ślicznie obiadek i bananka później damy serek i kąpiel i kolacyjka. Tak patrzę na godzinę i właśnie pomyślałam że parę miesięcy do tyłu byłabym jeszcze w dalekim spacerze :dry:A kupiłam mu pare dni temu takie serki z hippa waniliowy, truskawkowy i bananowy słuchajcie waniliowy to tak zajada że jak za długo na łyżeczkę nakładam to na mnie krzyczy normalnie

A dziś w pracy odwiedził mnie były kierownik fajny facet - hm...

Agusiak mój młody miał najpierw takie szorstkie kolana i łokcie smarowałam linomagiem, przemywałam szarym mydłem a na noc smarowałam Alantanem. Po 2 miesiącach pojawiły się się znowu takie wysuszone blade plamki a po jakimś czasie zrobiły się czerwone. Zmieniłam oilatum na emolium i kupiłam
Hydrocortisonum : wyprysk alergiczny, pokrzywka, liszaj ruminiowaty i wielopostaciowy, łuszczycy można go stosować w oparzeniach i aby złagodzić ukąszenia owadów. Mnie pomógł poleciła mi go pediatra nie jest na receptę ale musisz w aptece powiedzieć że dla dzidziusia(słabsza dawka) cena 9,99zł.
Pisałam ale powtórzę skóra ciała poprawa po 1 kąpieli a plamki na ciele zniknęły po 2 dniach.
Dobra zmykam jeszcze ogarnąć zmywanko może zajrzę później Buziaki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja emolium używałam od urodzenia małej ale potem przeszłam na NIVEA, kilka dni temu znów kupiłam emolium i od jutra zacznę używać. Dzięki za nazwę tej maści, jak nie pomoże alantan plus (bo akurat mam w domu) to ją zakupię.
Ja kupiłam jogurciki dla małej i też zajada ze smakiem

I Mati na pewno zadowolony z misia, fajny prezent mu mamusia zrobiła

Paulinka znów zasnęła w huśtawce, idę ją przenieść do łóżeczka