- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Śniegu u Nas sporo

Widze , że na Paulinke dobrze huśtawka działa

Amelka wczoraj od chrzestnego dostała huśtawkę . Chciał jej chodzik kupić , ale podobno same badziewne były . I troszkę jestem rozczarowana wygladem hustawki . Kupował ją z Smyku za 139,99 zł , a żadna rewelacja

Piszecie o jogurcikach . Chyba też kupię , skoro tak zachwalacie . Moja głodomorra wszystko wcina z apetytem , więc tym bardziej serkiem nie pogardzi

Dziś serwujemy kurczaka a jabłkiem i ryżem wg przepisu Sylki

Kozłowska GRATULACJE z powodu ząbka

Mam nadzieję , ze Twój Mężuś odpowiednio zadziała z filmikiem i będziemy mogły go obejrzeć

Fajnie , ze tak trafiłaś z Misiakiem

I dobry pomysł z tymi prezentami dla ogółu ... zdjęcia Mateuszka na pewno wszystkim sie spodobają

My z Mężem postanowiliśmy w tym roku nie robic sobie jeakiś wielkich prezentów . Wykosztowaliśmy się na kabinę i uznaliśmy , ze to nasz prezent

Ale za to reszta prezentów już normalna i nie mieści się pod choinką

A my idziemy dziś do tego lekarza . Kurcze mam nadzieję , ze cos zaradzi na sen Amelki . W dzień spoko , ale nocki ...po prostu sił pomału nie mam . Dzisiejsza noc ogólnie do dooopy

I jedziemy dzisiaj an ostatnie zakupy . Mężuś ma dzisiaj wolne , więc mi pomoże trochę

Milego dzioneczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wyglądem huśtawki się nie przejmuj, ważne żeby się huśtała

My z mężem też nie robimy sobie prezentów pod choinkę. Przeważnie wcześniej kupujemy sobie jakąś niezbędną rzecz do domu jako prezent,albo mąż kupi sobie co tam chce i jest że niby pod choinkę i to samo ze mną

Zazdroszczę śniegu

agi powiedz mi czy Wy macie cały domek w drewnie? Kocham drewno w domu, nasz letniskowy jest cały drewniany i zawsze chciałam swój własny także mieć z drewna lub z bali ale boję się pożaru (tfu tfu tfu

My dziś popakujemy prezenty i odkurzę jeszcze raz w strategicznych miejscach, a teraz jeszcze koszule piorę mojemu T (tzn pralka pierze

Miłego dnia Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U mnie porżadki zrobione. Dziś wieczorem jak KUba zasnie działam w kuchni. Będę piekła schab z morelami. Jutro załatka warzywna i pleśniak

Dziewczynki i ja wraz z moja rodzinką już dziś chciałabym złożyć wam najserdeczniejsze Bożonarodzeniowe życzenia.
wraz z opłatkiem wigilijnym,
w dzień Bożego Narodzenia,
ślę serdeczne te życzenia
- zdrowia, szczęścia, powodzenia
w Nowym Roku marzeń spełnienia.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kartka z Kubusiem cudna

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku ja uwielbiam Bielsko

I tak Kochana nasz domek jest z zewnątrz drewniany, zresztą w środku też

Sylka Kochana dziękujemy za życzenia

Kartka z Kubusiem rewelacyjna

Byliśmy u tego lekarza i jestem zawiedziona . Z jednej strony super , bo Amcia osłuchowo zdrowiutka

Jutro rano jeszcze tu zaglądnę i życzenia Wam przekaże , teraz uciekam , bo dzisiaj dałam sobie w tyłek i teraz padam . Nie mam już siłki

Spokojnej nocki i kolorowych snów

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobrze, że u lekarza wszystko w porządku i nie ma się co nimi przejmować oni już tacy są

Muszę pochwalić sąsiadów że się poprawili z dekoracjami i na wieczornym spacerku już zdecydowanie jest na co popatrzeć

Ja pewnie jutro już nie dam rady tu zajrzeć, może uda się tylko coś podczytać chwilkę dlatego już dziś życzę Wam Kochane przede wszystkim zdrowych, pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych, zgody, radości i miłości oraz:
smacznej kolacji Wigilijnej

i całej masy prezentów pod choinką :

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Kochane miałam mieć jutro wolne i jutro miałam mam zajrzeć, ale jedna dziewczyna ma problem z mamą i poprosiła mnie żebym ja zastąpiła więc zajrzę dopiero późnym wieczorkiem więc teraz korzystając z chwili czasu chciałam wam Kochane moje

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moje miłe, byście święta te spędziłe tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś się przydarzy.
Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie,
same zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mamy życzenia w dniu Bożego Narodzenia.
I oczywiście dużo zdrówka i samych uśmiechów Waszych pociech co by Was napawały zapałem i radością każdego dnia

I tak troszkę osobno, ale specjalne życzonka mam dla Agi i Amelki

A tak poza tym to mojemu szkrabowi na 90% idą dwa ząbki prawa i lewa dolna jedynaczka

No dobra zmykam pakować resztę prezentów, ale za nim do tego siądę za chwilkę wstawię zdjątka

A tu chciałam mu zrobić zdjątko zęboli - nie wyszło

PS.. moje dziecko na tym ostatnim zdjęciu przypomina mi tego bobasa z reklamy co się tak śmiesznie śmiało

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Od razu bardzo dziękuje za życzonka

Szczególnie chciałabym aby spelniły się przekazane przez Kozlowską o głębokim śnie co noc

Agusiaczku u nas z dekoracjami krucho

Kozłowska , ale piękny Mikołajek z Meteuszka

Spokojnej pracy w takim razie i oby szybko dobiegła końca

Kochane ja pomału uciekam , dodam jeszcze kilka fotek i zbieram się za ostatnie sprzątnięcie i pakowanie Nas .
Korzystając z okazji składam życzenia dla Was i waszych rodzin , oraz przesyła ogrom buziaków dla Maluszków

Ze szczerego serca w ten piękny czas,
gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,
życzę miłości
bez trosk i złości,
pokoju na świecie
i wszystkiego czego tylko zapragniecie,
niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,
żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!
PIERWSZE SPOTKANIE Z HUSTAWKĄ

Ale już kolejne , to pelnia szczęścia

Moi pomocnicy

To Kochane jeszcze raz Spokojnych,pogodnych i wesolych świąt . Oby znalazła się też chwila na odpoczynek i żeby cały świąteczny czas minął w przyjemnej,rodzinnej i pełnej miłości atmosferze

...I do szybkiego spisania

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam mijają Święta?
agi dziękujemy za życzenia

No i Święta już niemal za nami. Jeszcze jutro jedziemy na obiad do mojego dziadziusia a potem do drugich dziadków na kawkę i tak to właśnie w ogóle w Święta nie odpoczniemy

Udanego dalszego świętowania dziewczynki i do spisanie niebawem

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Święta zleciały na wizytach i odwiedzinach i praktycznie tak naprawdę nic się nie odpoczęło. Namawiam męża żeby wziął sobie urlop do końca roku bo nawet sami ze sobą nie mogliśmy pobyć

A tydzień zaczął nam się całkiem źle. Mąż dzwonił że strzeliła mu opona w aucie jak jechał do pracy

Wiem że już tyle się o tym pisało, ja byłam może z pół metra od niej a ona na środku dużego łóżka. Odstawiałam jej łóżeczko bo na noc przysuwam je do naszego łóżka, patrze a mała dwa obroty i już prawie spada na plecki. Dobrze że mamy panele bo zrobiłam wślizg na kolanie i złapałam ją w ostatniej chwili. Najbezpieczniej teraz to na podłodze ją zostawiać chyba

Mąż teraz jedzie po nasz samochód z kolegą z pracy i zobaczą co tam się stało. Kurka znowu wydatki

Miłego dnia Kochane

Czekam aż powracacie ze świąt i zdacie relację z ich przebiegu

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U Nas równiez czas minął na odwiedzinach , kolędowaniu i przyjmowaniu gości . Jeszcze przed chwilą żegnałam ostatnich gości .
Lodówka nadal pęka w szwach , brzuch zaraz mi chyba pęknie i boję się stawac na wadze

Ogólnie to jestem trochę rozczarowana i ostatni raz wigilię poza domkiem spędziliśmy . Jakoś bardziej odświętnie i wyjątkowo było w poprzednich latach ,gdy wigilia była u Nas .
Amelka też przez to zamieszanie i nadmiar bodźców rozdrażniona była . Miałam problem z uspaniem jej w wigilię i wczoraj .
Już nie moge się doczekać świat za rok . Amisia będzie już rozumna i będzie magicznie

Żałuje , ze nie ma jeszcze jednego dnia wolnego , żebyśmy z Mężusiem i dziewczynkami pobyli sami . Cudownie jest meić wokół siebie przyjaciół i rodzinę , ale jednak brakuje czasu na pobycie sami ze sobą . I postanowiliśmy , ze za rok własnie wigilię spędzamy w swoim gronie .
Agusiaczku i jak załatwił Mężuś wolne ?
Oby ten kiepski początek tygodnia przynajmniej przyjemnie się zakończył i nie spowodował lawiny złych wiadomości .
Dobrze , ze udało Ci sie złapać Paulunię . Dzieciaczki są mega szybkie i chwilka nieuwagi i bach cos złego może się wydarzyć . Całe szczęście , ze byłaś nieopodal .
Jutro rano jade na badania z Amelką . Aż sie boję tego pobierania krwi ...moje malunie rączki będą kute

Nic Kochane zmykam do Amelki , bo już krzyczy

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My w tym roku 2 dni kolędowaliśmy u rodzinki

Mam nadzieję że wyniki Amelki bedą w porządku.
Agi u nas przed Świętami wypadły wydatki z samochodem i łacznie z 800 zł poszło

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gratulacje dla Kubunia ....kolejny etap rozwoju osiągnięty . Czyli jeszcze moment i zacznie chodzić !!!! Rewelka

U nas Amelka przez święta popróbowała kilku rzeczy . ogólnie to co widziała , ze wkłądam do ust , to tez otwierała buźkę i aż się trzęsła