BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #305153 przez agi-p
Ale fajnie się rozpisałyście :)
Dziewczyny Wasze Mlauchy juz takie mobilne :) Ja czekam z niecierpliwością na to az Ami taka będzie :) Ja czasami narzekam , a jak tak czytam to ja mam z Amą plażę w domu :P Dopiero się zacznie , jak będzie już raczkowała .

Bombel super te zaproszenia :) Podtrzymuje słowa Aguli... zdolniacha z Ciebie :)

Co do nocniczka to ja kupiłam najzwyklejszy za 15 zł . Nie chciałam wydawać nie wiadomo ile kasy , jak miałby sie nie przyjąć :) Ale fajny jest i wygodny ...chyba , bo na nim nie siedziałam :P:P:P

Kozlowska całe szczęście , ze lepiej się czujesz :) I podpytaj koniecznie Męża jak to robi , ze Matek taki Anioł . Moze ja cos na Amie wypróbuję :P

Oj Agusiaczku z tym neopersenem i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
to mnie rozwaliłaś :) Ale chyba to nie wiele da . Ja codziennie melisę pije i nie ma rezultatów :P
Chyba czegos
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
trzeba spróbować :P
U Mamci było swietnie ...aż do domku mi się wracać nie chciało . Ale Mężuś bezlitosny ...nie chciał nas zostawić :P Plus taki , ze Paulinka w końcu do domku wróciła :)

Uciekam rozpakowac rzeczy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #305222 przez sylka
Paulinko wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss:

Bombel
co do kuchenki, pralki i ściągania noży czy czegoś innego z szafek to u nas jest to samo. Musze pilnować i odkładać wszystko dalej bo cwaniak ściągnie sobie z szafki!!!

13 lata 3 miesiąc temu #305293 przez Agusiak
agi to super, że tak miło spędziłaś czas u mamy :) jednak jak się osobno mieszka to każde spotkanie jest takie cudowne i człowiek stęsknić się już zdąży. Już się nie mogę doczekać kiedy my będziemy na swoim i będziemy tęsknić za rodzicami i odwiedzać ich z przyjemnością :blink: Oj ale nie ma źle więc nie będę narzekać tylko my z mężem mamy takie charaktery, że raczej nie możemy żyć wielopokoleniowo :silly: Po prostu lubimy być u siebie i czuć się całkowicie swobodnie. No ale niestety na takie cuda szybko się nie zanosi :huh: :dry:

Świetnie, że Paulinka już w domku, na pewno ma mnóstwo do opowiedzenia :)

agi ten nocniczek z Lidla też jakoś 15-16 zł kosztuje ale podoba mi się bo ma tą gumową podkładkę zapobiegającą przesuwaniu się kibelka :) I wydaje się być nieco wyższy, ale mogę się mylić.

Sylka Kochana dziękujemy za życzenia :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #305601 przez Kozłowska
Witajcie
Ojj nareszcie w domciu :silly: Jak dobrze że mam weekend wolny :lol: Jutro na zakupy trzeba jechać i później słodkie lenistwo :silly:
Co wy tu piszecie o tym

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:cheer: Ja może też powinnam zacząć pić meliskę ale nie przez Matka tylko przez męża który w ostatnim czasie doprowadza mnie do ......białej gorączki :silly:

Bombelku zaproszenia są po prostu boskie kurcze ja nie mam takiego talentu :( zazdroszczę :lol: :lol:

A nocniczek ten z Lidla jest fajowy szkoda ale pewnie się na niego nie załapię :(

Dobra zmykam spać buziaczki Spokojnej nocki :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #305701 przez agi-p
Dzień dobry :)
Agusiaczku masz rację , jak sie osobno mieszka to spotkania sa potem wyczekiwane i bardzo miłe :) My z Mamą zawsze miałyśmy świetny kontakt , ale mimo to dochodziło do zgrzytów :P Ale nigdy się nie wtrącała , nie udzielała "dobrych" rad i szanowała moje metody wychowawcze i wspierała mnie :) Uwielbiam do niej jeździć :)

Kochana i Wy bedziecie w końcu na swoim :) I tak macie fajnie , ze macie z tego co pisałaś górę domku :)

A nocniczek fajny i ma te podkładki antypoślizgowe . Super sprawa . Nasz tego nie ma .

Kozłowska super , ze masz weekend wolny . Odpocznij i zbierz siły na kolejny pracowity tydzień . Meliskę będziesz popijała przez Męża ? :P Ach Ci faceci , czasami do szału Nas doprowadzają :p Ale bez nich nie byłoby takiej różnorodności . Żyłybyśmy spokojnie , nie denerwowałybyśmy się , zawsze byłby porządek ...ach nuda :P :P :P

Moja Ami zawsze o tej porze ucina sobie 1 drzemkę , ale dziś zastrajkowała :P Siedzi koło mnie i mnie zaczepia :) A uśmiechy takie mi posyła , ze aż się milusio od rana robi :)

Ide kaweczke zrobić i ją zmęczyć ... niech idzie śpinkać , bo jej się znowu wszystko poprzestawia :P

Miłego poranka Kochane :)

13 lata 3 miesiąc temu #305836 przez Agusiak
dzień dobry :)

Kozłowska jak dobrze, że masz weekend wolny, możesz wreszcie troszkę odpocząć i pobyć ze swoimi mężczyznami.
A meliska przez męża, skąd ja to znam. Kocham mojego T nad życie ale czasem dochodzę do wniosku, że jest przyczyną większości moich nerwów :angry: Ale też radości więc jakoś się to normuje :blink:

agi ja z moją mamą mam kontakt dobry ale nie świetny. Moja mama jest na stanowisku dyrektora i czasem mam wrażenie, że myli pracę z domem :angry: Z resztą odkąd pamiętam mama pracę przynosiła do domu dosłownie i w przenośni a to dlatego, że wszystko musi być dobrze zrobione a nikt nie zrobi tego tak jak ona :huh:

A ja dziś idę z siostrą do kina na PIĘKNĄ I BESTIĘ :P :lol: A potem do teściów na obiad gdzie będzie już T z Paulinką :)

Miłego dnia i całego weekendu :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #305862 przez agi-p
Agusiaczku ale fajną sobotę będziesz miała :) Nie dość , ze kino to jeszcze obiadek poza domem :) Zazdroszczę :)
My jutro chcieliśmy jechać z dziewczynkami na basen . Ale nie wiem , cze Mężuś i Paulinka sami nie pojadą , a My z Amusią nie spędzimy tego czasu u znajomych na kawuni . Trochę mnie ten mróz odstrasza . Niby po basenie można posiedzieć w kawiarni zanim sie wyjdzie na pole , ale mimo to chyba za zimno , żeby Amelkę zabrać .
Paulina już duża , wysuszy się porządnie i może wyjść , a Ami malutka :P

Mężuś dzisiaj po pracy będzie pomagał mojej kuzynce się przeprowadzać , więc my siedzimy w domku . Posprzątałam sobie , obiad się już gotuje , wiec będziemy leniuchowały :)

13 lata 3 miesiąc temu #306241 przez Agusiak
agi w kinie było super, fanie było sobie przypomnieć bajkę z dzieciństwa :P zrelaksowałam się i poczułam troszkę jak mała dziewczynka :silly: :lol:

Z tym basenem świetna sprawa ale może faktycznie Ty i Amelka wybierzcie się lepiej w tym czasie na kawkę do znajomych. Takiego maluszka trudno tak dokładnie osuszyć a nie ma co ryzykować w taką pogodę.

Do nas chcieli jutro wpaść znajomi ale moi rodzice mają rocznicę ślubu więc umówiliśmy się na piątek.

A ja dziś wyskoczyłam do Biedronki po kolejne bodziaki i bluzkę z długim rękawkiem bo się normalnie w nich zakochałam. Mają bardzo miły i delikatny materiał, piękne kolory i nadruki. Dokupiłam z pszczółką Mają i Smerfetką :lol:

Miłęgo sobotniego wieczorku :)
My oglądamy z T GANG DZIKICH WIEPRZY na TVP 1, świetny film :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #306258 przez sylka
Agusiak super, źe wypad do kina był udany :)

Ja do biebrony nie wpadałam bo przypomniałam sobie, że mam jeszcze 10 szt. bodów na 1-1/2 roczku które Kuba dostał od mojej cioci po urodzeniu (tak bym miala na zapas :D) Wiec stwierdziłam że skoro są to w to miejsce Kupię mu samochód tonka chuck & friends bo są w promocji w Pepco :D
http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/11/18/97/2111189716

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #306322 przez agi-p
Dzień dobry :)
Agusiaczku super , ze wypad do kina udany . Sama chętnie bym poszła , ale na to jeszcze muszę poczekac . Wszystkiego dobrego dla Rodziców z okazji rocznicy :)
A ja nadal nie dojechałam do Biedronki :( Wiecznie coś mi wypadnie . Mam nadzieję , że do poniedziałku wszystkiego nie wykupią .

Sylka super fura :) Kuba pewnie zachwycony :) Mi zapasy ubranek topnieją w oczach . Pamiętam jak miałam 3 kartony ciuchów na "odległą przyszłośc" ...a tu został 1 :P

A Nas Mężuś zawiózł wczoraj do znajomych a sam pojechał przewozi moją kuzynkę . Znając mojego Mężusia i tych znajomych , to na wszelki wypadek spakowałam Nas , jakbyśmy mieli zostac na noc :P I dobrze zrobiłam , bo nie wróciliśmy wczoraj do domku :P
Dziś Mężuś z Pauliśką jadą na basen a ja jeszcze poplotkuję :)

A teraz moja Gwiazdeczka siedzi w wózeczku i bułkę wcina :P oczywiscie spanie jej nie w głowie , od wczoraj prawie wcale spa nie chce :(

Udanej niedzieli :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #306679 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi oj jak Ty znasz swojego męża, że przezornie spakowałaś rzeczy na noc :)
To super, że miło spędziliście weekend :)
U mnie Paulina też dziś prawie w ogóle w ciągu dnia nie spała, twarda sztuka :blink:
Dziękuję w imieniu rodziców za życzenia :kiss:

Sylka samochód świetny :)

Kozłowska 100 lat dla Mateuszka i cała masa buziaczków od nas, z okazji 9 miesiąca :kiss: :kiss:

A mnie coś głowa zaczęła boleć, wzięłam tabletkę ale chyba wcześniej się położę.

Spokojnej nocki :kiss:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #306900 przez agi-p
Hej Kochane Mamusie :)
Kozłowska dla Mateuszka spóźnione życzonka i buziaki od Nas :kiss: :kiss: :kiss:

Agusiaczku twarde te Nasze Córeczki . Amelka praktycznie przez dzień nie spała , i wcale w nocy lepiej nie było :( Ta noc to koszmar. Zasnęła o 19:15 i o 20:00 pierwsza pobudka . Normalnie podejrzewałabym ząbki , bo oprócz tego , ze kiepsko sypia to biedna tak nerwowo ciśnie rączki do buzi . Non stop ...pół ręki potrafi wsadzić i marudzi okropnie . Ale nie widac żadnych oznak na dziąsełkach :(

Teraz Amelka ucina sobie drzemkę , ja ide się ubierać i jedziemy na badanie krwi :( Siuśki rano już złapałam , choć łatwo nie było, a teraz gorsza część nas czeka .
Ale dzisiaj Mężuś z nami jedzie , bo do pracy znowu nie poszedł :( Mróz nie pozwala im pracować :(

Uciekam , zaglądnę po powrocie :)
Udanego poranka :)

13 lata 3 miesiąc temu #306948 przez sylka
Kozłowska wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i cała masa buziaczków na kolejny miesiąc :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #307067 przez Agusiak
witam się poniedziałkowo :)

agi no mogą to być ząbki, u nas też nie było żadnych oznak jeśli chodzi o stan dziąseł.
Daj znać jak Amelka po badaniu no i oczywiście jak będą wyniki :)

agi miałam już kilka razy Ci napisać, ale za każdym razem zapominałam, że miałaś rację z tymi obiadkami, spr te co mam w domu i np w obiadku gerbera ze szpinakiem jest sok jabłkowy :huh:

T dzwonił że kupił ten nocnik z Lidla, cieszę się :lol:

Miłego dnia :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #307081 przez agi-p
My już po badaniach . Za 2 razem udało sie pobrać krewkę . Oczywiście nie obyło się bez płaczu , ale zaraz po wyjściu Ami była już wesoła i zapomniała o badaniu :) Dziś o 15:00 Mężuś jedzie po wyniki , oby były w normie .

Agusiaczku a Ty gdzie sie podziewasz ? Jak tam Paulisia ?

Kozłowska a u Was co tam ?

EDITT....
Teraz dopiero wskoczył mi Twój post Agusiaczku :P
Super , że nocniczek zakupiony :) Ciekawe jak Paulinka zareaguje ???
I jak po tych obiadkach z sokiem jabłkowym ? Też coś wyskakuje Paulineczce ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka