- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

galko klamka z kluczykiem jest juz nam nikt nie przeskzodzi rano

kurde ja nzowu lazilam za czapka wiosenna i nie ma same jakeis dla noworodkow i bylam e exlusive sklepie no nic zostaj jeszcze jedne to jutro pojde

o kurcze moze ja kupie mniej mi miejsca na strychu zajmie

ja jak wroce w tyg zrobie porzadek z letnimi , leza na strychu , sandalki mamy maly dostal nowe reeboka i adidasa od kuzyna

Gosia masz talent

a o pracy tez nie mowcie .. zeby nie zapeszac ruszyla robota u s idzie na 7 wraca 0 20 , ale nas nie ma to niech chodzi , gorzej jest jak jestesmy bo nieraz mi do 22 pracowal i widzial go maly w sobote popoludniu bo tez lazi .. i 1.5 dnia dla nas .. ale jak Sylwia powiedziala cos za cos.. zobaczymy jak znajde tam prace to bedzie jak nie to zostane z malym w domu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Zdolna bestia jesteś

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

A z tym awatarkiem to wiem że to zależy też od przeglądarki. Ja też zmieniłam na zuch dziewczyną to przez Explorera było go widać dopiero niedawno a przez foxa był od razu widoczny.
My pojechaliśmy na zakupy i kupiłam Paulince sukienkę na lato w h&m może to przywoła ciepłą pogodę. Rozejrzałam się też za prezentem dla Amelki no ale skoro nie jedziemy w niedzielę to kupimy dopiero jak będziemy kiedyś jechać.
A wiecie, wchodzi jakaś nowa marka kosmetyków, nie reklamują się nigdzie a jedynie robią bezpośrednią reklamę w marketach. Perfumy za 150 zł kupujesz w cenie 70 zł i dostajesz inne kosmetyki tej firmy gratis

Skusiłam się bo mieli zapach z białym piżmem który uwielbiam i poszukuję go w perfumach i dostałam szampon, krem do rąk, krem do twarzy i balsam do ciała

Marka nazywa się VIP COSMETICS

Głowa mi pęka, zaraz kąpiel Linki i spanko

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak super ze zakupy udane, a firmy od perfum nie znam
Mam pytanko czy u Was tez brak w Rossmanie mleka Gerber?
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylka,ja nie powiem,bo wieki nie byłam w Rossmannie,ale widziałam ostatnio w Lidlu,a mąż kupował w Kauflandzie.
Agusia,jejciu,jakie super zakupy

Ja byłam wczoraj w H&M popatrzeć za spinkami i normalnie te piękne letnie sukienki,kolory radosne,słoneczne,zielenie... Większość rzeczy letnich,które jeszcze niedawno wisiały na wieszaku "promocja" zniknęły,zostało tylko kilka

Jutro mąż idzie do pracy. Jak to stwierdził,musi mu się zwrócić za książki(które mu wczoraj kupiłam). Mógł iść w niedzielę to oddał ten dzień koledze,bo mu jutro nie pasowało. Dobroć dobrocią,ale kasy nam potrzeba a taka niedziela,choćby dwie godziny,jest więcej warta niż 8 godzin w sobotę

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A wiecie w h&m powiedziałam że ta sukienka jest na prezent i dostałam tą fajową tekturkową torbę z rączką, haha

Gosiu oj doskonale Cię rozumiem, ja też nie lubię ja T idzie w weekend do pracy a ja od rana jestem z rodzicami

Kochana nie przejmuj się tak tą kartką, na pewno będzie super taka jaka wyjdzie

Sylka my też od jakiegoś czasu kupujemy mleko w Lidlu.
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ale tu produkcja

Agusiu co do mojego macierzyńskiego , to wyobraź sobie , ze niestety się nie załapałam . A dlatego , ze przebywam na wychowawczym

Super , ze zapisaliście się na te warsztaty

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kosmetyki VIP u Nas sa sprzedawane juz od dawna w marketach . Czasami to aż zbyt nachalnie te dziewczyny atakują przechodniów

Sylka super , ze Kuba sam chce się inhalować

A z tymi workami próżniowymi to świetny pomysł . Ja cały czas mam za mało miejsca i wkurzam się strasznie . Chyba czas pomyśleć o takim rozwiązaniu

Mleka Gerber u Nas już od grudnia nie ma

Gosiu z tą organizacją przy dzieciach to masz rację

A Pamiątka Komunii cudowna

Megi a na allegro czapki szukałaś ?
Ale Ci zazdroszczę tych spacerków ! Będąc w ciąży wyobrażałam sobie jak to fajnie będzie wyjść rano na spacer z dziewczynkami . Cały czas miałam w głowie jak to z Amcią wychodziłam non stop na spacerki . Myślałam , ze urodze w kwietniu , czyli już wiosna będzie . A tu klops do potęgi ... urodziłam w zimnym marcu , a i kwiecień nie napawa optymizmem i ciepłem .
Amelka dziś o 1 się obudziła i nie chciała spać sama na górze

Mężus tez w pracy , dobrze że chociaż niedziele ma wolne

Potem tylko obiad zrobię i na dziś to koniec

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś kurcze ja nadal nie rozumiem. Wiem, że na wychowawczym jest krótszy urlop ale czy to nie jest tak że zaczynasz normalnie jak każdy a po prostu na końcu zamiast mieć np. do 28 grudnia to masz do 14? nie rozumiem ale jak już pisałam w tym kraju nie rozumiem większości przepisów

Współczuję prasowania, ja też nie lubię a już zwłaszcza tej drobnicy

Ami na pewno znowu przyzwyczai się do swojego łóżeczka ale potrzebuje czasu

Mówisz że u Was już od dawna te kosmetyki są ? no popatrz jacy my zacofani, heheh

Aguś a powiedz jak Ty się czujesz, jak rana po cięciu? Matko jak czytam co Ty już w domu wyprawiasz to nie mogę uwierzyć

Może w przyszłym tygodniu wyjdziecie na spacerek bo ma być już cieplej. OBY!!!

Paulina na szczęście przespała całą noc, kaszel jej nie męczył po zawiesinie co bardzo mnie cieszy :)Teraz troszkę kaszle ale noc była spokojna.
Miłego dnia Kochane i całego weekendu

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mi brak slow do tego panstwa naszego ...
Agus ty to Robocop jestes

apropo Rossmana , jak pojechalam na zakupy we wtorek z s nic nie bylo zadnego mleka nia Hipp normalnei pustki tylko chyba bebilon

Agusiak dobrze ze Lince lepiej u nas brak kaszlu i koncowka katarku .. ale kazala mi wychodzic igo dotleniac

u nas dzis znowu fajna pogoda wiec spacerek bedzie , moze na pilki pojdziemy

kurcze ja bylam ostatnio w h%m i nic nie bylo na chlopca a na dziewczynki oczy moglam tam zostawic , S smial ze zamiast po polkach z ubraniami dla chlopcow lazilam tam gdzie dziewczynki i ogladalam sukienusie

Agi czapki szukalam on musi mierzyc czapki ... ma wielki lep

oj Gosi wspolczuje moj wczoraj wrocil o 22 a poszedl na 7 rano

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

I mam nadzieję , ze z tą poprawą pogody masz rację

A macierzyński zaczynam w dniu porodu a kończe właśnie 2 tyg wcześniej ... 20 sierpnia

Kochana ja miałam mega cieżkie pierwsze dni . Czułam się tragicznie , zdecydowanie najgorzej z wszystkich cięć . Ale lekarze mówili , że miałam ciężką sytuację w brzuchu i mieli problemy z wydobyciem Mai i potem z zszyciem mnie . Pękałam im i musieli się natrudzić . Dlatego przez pierwsze 6 dni cierpiałam . Ale odmawiałam przyjmowania leków p/bólowych . Cały czas chcieli mi ketonal podawać , bo mówili,że to nieludzkie tak cierpieć . Ale ja chciałam karmić i bałam się , ze do pokarmu to przejdzie i nie brałam leków .
Teraz już ruszam się normalnie , w zasadzie jak tylko Majusię wyjęli z inkubatorka to we mnie siły wstąpiły i wszystkie dolegliwości mi minęły

Megi czyli u Was noc nie za ciekawa . Tymuś zaborczy się zrobił

Hahaha uśmiałam się z wielkiego łba

Jak mi sie marzy wypad so sklepu na zakupy

Nic idę położyć Ami i spróbuję też odpocząć

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

megi powiem Ci że ja wczoraj w h&m to tylko mężusiowi pokazywałam jakie super ubranka są dla chłopców, hahaha. Dla dziewczynek owszem są sukienki ale takie szmatki troszkę i ta co kupiliśmy też taka do latania. A dla chłopców widziałam świetne spodnie i takie koszule z krótkim rękawem i krawatami, bombowe

Noc faktycznie przebojową mieliście

Aguś, rany Ciebie to powinni ozłocić. Ja to na początku w szpitalu też karmiłam a żarłam wszystko co mi dawali, ketonal w zastrzykach dostawałam i jeszcze chodziłam się upominać jak mnie bolało

Odpoczywaj ile się tylko da

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja bylam w h7m we wtorek i nic nie mieli fajnego
Agi wpsolczuje bolu ...
ja wzielam tylko w 1 dzien tabletke przecibolowa ale maly mnei wewnatrz rozerwal , popekalam i nacieli mnie po sama

u mnei dzis slonce ludzie widze slonce

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja już mam "wolne"

Megi,no my niestety mamy dzień mniej dla siebie przez to,że Rafał poszedł dziś do pracy. I sama z dziećmi jestem i całe sprzątanie na mojej głowie było,ale poradziłam sobie. Jak Hania w stanie to wezmę ich na spacer,bo jakoś tak ładnie wygląda za oknem

Wychodzi na to,że jednogłośnie stwierdzamy,że H&M to najlepszy sklep. Dostaniesz tam łaszki dla dziewczynek i dla chłopców

Agi,super,że ta sobie radzisz. Ja nie wiem co to znaczy ból po cc,wiem tylko co znaczy bolesny poród

I wiecie co,nie mam kataru

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agi hadkor z Ciebie. Taka wyscigowka

Po porodzie po 5 godz bylam juz na nogach a rano smigalam jak ta lala

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

na komunie wiemy co chcemy kupic aparat cyfrowy z karta pamieci i futeralem :)S ostantio chodzil i ogladal . bo dominis jedzie nad morze z dziadkami w czerwcu

tymek mi sie obrazil od kilku ndi na zupe nie chce , dzis rosolem pogardzil , moze karkowke zje bo mamcia wlasnie piecze ..

niewyrazne bo z telefonu :0