- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dzisiaj mam smutny dzien bo dotarlo do mnie ze za ok 2tyg juz pewnie bede karmic Filipa tylko mm.Wczoraj sciagbelam tylki 50ml z obu piersi a myslalam ze eksploduja.Nic dziwnego ze maly tak czesto sie budzi w nocy,pewnie jest glodny...
Moj R. ma takie samo podejscie do zycia i obowiazkow jak partner Kakaszki.
Ja gdybym codziennie nie zjadla lodow to bym zwariowala i ogolnie jem slodycze ale takie suche typu herbatniki czy wafelki.
No i wlosy to mi garsciami wypadaja a tabletek nie biore,oprócz tego mam tragiczna cere.Pelno pryszczy mi sie robi na buzi.
J
Ja daje malemu 120ml mm ale zawsze jak mu sie konczy to marudzi wiec pewnie by zjadl wiecej.Za tydziwn konczy 3mies i zwiekszam dawke do 150ml jak jest napisane na opakowaniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Rysa glowa do góry

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

a ja ostatnio sobie pozwalam ze słodyczami bardzo...
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mały dziś w nocy zaszalał poszedł spać koło 22 obudził się o 24 na jedzonko potem o 3 i koło 3:30 zebrało go na rozmowę i co trzeba było rozmawiać zasnął coś koło 5 i obudził się przed 8 i znów pogadankę zrobił.
Mały został z tatuśkiem a mamuśka wyrwała się do miasta zahaczyłam o hurtownię i kupiłam śpiworek i 2 pajace takie grube z weluru chyba są.
I oczywiście wpadłam do lumpa zgarnęłam sweterek, spodnie z szelkami niby z dżinsu, pajacyk taki gruby na zimę jak znalazł.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
W sobote przyleciał mój chrzestny a całą niedziele spędziliśmy z B. byliśmy na grilliku u znajomych a pod wieczór pojechaliśmy jeszcze do jego rodziców. Wykąpaliśmy niuńkę ululałam ją i poszliśmy na spacer troche się odchamić z piwkiem

Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszły weekend B. będzie składał szafe ja ogarne chałupkę i będzie można się wprowadzać, może zdążymy przed moimi urodzinami bo mam 14:P
Ogólnie jestem w skowronkach.
Zosia jak to Zosia ma się dobrze, kupe mi robi co 3 dni. No i dzis była jeszcze położna... powiedziała ze odwiedzi nas jeszcze w 7 miesiacu i na roczek...kurcze po co ? i tak jej powiedziałam ze juz nas tu nie bedzie:P hihi
No i jadę odwiedzić Abrę w październiku ale myślę że okazją sama się pochwali więc nie zabieram jej tej przyjemności

Co do włosów, paznokci, cery itp. ja biorę spirulinę... jest zajebiaszcza:)
naprawde polecam
Pozdrawiam Was wszystkie, te z gilami gorąco przytulam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
A tu moja dzisiejsza kluska
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Też już sie szykuję na powiększenie Tomusiowi garderoby o cieplejsze ubranka bo już te letnie chyba bedzie trzeba odlozyć....
Ikunia miło czytać że u Ciebie wreszcie dobrze się dzieje. Trzymam kciuki bardzooo
a co do gilów to wole określac siebie wreszcie"pociągająca"

Moj mąż walczy w pokoju obok i usypia synka a mnie serce ściska ze on tak tam kwili.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My siedzimy sobie z Oskarkiem i rozmawiamy

Klara,Kasia zdrowka zycze i szybkiego powrotu do zdrowia.
My zaraz idziemy sie kapac i sprobuje go uspic bo zaczal marudzic i nie moge nawet kolacji zjesc
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Aleksia to jak się synus w nocy budzi to Ty z nim nie śpisz ? Ja bym na bank padła... w nocy ledwo trzymam głowę jak karmie heh
Ikunia to super, że z B już coraz dalej idziecie heh może niedługo na przyszłych 2014 Cie zobaczymy hihi

Zosienka slodziutka jesteś w tych sercach ♥♥
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

musze jeszcze dzis troche czosnku zjeśc przed snem

Jak czytam że synek spi Ci 10 godzin to strasznie zazdroszcze....
Teraz jak jestem chora i przychodzi moja mama to kaze mi spać ile sie da no i powiem Wam że super sprawa byc tak wyspanym... gdyby jeszcze mnie te chorobsko nie meczyło byłoby bosko.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Kasiu "pociągająca" to mi się podoba

i wiecie co...niedługo będziemy tu już rok:)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja już też zakupiłam trochę ciepłych ciuszków...welurowych też.
Moja na raz wypija 130ml ...zwiększać dawki jej nie będę bo i tak nie wypije, próbowałam jej podawać i musiałam resztę wylewać...zwiększę jak będzie chciała częsciej pić niż teraz, to będzie znak że potrzebuje więcej.
Ojjj abra co Ty za niespodziankę nam szykujesz

Ikunia fajnie że Tobie i B. się układa

Kasia , spokojnie, zalcie się ile chcecie...po to tu jesteśmy

Lenka jeszcze nie śpi...postanowiła z nami gadać

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
milej nocy
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ikunia fajnie ze sie spotykacie

Kasiu wspolczuje,ja tez czesto lapie jakies chorobska,pierwszy dzien jest najgorszy,moze 2 pierwsze i pozniej juz bedzie lepiej no ale skoro tak zle z Toba to pedz jutro do lekarza.
ja tez musze kupic dla Oskarka cieplejsze rzeczy,wogole to malo mam ciuszkow na 3 miesiac ale poczekam jak bedziemy w PL to taniej bedzie

Zosia jak zwykle slicznie wyglada...Ikunia moze kiedys sie doczekasz slubu,trzymam kciuki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To i ja troche napisalam co mi lezy na sercu

Moj synus wlasnie zasnal a ja mam troche czasu dla siebie tyle za zaraz trzeba isc spac.

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ikunia heh z tym pedofilem mnie rozwalilas

Hania nie ma co na siłę dawać dziecku więcej bo ona sama wie kiedy najedzona więc dobrze robisz.

Alan już po kapieli, dziś też było trochę marudzenia, ale znacznie mniej niż np wczoraj. Póki co śpi w swoim wyrku zobaczymy na jak długo.
Ja z mezusiem oglądam meczyk. Kurde juz nie mogę się doczekać tych biletów noooo.
A jak u was z waga ? U mnie wciąż stoi ehhh
Violcia jak Ci idą ćwiczenia ? Ja dziś skalpela zaczęłam, daje w kość ale pozytywnie narazie jestem nastawiona. Zobaczymy jak to będzie. No i wciąż nie mam kreacji na chrzciny cholera. Dziewczyny co już po zamawiala z Was którąś jakieś kiecki na necie ?
Z tym "ksieciulkami" to głowa mała

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Wczoraj pojechaliśmy nad wodę, oczywiście nie kąpać się, bo za zimno...ale spotkaliśmy się z chrzestnym Emi i jego rodzinką

Dziewczyny ja to Wam zazdroszczę takiego spania dzieciaków w nocy. Artuś w dzień śpi pięknie, bo praktycznie budzi się, zjada cyca, pobuja się w bujaczku i zasypia...a w nocy to koszmar...tzn i tak jest lepiej niż przy Emilce, ona nie spała od 1-6 rano, a Artuś zasypia o 21 i budzi się o 00,2,4,6,8..tak więc karmię go mając zapałki w oczkach...
Dziś jednak eksperymentowałam...koleżanka mi poradziła bym odciągnęła mleko i dodała do niego ze 2 miarki mm...i tak zrobiłam...ciekawe kiedy kawaler się obudzi, a zjadł 110ml.
Haniu, Lenka jest cudna i naprawdę już potrafi trzymać książeczkę? Extra

Jeśli chodzi o wypadanie włosów, to wiem o czym piszesz, gdyż mnie garściami wypadają. W tym tygodniu idę do ginki i muszę się zapytać o jakiś specyfik na nie, a oprócz tego chyba wezmę tabletki anty....a Włosy zaczęły mi wypadać dzień po porodzie...z emi miałam to samo...
Ikunia, cieszę się, że z B. się układa....

Kasiu, współczuję Ci choróbska...najlepiej by było gdybyś nie miała styczności z Tomusiem...bo takie maleństwo łatwo zarazić...niestety...
Ja jem prawie normalnie, bo nadal nie tykam nic smażonego, ani kapuchy...pisałam wam opstatnio, że będę robić zupę kalafiorową...no i jadłam ą 2 razy, a Artuś sadził przeraźliwie śmierdzące bąki

A ze słodyczy to jem babkę drożdżową, jakieś ciasteczka kruche bądźbiszkopty...a najchętniej to bym to wszystko wyeliminowała, bo chcę zobaczyć jeszcze z 5kg mniej

ale żem się rozpisała...