- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
O co chodzi z abra?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Mój G. Dopiero za godz wróci z pracy, mały wykąpany i już śpi ale nie wiem jak długo bo zjadł trochę tylko bo chciałam go jeszcze chwilę przytrzymać żeby dłużej w nocy spał a nie że mi od 4 nie chce spać, więc po 5 min ssania schowałam mu cyca, najpierw się buntował, ale jak beknął to się uspokoił i położyłam go do łóżeczka żeby sobie łóżko zrobić i tym czasem zasnął

Kurczę ja też nie mogę narzekać na mensza, choć nie zawsze jest idealnie... Jeszcze się nie kochaliśmy, jakoś nie mogę się wewnętrznie zebrać, jak już coś ma się dziać to wymiękam...
Dostałam matę edukacyjną od kuzynki po jej córeczce, taka najzwyklejsza, ale ma dużo szeleszczących elementów i jak mały poleżał pierwszy raz to aż piszczał do tego dźwięku

Niektórzy księża są służbowi po swojemu, u nas na parafii też jest taki co nie ochrzci dziecka rodziców którzy nie mają kościelnego ślubu chyba że sama matka przyjdzie na chrzest a ojciec w innej ławce... Głupie to... Ale każdy człowiek jest inny...
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pora isc spac wiec dobranoc dziewczynki

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ikunia super ze ci się układa z B.

Abra też szczesliwa...

Srenka ńie ma się czym sfresowac, będzie miło a im dłużej czekasz tym trudniej będzie potem

Kasia wczoraj mi wcielo życzenia dla Ciębie - więc jeszcze raz - dużo zdrówka j samych szczęśliwych chwil z chłopakimi twoimi

Bartuś ogólnie jest cudny :-S pięknie spi - mniej wie ej od 8 do 5 kupki robi codziennie ładnie gaworzy i trzyma zabawęczko

Wogóle wiecie co? Mój maz panicznie boi się drugiego dziecka tzn. Chwilowo bo drugie chcemy ale najwcześniej żeby stworzyć jak Bartuś będzie miał z 1,5 roku i mimo ze biorę tabletki to ma mega stresa i tak marudzil ze mi się też coś uroilo bo okresu ńie dostałam drugiego ze dziś test robiłam

A tu mój spioch maly.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Artus na tej mieszance (moje mleko plus miarki mm) przespal 4,5h...a później budził sie co 2h...teraz sie męczy by zasnac.. kiedy ja sie wyspie?
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Ja miałam wieczorem przemeblowanie, jeszcze przed powrotem męża bo by marudził "po co, czemu..." Teraz z łóżka sięgam do małego

Agusia a może na noc zrób mu jakąś większą ilość mm, bo ma mało w ilości a nie jakości? to może pośpi 6-7 godz i wtedy Ty też zdążysz się wyspać

Bartuś jest taki słodki jak śpi

Ten mój też

Mój Śpioszek-Duszek

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

violcia ja z A. nie mam ślubu a jeśli do tego dojdzie to cywilny. Byłam w tym roku w kwietniu u księdza zamówić mszę dla rodziców na 30-lecie ślubu bo maja w październiku i zauważył, że jestem w ciąży i nie mam ślubu i już gadał że "oj to może byc problem" ...nie wyprowadzałam go z błędu o moim ślubie kościelnym...a niech sobie myśli że wezmę...a jak mi nie ochrzci dziecka to powiem mu parę słów że dla Ojca św. Jana Pawła nie byłby to na pewno problem bo ponoć jak pisze Pismo św. "wszyscy jesteśmy dziećmi Bożymi" ...i wtedy pójdę do ojców Franciszkanów...a tam na pewno mi ochrzczą malutką

abra pisz mi tu zaraz o co kaman ?

Agusia - świetnie że wyrwaliście się z domku i rozerwaliście się troszkę, a Emi się wyszalała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta Baruś cudnie śpi

srenka- słodki ten twój duszek hihi

Lena wczoraj nie mogła cos zasnąć...wzięłam ją do łóżka i zasnęła...ale jak ją odkłądałam do łóżeczka to się obudziła...pomarudziła i zasnęła sama...później mleko o 3.30 i o 8.30 ...a teraz rano to tylko mi na rękach chce...w biegu się ubierałam, i myłam i załatwiałam potrzeby

ach...no...i zapomniałam Was pochwalic ze chyba moja karna żaba poskutkowała bo coś sie ruszyło w końcu

piszcie , piszcie przynajmniej jest co czytac

miłego dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Dziś w końcu trochę pospalam.. aż do 9 !! Heh Alan od 6 z nami w łóżku i już koło 8 zaczynał się tarmosic to go przelozylam na brzuch i spał do 10 ! Nie wiem o co chodzi z tym przekladaniem na brzuch ale właśnie jak się często tak tarmosi we snie jak opętany i jak go przekladam to zaraz spokój jest hmm
Bartus to już taki chłopak duży, fajny nynus... ja to się doczekać nie mogę jak mój będzie już obejmować i całować mamusie ♥
Pawelek też fajnie nyna heh mój już by marudzil jakby miał coś na buzi.
Aj tam z tymi ksieciulami to aż czasem mózg staje jak się slyszy... jak by mi się nie marzyła suknia slubna i weselicho to przez te wszystkie utrudnienia i papierologie też bym dała sobie spokój że ślubem kościelnym. Tu zaświadczenie, tu pozowolenie tu akt srakt... głową mała.
Haniu a może trochę alkoholu Ci pomoze przełamać lody

Violcia ja dotychczas robiłam takie poplatance z pleya a teraz zaczęłam sobie od skalpela ale myślę, że później pójdę w to co Ty mówisz... zobaczymy czy w ogóle coś z tego będzie

Oto mój kawaler

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A widze,że Was tu ciekawośc zrzera

Otóż...
Powód dla którego Ikunia przyjeżdża do mnie w październiku jest bardzo ważny

Ponieważ bedzie ona moją świadkową na ślubie, który bedzie 26 października 2013 roku

I nie nie żartuje

Z Piotrkiem znam sie dośc długo, dlatego może to wszystko sie tak szybko potoczyło

Ale jestem szcześliwa i to bardzo

Widze jak sie mną zajmuje, jak bardzo dba o Kube także życ nie umierac

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dzis tez mielismy leniuchowy dzien wstalismy o 4:30 zjesc, potem o 6:30 na miodek i dalej spalismy ja do 8:30 a maly do 9:15 potem spacerek i przyszlismy do dziadkow na chwile:)
Alanek i Pawelek cuda male

Haniu moze zmien tabletki ... mi po moich jakos libido wzroslo

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ja od godziny siedzę na youtubie i nie mam za cholerę weny na ćwiczenia...masakra jakaś !
Zrobiłam mężowi leczo i chyba z 5 łyżek wpitolilam a wiem, że nie mogę ale powstrzymać się za cholerę nie szło. Bardzo mi teskno do pomidorów i papryki ehhh