BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834079 przez KaRoLkA
Aleksia spelnienia marzen :)

Agusia ciacho wyglada smakowicie , ja bede tworzyc tiramisu na sobote bo bede miala Znajomych :)
Z ta kasa od panstwa to masz racje , bo faceci to kurde jakies myslenie dziwne maja :/

Srenka my tez mamy wesele mojej kolezanki we wrzesniu i sie wybieramy o dziwo maz nie protestuje :) co Ci mezowie tacy "niewyjsciowi" :unsure: z ta kasa to przesadzil bo od slubu to macie chyba wspolne pieniadze ?? U Nas zawsze tak jest ze ja rzadze bo to ja place rachunki i robie zakupy wiec mezu pyta zazwyczaj jak chce kupic cos nieplanowanego i uswiadamia mnie , a apropo to wczoraj mu fotoradar zdjecie strxelil i bedzie mandat jak w morde wiec moge o regale zapomniec w lutym :/ a tu jeszcze mega rachunek za prad do zaplacenia :/ za kwartal

Kakaszka ja bez tablet niefunkcjonuje , bol krzyzow jak skurcze porodowe normalnie tyle ze te przy 6 cm :p

Dzisiaj bedzie noc katasrofa ho juz byl placz 4 razy :/

Violcia co tam u Was ?? Jak Oskarek ?? Jutro masz chyba wolne z tego co pamietam wiec prosze tu ladnie pisac do Nas :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834081 przez Hania84
Lena zasnęła szybko bo chwilę po 20 już :) Pryska nam teraz jak siedzi we wanience i sie zastanawiamy czy kąpieli nie przenieść do łazienki bo w pokoju wszystko mokre :P

srenka ale wcześnie miałaś okres :ohmy:

Sophie oj tak mi przykro :( współczuję.

Agusia nie jadłam w ogóle słodyczy :) teraz mogę zjeść 2 razy w tygodniu po batoniku muesli ( taki który ma 68 kcal - takie są u nas) i raz w tygodniu jeden paluszek kinder bueno :lol:

Kakaszka opierdziel tę babę jak sie będzie rzucać...chce zarobić jeszcze na koniec..a figa z makiem...jeszcze by patrzyła was oskubać na koniec.

Ale Wy pamiętacie te daty okresów :ohmy:
Ja tylko pamiętam że okres pierwszy dostałam w lipcu we wakacje jak miałam 12 lat...siusiałam gdzieś na polu i się przestraszyłam co mi czerwonego poleciało i pobiegłam do domu i mama mi powiedziała tak " no ładnie...tak wcześnie się to dziadostwo przyplątało do ciebie" :P wtedy to jeszcze nie zdawalam sobie sprawy z tego jakie to upierdliwe :P

szósteczka...obyście sie dostali do tego luxmedu. Fajnie że szafki super i że Szymek zadowolony :) no i brawo dla Pawełka za odwagę :) Moja Lena to jeszcze nic z tych rzeczy...ani nie raczkuje, ani nie stoi sama...jedyny plus że teraz bez problemu poleży na brzuchu z 15-20 minut a jeszcze nie tak dawno góra 5min. i ryk był. Ciekawe jestem kiedy ona zacznie chodzić i w ogóle się ruszać...bo nawet przewrotów nie robi :P

teraz mamy pracujące mają mniej czasu :( ale trzeba zrozumieć. Ech szkoda...
Ika jak tam Srus?
Kasia?
Marta?
Violcia?
Klara?
Milady? mialaś sie odezwać ;)
miłej nocy

11 lata 3 miesiąc temu #834090 przez Agusia83
Oj ipierdliwe,upierdliwe..jestem w szoku,bo jak narazie podczas @ ( a byla raptem dwa razy)prawie nic mnie nie bolalo,nawet bym nie pimyslala,ze ma przyjsc.. teraz czekam na 3... co z tego,ze podczas nic nie bolalo jak przed,w trakcie i po owulacji myslalam,ze zwariuje.

Acha...dziewczyny..@ mozemy jeszcze miec nieregularne wiec nie ma co sie zamartwiac,ze dzidzia bedzie...jesli sie staracie to inna sprawa...u mnie @ do roku czasu wahala sie miedzy 28-43 dniami..wiec bylam w szoku,ze Artka udalo sie zmajstrowac za pierwszym razem.

Haniu,musze z Ciebie wziasc przyklad i nie jesc slodyczy,bo nie mige sie na siebie patrzec.

Kakaszka,nie daj sie..dziwna ta baba,patrzy tylko jak was oskubac.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834108 przez Milady
HAnia slonce jestem! :D

JAk super w naszym nowym łozku sie połozyc :) Dzieciaczki spia u siebie :) DZiekuje za komplementy odnoscie mieszkanka, naprawde nam sie podoba i oby juz było nasze w nadzei licze na to :D
NAdrobiłam troche i zdj były cudne dzieciaki widze w chodzikach,z pchaczkiem super :)

Ja dostałam jak miałam 14 lat dopiero :)

Tak tak to ja z małą :lol:

Sophie wspołczuje bardzo :( :(

Powiem Wam ze M sie stara bardzo ojj bardzo ja jestem happy strasznie :) :lol:

Agusia dziekuje za komplementy zdj uwielbiam robic :woohoo:

Dziewczyny wiec na parapetówe zapraszam! :D hihi :D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834149 przez KaRoLkA
Witam Was porannie ,
my juz od 6 na nogach, oczy na zapałkach i litr kawy :/ skad te dzieci maja tyle energii ja sie pytam ?? Nie dosc ze w nocy za wiele nie spala bo byl jęk i płacz , moze z godzine spala ciągiem a do tego o 6 juz gotowa do zabawy :cheer: a teraz znowu marudzi , zeby nam daja sie we znaki strasznie :/

Milady ja na parapetowke chetna :) i sliczna z Ciebie kobitka :)

Pokaze Wam moja marude poranna :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

milego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #834151 przez szósteczka
Witajcie z rana.
Paati juz w warszawie musiała wstać biedna o 5 bo muj tak wyjeżdża do pracy, dziewczyny szykują sie do szkoły Pawełek juz raczkuje po salonach , Szymek jeszcze spi bo obudził sie pożegnać siostre i tatę to potem padł a ja przymierzam sie do kawy. Ja @ dostałam tez w lipcu jakoś te @ lubia w wakacje przychodzić miałam wtedy 11,5 lat a moja wiola ma juz 13 lat i jeszcze nie ma a biust zaczyna jej powoli sie ruszać szczerze mówiąc to Pati dwa lata młodsza od niej szybciej sie rozwija i juz ma biust taki jak ona albo i większy ciut.
Miledi sliczna kobieta jestes.
To miłego dzionka a dzis chyba przyjdzie prezent dla mojego na walentynki kupiłam mu w BP podkoszulki bez rękawów bo marudził ze nie ma do tego jakieś serduszka lizaki i będzie wsio no jakoś kolacyjkę jeszcze mu zrobie i przy świecach posiedzimy a wy juz cos wymyśliłyście u mnie to taki średnio romantyczny prezent.

11 lata 3 miesiąc temu #834160 przez kakaszka
witam sie i ja.

laska spala super tej nocy, moze dlatego, ze zostawilam okno u nas w pokoju uchylone i fajnie miala powietrze. raz sie obudzia na piciu, nawet jesc nie chciala i zjadla dopiero o 6,30, le o 7 krolewna sobie wymyslila, ze juz spac nie bedzie. ja walczylam jeszcze godzine by polezec, teraz wstalam zrobilam kawe, a ona spac chce, noz...

karolka sliczna masz marudne ;-*

no hoho milady laska z ciebie, ja myslalam, ze to nie ty :P

szosteczka to i tak dosc romantycznie, bo u nas pewnie znowu nic nie bedzie, chyba ze... juz na bialorusi bedziemy, wiec pewnie kolacja z moimi rodzicami, napewno cos dobrego sie upichci.

na 11 idziemy sie kluc, trzymajcie kciuki, ze zaszczepili.

11 lata 3 miesiąc temu #834220 przez srenka_918
Witam Was ;)

No więc na poćzątek zaciskam kciuki za Elizkę ;)

Pawełek pobił dziś już odsypiającego tatę a ten przez sen majaczył "boli, boli" ;) dobrze mu tak a wczoraj i nie ratowałam ;)

Szósteczka super że Wam dość sprawnie idzie z malowaniem i meblami ;) Chyba macie ogromny dom,że każde dziecko ma swój pokój ;)

Kakaszka ja bym zamarzła przy uchylonym oknie ;)

Pawełek dziś kaszlu dostał... Wit. C pójdzie w ruch...

Hania ja bym nie wytrzymała na takiej małej ilości słodyczy ;) żołądek wciąż się domaga cukru ;)

Agusia coś w tym jest że po ciąży okresy nieregularne... Ale po pierwszym okresie kolejny miałam po 28 dniach, potem po 32 a teraz minęło 36 i nic... tylko boli straszliwie...

Jeszcze 40 dni i mogę się starać o kolejną dzidzię ;) Ale ten czas leci ;)

Milady jesteś ślicznota, że się Marcinowi nie dziwię że się tak stara ;) I dzidziunia też słodka ;)

Chwilowo to wszystko ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834269 przez Milady
Witam Moje słonca! JAk dobrze było tu spać tyle ze czeka nas zmiana łozka mysle ze mi pomozecie bo niewiem ktore łozko wybrac mam 3 do wyboru i niewiem ceną zbytnio sie nie roznia a mama powiedziała ze mi poł dołozy :)
Takie zwory mi sie podobają :
1

2

3 ten jest najdrozszy ale zajebiste :)

Kompletuje powoli ubranka dla moich na chrzest Poli i wypatrzyłam dla synka pajacyko garniturek boski jest :laugh:

MArcin bierze dzieciaki na siebie w kosciele a ja jako chrzestna to wiadomo bedzie mu ciezko i pewnie mame do NAstki zwerbuje :laugh:
KObitki czytałam i nadrabiałam dalej i Kakaszka zycze CI ze jak wyjedziesz zeby wszystkie chwile z rodziną były super i zebys była zadowolona z wyjazdu rodzina pewnie sie ucieszy :) MArta jak w pracy ?
Ja sobie tak mysle ze jak ja dam rade 8 h wyszłam z wprawy chodz przy blizniakach to chyba dibijam 24 h :lol:
Czytałam perypetie z chlopami i mam nadzieje ze M po slubie jesli doi niego dojdzie nie bedzie robił mi akcji bo ja nerwowa osoba jestem! :lol: tesciowa sie przekonała o tym!

11 lata 3 miesiąc temu #834281 przez srenka_918
Milady mój przed ślubem był aniołem ;) Teraz czasem też jest, ale czasem pokazuje różki, które trzeba regularnie przykracać ;)

Ja bym wybrała to łóżko nr 3 ;) Jeszcze 1 mi się podoba, ale ma jakiąś krzywiznę że blisko przy ścianie nie może stać a ja lubię jak jest blisko przy ścianie ;) Lepiej się seksik na dom holuje ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834283 przez Gochens
Witam z rana

Sophie bardzo mi przykro :( tule mocno
Elizka powodzenia na szczepieniu
Pawelek zdrowka !
Gabrysia piekna jestes z rana nie to co ciotka zombie :P
szosteczka u nas chyba w tym roku na walentynki bedzie domowo bo w sumie wracamy 13-go wiec pewnie bede mega steskniona zaAligatorem i wole zostac w domu cos sie milego zrobi, swiece, winko moze jakas kolacyjka, zobaczymy. Caluski dla Pati :kiss:
Haniu to super zemozesz sobie pozwolic na takie delikatne słodkości :side:

U nas noc srednia na jeza. Otoz obudzil sie o 1.30 i ani myslal spac. Na rekach jak najbardziej w lozku olacz, wzielam go do nas ale ani myslal o snie. W koncu dalam mu pic ale i to nic nie dalo. Nie wiem o ktorej wstal wiem ze o 6 juz byl wyspany... masakra jakas :cheer: ja pospalam do 9 ale i tak jestem slabo tomna B)

bylismy juz na spacerze i poki co ksiaze spi a ja musze jakas kawe zorganizować bom usypiam. Obiad dzis odpuszczam bo jedziemy do bacowki oczywiscie nie wezme nic tlustego ale chodzi za mna jakies jedzonko inne niz kurcze :S

11 lata 3 miesiąc temu #834290 przez Milady
No mnie tez 3 przekonuje :)

Gabi cud miód malinka Sliczna dziewczynka :) :D

Dajecie dzieciakom brukselkę ? :)

11 lata 3 miesiąc temu #834291 przez Gochens
U nas bez brukseli... ja nienawidze fuj fuj a czy Alanowi bede podawac hmm nie wiem ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834296 przez KaRoLkA
Miledy to 3 jest extra choc i 1 tez mi sie podoba :) a ten Pajacyk elegancki :)

Szosteczka zdrowka dla corci i szybkiego malowania i meblowania :)
Co do walentynek to u Nas beda przeniesione na sobote 15 gdyz nawet kolacji nieda sie zrobic we dwoje bo mezu w pracy :) a tak to mysle cos dobrego do jedzonka i milo wieczor zakonczyc , moze kupie mezowi jakas pierdulke tylko pytanie co :unsure:

Wy dajecie cos swoim ukochanym??? Podpowiedzcie mi troszke

Srenka to ma tatus za swoje , syn go wypral bo mamusi nie sluchal i tak ma byc, syn ma stac po stronie mamy :) oj to coraz blizej do starania sie takze zycze zeby udalo sie za pierwszym razem i oczywiscie bedziemy przezywac ten stan razem z Toba :)

Gochens to ja wpadam do Ciebie na kawke bo mi tez potrzebna na gwalt , dziecko marudzi jak niewiem nic sie soba nie zajmie :/

Kakaszka owocnego i bezbolesnego kucia :) Elizka badz dzielna jak na babke przystalo :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834322 przez Milady

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka