BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834561 przez violcia00
ja pierdziele,znalazlam w koncu czas zeby napisac,zpłodziłam mega długiego posta,odniosłam sie to wszystkich tematow ktore zdazyłam przeczytac a tu dupa,zarzarło mi wszystko :angry: :angry: :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834564 przez srenka_918
Kakaszka pewnie masz stresa co? To już tak blisko wyjazdu ;)

Mój synek jakiejś szajby załapał i jak siedzi rozkłada szeroko ręce i kręci tułowiem i głową na boki najszybciej jak potrafi i jak się przewróci to się śmieje w głos ;) Jak posadzę na nowo to po chwili spokojnego siedzenia jest to samo ;) Komicznie to wygląda ;)

Dobrze że z Pati wszystko ok i to tylko stłuczenie

Violcia ja po kilku takich przygodach z głodnym forum zaczęłam pisać w wordzie i kopiuję tutaj i wrazie czego wiadomośc zostaje ;)

11 lata 3 miesiąc temu #834565 przez KaRoLkA
Haniu to śmiałek :lol: hihi a prosze bardzo moja spodniczka :)

szosteczka dobrze ze to tylko stluczenie :)

Violcia napisz vhociaz jakvdajesz sobie rade z praca i domem??? Oskarkowi wyszly juz ząbki ???

11 lata 3 miesiąc temu #834566 przez Gochens
Eliza zuch dziewczyna!!

Haniu ale masz fajne te przepisy, fasolowej 1000000 lat nie jadłam :dry: w sumie to nawet nie pamiętam jej smaku.. Jedynie fasolkę po bretońsku czasem moja babcia jeszcze robiła ale teraz nie ma kobita już tyle siły więc nie robi..oj zjadłabym.

Srenka ale mądralińska ta doktorowa, też bym się lekko wskurwiwszy :dry: obserwuj siurka i poczekaj aż wróci Wasza i uderzaj do niej.

Marta trzymam kciuki za awansaaa

Szósteczka dobrze że to tylko stłuczka.

Karolka poka kieckę :lol:

Kurde ja nie wiem co z moim synem, no tak mu się znów poprzewracało, ledwo w wannie siedział a po kąpieli przy butli usypiał ale mordowałam się z nim chyba z 40 minut... cały czas wrzask i pisk i płacz...w końcu padł chłopaczyna.
Ja po solarium od razu inaczej lico wygląda, heh czerwieni trochę przybrało ciało ale pozytywnie :) Teraz oglądam na wspólnej, już po kolacyjce.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834568 przez Agusia83
hejka...Emisia pojechała dziś z moją mamą na urodzinki przyszywanej kuzynki...a ja z Artkiem wybrałam się na spacer...nie było nas ponad 2h :laugh: A Artuś przespał cała podróż :laugh:
2 razy posadziłam synusia na nocniczku to było wycie jakby go ze skóry obdzierali...a wczoraj nawet mu się podobało, ale nic nie zrobił...mam jednak nadzieję, że pierwsze koty za płoty...bedziemy nadal próbować.
Muszę się Wam pochwalić, że Arczi jeździ już spacerówą.. :laugh: do gondoli już się nie mieścił...a co najfajniejsze, jak się położy w spacerówie, to zajmuje całą jej długość :silly: hahaha..

Gabi i Albercik buziaki od cioci :lol:

Kakaszka,dobrze, że już Elizka zaszczepiona.

Srenka,co za stary oszołom Cię dziś przyjmował w przychodni? Głupia baba i tyle...gdy moja dr naciagnęła Artkowi siusiaka poraz pierwszy trochę pękł i puściła się krew,..tym samym troszkę spyuchł i widać było, że czuje dyskomfort...po prostu go bolało...kazała kupić oxycort a, lecz już go nie produkują, natomiast dała zamiennik jakieś krople do oczu...bo mają w sobie steryd...i to pomagało...szczerze, znów musiałam mu zaaplikować. bo troszkę mu zarosło...zapominałam odciągać i znów mu pękło...będę kropić tym specyfikiem i powinno ustać...tyle, że na to trzeba receptę...

Haniu, gratulacje dla Lenki :lol:

Marta, jesteś super mamą, ekstra dajesz sobie radę mimo tego, że już jesteś pracującą mamą :lol:

Milady, jak dla mnie to łóżka nr 2 i 3...no i ja też jestem za ciemnym, bo na jasnym wsio widać...

a tu łapcie Artusia w kąpieli...zdjęcia z dziś :laugh:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834569 przez Hania84
Violcia nie zżera postów forum :) mnie tez czesto wylogowuje w trakcie pisania i jak chcę wysłać posta to wyskakuje " błąd kodu" czy jakos tak i wtedy dusze okej...i jeśli pisałam jako "odpowiedź" to wchodzi mi samo w to i wtedy robię wytnij a potem po zalogowaniu wklej i mam :) a jak pisałam jako "szybka odpowiedź" to po naduszeniu OK jeśli wyskoczy ten nieszczęsny komunikat to wchodzę ponownie w "szybka odpowiedź" (jeszcze przed zalogowaniem się) ...pojawia się mój tekst robię wytnij...zalogowuję sie i robię wklej i mam :)

ZAPAMIĘTAJCIE TO DZIEWCZYNY BO TO PRZYDATNE W TAKIEJ CHWILI...JUŻ KILKA RAZY TŁUMACZYŁAM TO...BO FAKTYCZNIE WKURZAJĄCE JAK SIE CZŁOWIEK NAPISZE I MU ZNIKNIE. No chyba ze np, przez przypadek naciśnie sie Backspace to wtedy już nie do uratowania tekst :blink:

Lena się jeszcze bawi...za 20 minut mleko i spanko :)

Moj mnie wkurzył jak wrócił z pracy...bo zrobiłam obiad...a on ze nie będzie jadł bo o 18 zjadł 2 kromki chleba :angry: po co jadł na koniec pracy jak wiedział że za 1,5h będzie obiad. Juz kolejny raz to zrobił...przestane mu gotowac zaraz :angry:

lecę go obciąć bo włosy ma juz takie długie że szok...wygląda jak buszmen :P

Agusia nie produkuja oxycortu już ???? moi jeszcze w zeszłym roku mi przysłali...a to taka dobra maść. Ale Arczi super gość :) a ile ma włosów :ohmy: :lol: Lena to łysol jeszcze :D słodziak z kaczusią :silly: Lena tez ma kaczuchę, rybkę, kraba i żółwia do kąpieli :P ale wszystkiego nie bierze bo za dużo by było ...a i tak najlepiej podoba jej się chlapanie wodą :D

Karolka kiecka superaśna :)

11 lata 3 miesiąc temu #834572 przez malutkamilka
Witam z wieczora.
Jestem umordowana. Noc kiepska :( 4 razy w ciagu godziny poczawszy od 21 do 7 rano!!! chyba tylko eaz przespala cala godz... Powod banalny, w ciagu dnia wylazl...
Stan podgoraczkowy caly dzien caly dzien niemilosiernie marudna, caly czas odciaganie z nosa ale pluca czyste, gardlo czerwone. infekcja bakteryjna gornych drog oddechowych. mala jak widzi ze wkladam rurke do buzi to skacze jak oparzona i zaczyna sie drzec. takze kolejna noc nie przespana bedzie...

latalam dzis po bankach dowiedziec sie o kredyty... masakra ile formalnosci

przeczytalam wszystkie wasze posty ale nie mam sily nic odpisac.

ide zrobic mleko poki spi.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834576 przez violcia00
czasem wyskakuje mi ze kod sie nie zgadza to kopiuje i loguje sie jeszcze raz i jest ok a dzisiaj wszystko znikło,a wcisnełam tylko spacje,nie wiem o co kaman :angry: ,co za cholerstwo,moze pozniej jak nie zasne cos wiecej napisze.

karolka w pracy nie najgorzej,choc czaseem padam na twarz,ale daje rade,chlopaki tez sobie radza,obiadek w domu przewaznie jest co do sprzatana mieszkania to z tym gorzej ale na to przymykam juz oko,Oskarkowi wyszła dolna jedynka,teraz dwojeczka bedzie wychodzic,A oskar teraz strasznie jrzyczy i piszczy,najbardziej jak sie go polozy na przewijaku to ma jakas taka radoche i zaczyna raczkowac i podciaga sie do wstawania jak ma sie za cos złapac.

haniu a mi jednak zzarło :P

reszta moze pozniej,teraz lece do wanny.

11 lata 3 miesiąc temu #834578 przez Agusia83
Violcia, jesteś dzielna :laugh: i do porządków M dojdzie :silly:

czytam, że Wasze maluchy to juz mają prawie całe uzębienie :silly: a Artuś zero...

11 lata 3 miesiąc temu #834591 przez Sophie25
Witam sie z Wami ale mam doła :(
NAwet cygara ze stresu wypaliłam i mnie zcieło nie paliłam 3 lata ;/
Kupiłam dzisiaj wieniec babci z ładnym napisem dla niej ...
Tera to juz mi sie odechciało nawet na sam ślub isc .... ;/

Nadrabiam was pomału,Artuś piekny chłopak,kiecka KaROlka śliczna uwielbiam ten kolor,łozko nr 3 świetne,dobra czytam w tył :)

11 lata 3 miesiąc temu #834594 przez Agusia83
Sophie...tulę mocno.

11 lata 3 miesiąc temu #834600 przez KaRoLkA
Moja corcia sama usnela w lozeczku :lol: jestem dumna :blush:

Violcia super se chlopaki daja sobie rade ,ze Ty troche odpoczywasz psyhicznie i gratulujemy zabka u Nas tez dolna lewa jedynka sie przebila :) a jak Oskarek reaguje jak Cie niema tyle ?? Pewnie sie wtula steskniony jak wracasz ??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Artus w kapieli przystojniacha :) juz pisalam ale powtorze cala mama :) i to spojrzenie jak kotek ze shreka hihi moja tez takbrobi i uwielbiam to :)

Malutka wspolczuje Ci kochana tych nocy , te czopki nie pomagaja ??? Probowalas wiecej czy tylko jednego jej dalas ??
U Nas po 2 juz byla poprawa a po 3 to juz ladnie spala :) i nie zazdroszcze formalnosci odnosnie kredytu

Gochens wkleilam spódniczkę posta wczesniej :)

Haniu tez sie we fryzjera bawisz ??? :lol: i buntuj sie , ja teraz gotuje tylko dla siebie bo moj jak wstaje to je sniadanie a ja do 17 nie bede czekac zeby obiad zjesc , jak chce to je a jak nie to nie je i tak to wyglada

lece pod prysznic poki dzidzia spi :)

11 lata 3 miesiąc temu #834611 przez Hania84
Teraz je...bo widzi moją minę :P a ile się nagadałam :P

haha Karolka bawię się ale mniej profesjonalnie bo maszynką :lol: :silly:

Sophie :( też przytulam Cię [*]

Violcia i tak świetnie dajesz sobie radę :) podziwiam :) a chłopaki dojdą do perfekcji jeszcze w sprzataniu zobaczysz :silly: jak Oskarek reaguje ja Cię tyle nie widzi?

szósteczka..bom zapomniała...dobrze ze to tylko i aż zwichnięcie...czasem nawet zwichnięcie gorsze od złamania. szybkiego powrotu do kondycji dla Pati :)

Gochens wypróbuj mój przepis na fasolową :) jest pyycha :) jak chcesz dokładnie wiedzieć to mogę podać ale to prosta i szybka zupa :)
Już spakowani na wyjazd?

Lena własnie zasnęła...a ja lece zmywać...zawsze mam zmywanie na późny wieczór bo mój pan tak późno je B)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834614 przez Agusia83
Karolka, czekamy na Ciebie po prysznicu...ja też powinnam pójść...ale mi się coś nie chce :silly:

Haniu, oj to prawda Artek to ma niezłą czuprynę...ale Emi jak Lenka urodziłą się prawie, że łysa, a teraz to ma burzę włosów...

Haniu dawaj przepis i ja ją zrobię

Dziś na obiad miałam piersi z piekarnika do tego ziemniaczki z piekarnika...z samymi przyprawami...wiadomo trochę oleju musiałam dać...ale wyszło palce lizac i do tego sałatka z mix sałat, pimidor, ogórek, cebula, pietruszka i sos vinegre...

11 lata 3 miesiąc temu #834618 przez Milady
Jestem i ja kapiel wzieta czuje sie zrelaksowana :)

Wybrałam łozko numer 3 mama poł zapłaciła :D Kocham ją ! :D

Arturek cudny chłopak :)

Dziewczyny a wasze maluchy jedzą juz chlebek ? JA im daje z masełkiem a i daje im kawałki takie drobniejsze zeby juz jadły i troszkę gryzły kiedy,s dałam im groszek i ładnie jadły :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka