- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja robiłam test co prawda 6 dni przed spodziewana miesiaczka ale wyszedl negatywny i juz nie wierze w cud, ze sie zmieni takze znow cykl stracony. Mam nadzieje, ze od nastepnego bede mola juz brac leki ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
martyna zaskoczyła Cię @

- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68
- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nefri serdecznie gratuluje, wspanale!

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Nefri! Cieszymy się razem z Tobą

Chyba jutro pędzę do apteki po castagnusa

- Patikierc
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Nefri-gratulacje:*:*
brown- ja miałam podobna sytulacje tylko bez plamien dowiedziałam się z głupia ze jestem w ciąży beta mi wyszła 400 a progesteron 1.8 i po trzech dniach beta spadła do 100 i dostałam krwawienia i mega skurczy a teraz mam od pani doktor duphaston od 20dc przez 10dni trochę na regulację cykli a trochę na to ze jak się uda to żeby było fasolce łatwiej. Ściskam mocno :*:*;* dziewczyny dały mi wtedy tu też wsparcie:)
Mari- ja właśnie dziś zakupiłam castangus i zacznę brać może fakt że jest magiczny:)
- Patikierc
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 13

beti-masz prawo narzekać maż musi to dzielnie znosić zostanie wam to wynagrodzone:)
Magnus-

sorki ze pisze na raty ale pisze z tel i boję się że mi sesja wygaśnie i dupa trafi cały wpis
natB-głową boli zmiana pogody się szykuje ja mam podobnie jutro ma lać dupa dupa dupa

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Brown a Ty wynik bety masz jutro tak? na pewno się niedługo zarazisz, jak już raz się tak prawie udało, to znak, że niedługo się uda. Właśnie mi się przypomniało - w weekend widzialam się ze znajomymi, którzy oświadczyli, że będą mieć dziecko - starali się od września, po 2 miesiącach zaszła w ciążę i dwa dni po terminie @ poroniła. Teraz jest w 14 tygodniu, więc zaszła jakieś 2 miesiace po tym poronieniu
ja nawet w tym miesiącu mam wrażenie, że nie miałam takiego 100% pozytywnego testu owu. Te maliny takie były, że jednak ta druga była ciut jaśniejsza, więc nie ma co się tak też trzymać kurczowo tych testów.
Kupujcie tego castagnusa

- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60
Betka - nie daj sie chorobie! Moze lekarz da Ci cos na kaszel co możesz brać w ciąży. Współczuje byc chorą na finiszu, bo nie dosyć, że w ogóle już cieżko funkcjonować, to choroba jeszcze odbiera siły
Brown - dobrze, że masz lepsze nastawienie! To podstawa! Może zacznij brać castangusa tak jak dziewczyny skoro nie szkodzi, a może pomóc...
Nefri - super wiadomość. Rzeczywiście świetne te Twoje wyniki. Bardzo się cieszę
Miluniaa - może to za wcześnie na test? Chyba, że masz mega długie cykle. Może poczekaj spokojnie do terminu @ i wtedy zobaczysz żeby się nie nakręcać niepotrzebnie. Wiem, wiem, łatwo mówić ja też jestem strasznie niecierpliwa
Martyna - nowy cykl, nowe szanse. Szybciej do kolejnego testowania
Nat - ja tez przy zmianach pogody wymiękam, a paracetamol nic nie daje i muszę sie męczyć cały dzien. Ostatnio przy zmianie pogody głowa zaczęła bolec mnie okropnie wieczorem, poszłam spac i wstałam rano z tak samo dużym bólem. Dopiero jak zmieniła sie pogoda, to przestało.
Ja dzisiaj poszłam jednak na szczepienie z Alą. Posprawdzali jakie szczepienia miała w Polsce i sie okazało, że 3 brakują. Nawet jej nie badali. Nie widział jej lekarz. Skierowali nas od razu do pielęgniarki. Zapytała tylko czy Ala nie ma temperatury, czy czuje sie dobrze i ma apetyt i czy chce wszystko za jednym razem czy na raty. Stwierdziłam, ze lepiej wszystko na raz, bo jak pójdzie do przedszkola po feriach, to pewnie znowu cos złapie i bedziemy co chwile przekładać, a tak teraz do 12rż spokój.cale szczescie, że w Polsce zaszczepiłam ją na rotawirusa i pneumokoki, bo tu są obowiązkowe i przynajmniej już mamy z głowy. Chociaż teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo boli ja ręka po tym szczepieniu i płacze. Wszystko sie okaże wkrótce.
Magmus - ja piszę najpierw w notatniku na telefonie, a potem przeklejam na forum. Jest o wiele wygodniej
Aggi - nie pytałam Ali o imię dla rodzeństwa, pewnie bedziemy sie nad imieniem poważnie zastanawiać jak bedziemy teoretycznie znac płeć po następnym usg. Ale jakby Ala wymyśliła jakieś imię dla brata lub siostry i by sie spodobało nam wszystkim, to czemu nie.
Żancik - jak po usg? Wszystko w porządku?
Dzisiaj przysłali mi wreszcie potwierdzenie, że przyjęli Alę do szkoły. Tej której chciałam, najlepszej w okolicy, w dodatku katolickiej. Zaczyna od września. Akurat sie tak trafiło, że urodziła sie ostatniego dnia okresu, z którego dzieci zaczynają szkołę w tym roku. Gdyby urodziła sie dzień pózniej, zaczynałaby szkołę we wrześniu 2016.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

brown tule od rana :*
Aklim Alicja juz do szkoły? Gratuluję.super, że dostałam się do dobrej szkoły

Jak po szczepieniu? Widzę, że zaszczepilas to dobrze będziesz miała z głowy

patikierca nic mi nie mów.. Jutro wknd, ja w domu z małym, a pogoda do bani juz się ciesze eh

CastanguS? Eee co to.dziewczyny? Nie wczytywalam się tak dokładnie jak pisalyscie o tym... Reapet pls

milunia co tak wcześnie testujesz? Poczekaj kochana jeszcze kilka dni...
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zancik halo halo.jak wizyta? Czekamy na relacje i zdjęcia

martyna ooo ja właśnie tak mysle jak.aklim napisala nowy cykl nowe szanse... I ja właśnie tak chce i musze do tego podchodzić eh bo zglupieje
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
u mnie koszmarna noc nawet nie wiem ile razy wstawałam

Nefri trzymam kciuki by wszystko było dobrze

Milunia za Ciebie też zaciskam kciuki, w końcu się uda, trzeba być dobrej myśli :*
martyna @ specjalnie przyszła żeby 2016 na bank mieć w garści

Pati trzymam kciuki za castagnusa

aklim mnie wczoraj baardzo głowa bolała, nic nie pomagało

nat castagnus bierze sie non stop przez 90dni no chyba że się zaciąży to odstawiasz. i waga kobiety jest zależna od dawki
nogi mnie bolą

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki za info o castagnus

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-