BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 5 miesiąc temu #43549 przez sloneczko
sylwus wlasnie o to chodzi ze bylam, wszystko jest ok, badania rakowe tez sa super, kurde, on twierdzi ze to dlatego bo karmie i cos szwankuje, ale przeciez prawie 5 msc nie mialam nawet plamki krwi. Moj maz stwierdzil ze dobrze ze mam okres to znaczy ze nie jestem w ciazy hahaha.

moja dzisiaj super spala, az nie moge w to uwierzyc, o 3:30 wstala na cycka, o 6 tez zjadla i teraz tez juz spi, normalnie az bym skalala ;)

ide wlosy suszyk, poki ona jeszcze spi, bo mysle ze dlugo nie bedzie spac, skoro tak dobrze w nocy spala.

aha moja tak gada, teraz ciagle jest ba ba ba, no i jej tam krzyki, piski, a jak tylko chche nagrac ja odrazu przestaje, tak jest od malutkiego, juz po kryjomu czasem nagrywam, ale jak zobaczy kamere, koniec. Wasze dzieci tez tak robia?

moje kolezanki z pracy wczoraj balowaly w dyskotece... ja tez kiedys pojde znowu do dyskoteki... moze jak mala bedzie miec 5 lat, to ja wtedy 30, haha...
oh ja za tydzien koncze 25, juz...

ok postaram sie wieczorem zajrzec, milego dnia i malo zmarznietych noskow ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 4 miesiąc temu #43681 przez Groszek
Nareszcie Michał zaczyna spać normalnie :) Budzi się 2 razy w nocy, ale na noc dostaje kaszkę :)

Misiek też jak tylko zobaczy aparat/kamerę odrazu robi się poważny :) i tylko oczkami wodzi co ja robie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 4 miesiąc temu #43725 przez sloneczko
Groszku to super, trzymam kciuki zeby tak zostalo ;)

u mnie ta noc byla wyjatkowo ciezka, mala na mojej klatce prawie cala noc przespala ;( no ale... teraz juz buszuje, spala raptem 30 min.

a tu moja mikolajka ;)
stroj jeszcze nie doszedl, moze do wieczora dojdzie, jak goscie przyjda, jak nie to i tak jak dla mnie slicznie wyglda.
Załączniki:

14 lata 4 miesiąc temu #43752 przez Groszek
Super wygląda :)

14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #43835 przez sloneczko
stroj doszedl, stroj szyla babcia Laury, ktora bardzo kochmy i za nia teskimy a za razem jej bardzo dziekujemy za niego.

My juz po mikolaju, Laura juz spi, goscie juz poszli, wiec moze jakis film damy rade obejrzec.

Pozdrawiamy i zyczymy spokojnej nocy aha taka jak widac na ostatnim zdjeciu sukieneczka byly rozlozona do okola, oh, dla wyglada fantastycznie. Zachowam go napewno na pamiatke.
Załączniki:

14 lata 4 miesiąc temu #43847 przez ilona
Ale śliczna Mikołajka :)

Dziewczyny u nas noce super a dzień tragedia :angry: :angry: :angry:
Dziś np. Wiktor w przez cały dzień spał 30 minut. ( dwa podejścia)
Jak tylko znikałam z zasięgu wzroku ryk nie z tej ziemi.
Na sześcienne śpi od jakiejś godziny. Mamy tak od jakiś 3 dni dlatego frekwencja moja na forum była zerowa. :laugh:
Ale czytam i jestem na bieżąco.
W środę mamy szczepienie, a w przyszłym tygodniu wybieram się do Wioli naszej forumowej :)

Mój łobuziak kochany wszystkim przesyła buziaki na dobranoc :)
Załączniki:

14 lata 4 miesiąc temu #43891 przez sloneczko
oj ilonka wiem co przezywasz nie moc nic zrobic, ja teraz no troszeczke mam lepiej, mala nauczyla sie sama bawic, ale sa chwile ze ah.. ale ja jak wychodze z pokoju w ktorym ona jest, to spiewam, czy mowie do niej, tak zeby ona mnie slyszala.

byl czas gdy ja nawet nie mialam jak isc do wc. teraz jest troszke lepiej, ale nie mowie hop, bo sa chwile i tez ciezkie.

noc mielismy taka sama jak wczoraj czyli do dupy, teraz mala niechche spac.. oczywiste lezy na dywanie i sie bawi a ja z nia gadam bo inaczej nawet bym tu nie siadla.

pozdrawiamy i zyczymy milego dnia, oh jak mi sie marzy tak porzadnie wyspac....

a ona gada ze lo, buzia jej sie nie zamyka, a smieje sie no jest the best!

14 lata 4 miesiąc temu #43943 przez wiola
Czesc dziewczynki,u nas troszkę lepiej,powoli sobie robimy remoncik,myslę że jak dobrze pójdzie to w poniedziałek byśmy byli już w domku,ale jestem w domku co dziennie czekamy z Filipkiem na paczki od was i bardzo dziękujemy,Jlonka bardzo się cieszymy że nas odwiedzisz tylko daj nam ze 2 dni wczessniej znać,kiedy dokładnie,Wiktorek i Laurunia pięknie wyglądacie buziaki od nas,i usciski gorące,pozdrawiamy. :)

14 lata 4 miesiąc temu #44080 przez Groszek
Ślicznie Maleństwa wyglądają :) Mnie dopadło zapalenie piersi :( wczoraj miałam temperaturę powyżej 39 stopni i myślałam że nie wytrzymam :( Dziś jest trochę lepiej, ale to chyba tylko dzięki lekom :( Miłego dnia Wam życzę

14 lata 4 miesiąc temu #44088 przez ilona
Groszek mnie położna mówiła, że najlepiej ciepa kąpiel i masaż obolałych piersi ale koniecznie z dodatkiem szarego mydła "biały jeleń".
No i oczywiście stary i sprawdzony sposób- okład ze schłodzonych liści kapusty. :)

14 lata 4 miesiąc temu #44227 przez ilona
Cześć dziewczyny :)

My byliśmy dziś na szczepieniu. Wiktor normalnie Anioł nie człowiek, nawet nie pisnął, jak wróciliśmy to spał, 2,5 godziny wstał zjadł szybka kąpiel i znów śpi. :)

Co tam u Waszych pocieszek??

14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #44296 przez sloneczko
Witajcie,

u nas sam placz w domu, dobrze ze dzisiejszy pierwszy spacer na sankach cos pomogl.
Noc byla wrecz straszna, eh nawet niechche mi sie opisywac.

u nas napadalo jak nie wiadomo co.I sypie caly czas, nawet ze spaceru szybko musialysmy wrocic bo nic juz nie bylo widac.
Odsniezania mialam godzine..

Lauri tez ani razu na szczepionce nie plakala, za to ja musze zawsze isc z mezem i on sie opiekuje Laura, bo ja jak igle zobacze, chociaz tyle jest ze ona nie placze, ale ja na cos takiego nie moge patrzec.

No wlasnie pierwszy spacer na sankach zaliczony ;)
a tutaj nawet labadz niechcial nam z drogi zejsc, trzeba bylo go omijac,, a w oddali bylo ich jeszcze 5, wiec po lytkach sniegu musialam isc, bo az sie ich balam... hahah tu widac jak na lewo jeden stoi na drodze..

www.bebiko.com.pl/home/konkurs/czas-zabawy/zobacz/?item=60 Was tez poprosze o dodawanie glosow ;)
Załączniki:

14 lata 4 miesiąc temu #44306 przez _aga86_
Swietne fotki :) Ps. Julcia tez ma taka czapeczke ;)

14 lata 4 miesiąc temu #44310 przez sloneczko
a juci tez sie tak przekreca?.

Ta sama czapeczce kupilam dla Laury kuzynki, i jej tez sie tak przekreca... z lewej strony.

14 lata 4 miesiąc temu #44318 przez _aga86_
Julce sie nie przekreca- jest idealnie dopasowana. Ale mam druga czapeczke (juz nie z tej serii) i ta sie przekreca, ale jest ciut wieksza niz ta z Hello Kitty- moze to wlasnie jest powod??

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka