BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

15 lata 4 miesiąc temu #46909 przez sloneczko
uu to Ci wspolczuje tyle roboty przed samymi swietami, ale co woda sie wylala, to moze masz po zalewane i po zamarzane wszystko na podlodze...

ilona mialam sie zapatyc Ty bralas slub 1go stycznia?

ja tez od czasu do czasu malej przemywam sola fizjologiczna, ale codziennie woda przegotowana.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 4 miesiąc temu #46911 przez wiola
Słoneczko ,nie mogło go zawiać bo my siedimy sobie w domku ,juz ponad 2 tygodnie z nim nie wychodziłam,wiec nie wiem od czego,dziąsełka też go bardzo swędzą,bo się denerwujei wszystko wkłada do buzi :) :)

15 lata 4 miesiąc temu #46913 przez ilona
Nie sloneczko woda w kaloryferach pozamarzała i one popękały bo w piecu się nie paliło przez dwa dni. Uroki mieszkania w domu. :)

Mieliśmy kaloryfery żeliwne starego typu i i tak była w planach wymiana, ale za rok a tu tryb przyspieszony :) na szczęście sytuacja opanowana, a żeby było mało dziś mi pralką odmówiła posłuszeństwa :laugh: da się naprawić, ale bardziej opłaca się kupić nową :)

sloneczko 2go stycznia brałam ślub :)

15 lata 4 miesiąc temu #46929 przez Groszek
Słoneczko wiem co to znaczy wstawać w nocy po kilkanaście razy... Michał ostatnio wstaje co 2 godziny na cyca :( ale chyba organizm się już przyzwyczaił i nie ma problemu :)
Co do ząbków to Misiek próbował mnie gryźć i ciągał cyca, ale kilka razy głośniej powiedziałam że nie wolno i chyba zrozumiał bo od tamtej pory jest ok :)

Wiola tak jak dziewczyny radzą, przemywaj wodą powinno pomóc :)

Ilona współczuje ogromnie... ale będziesz miała nowe grzejniki :lol: Też chciałam zrobić Wigilię u siebie, ale spędzilibyśmy ją tylko we trójkę, bo rodzice i teściowie by nie dojechali, także jedziemy pociągiem 600 km :lol: swoją drogą ciekawe ile będzie opóźniony :unsure:

A tu mój Misiak :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
Załączniki:

15 lata 4 miesiąc temu #46959 przez natmur11
groszek slodki bombel:) a co to za kolorowe pampersy? u nas ze snem narazie ok klaudia idzie spac ok 8 budzi sie na przytulanie ok 22 i potem ok 5-7 na cyca i dzis pospala do 10 a zazwyczaj 7.30 pobudka. z tym ze spi na brzuchu:/ nie usnie inaczej kazda proba przelozenia na plecy konczy sie placzem i pobudka

15 lata 4 miesiąc temu #46964 przez Groszek
Dady z biedronki :)

15 lata 4 miesiąc temu #47007 przez wiola
Groszku ale ten twój Michałek to mały pucian,slicznie się usmiecha,oczko Filipka juz troszkę lepiej ,ale chyba bedziemy musieli jechać do lekarza strasznie mi kaszle,tak aż szczeka możnapowiedziec,pozdrawiam. :(

15 lata 4 miesiąc temu #47010 przez Groszek
Wiolu waży 9.400 kg :) a je tylko cycusia... ale co się dziwić ja mając pół roku ważyłam 11kg :)
Dużo zdrówka dla Filipka :kiss:

15 lata 4 miesiąc temu #47013 przez wiola
Groszku dziękujemy,to już wiemy po kim to ma ,ale super że ma taki apetyt :) :) :)

15 lata 4 miesiąc temu #47016 przez Groszek
Wiolu na szczęście teraz już pulpecik nie jestem, wyrosłam :lol:

15 lata 4 miesiąc temu #47163 przez sloneczko
ja tylko na chwile usiadla, zeby zyczenia po wysylac.

nic szczegolnego nie mam Wam do napisania, bo u nas ciagle to samo, teraz jedynie co zasnela a tak to buszowanie, teraz juz nawet nie chce siedziec tylko stac!

eh... kiedys zajrze tu do was.

15 lata 4 miesiąc temu #47179 przez asia26
sloneczko ja rozumiem ze Laura nie chce spac przez dzien? moja Oliwka tez i chocbym nie wiem co robila jak probowala ja uspac nie zasnie i tyle! a chyba jest jeszczde malutka i powinna :(

15 lata 4 miesiąc temu #47190 przez wiola
Czesc dziewczyny ja tylko na chwilkę,u nas nie najlepiej wszystkie dzieciaki mi się pochorowały w aptece dzis zostawiłam 110 zł,Filipek dostał antybiotyk i Kubuś też ,nicolka na razie bez,mam nadzieje ze im szybciutko minie,groszku pewnie Michałek też wyrośnie jak zacznie chodzić,choć teraz wyglada cudnie,co po za tym u nas bez zmian ,nie lubię świąt bo są zawsze skromnie,ale cóż trzeba się cieszyć z tego co się ma i czekać może nadejdzie lepszy dzień,kładę się już buziaczki dla was wszystkich,dobranoc. :)

15 lata 4 miesiąc temu #47192 przez raczek10
HEJ WIOLU ja swoje maluchy smarowałam taką maścią rozgrzewającą PULMEX i oklepywałam . moja Zuzia nigdy nie miała jeszcze antybiotyku . a ta maść jest super i pomaga . Zdrówka maluszkom życzymy . a na święta to nie ważne jak kto ma stół ma zastawiony tylko to ,czy ma się życzliwych ludzi wokól siebie . dużo miłości i uśmiechu na twarzy życzę . :kiss: :kiss:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

15 lata 4 miesiąc temu - 15 lata 4 miesiąc temu #47272 przez wiola
Raczku bardzo Ci dziękuję,i również Wam wszystkim majowym i nie tylko mamą życzę Zdrowych i Wesołych Swiąt,wszystkim osobą które nam pomogły dziękujemy z całego serca,że sprawiliscie nam ogromną radosc,oraz ze jestescie z nami. :) :) :)A administratorom tego forum dziękujemy za to że jest forum ,na dobre i złe.....,i również życzymy zdrowych i wesołych swiąt... :) :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka