- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

- Asiersa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tomek**12.10.2010**'

Tak więc mój był troszkę bolesny ale nie aż tak bardzo

A jeśli chodzi o "ilość" to MASAKRA! Tak jak u Mirelli - krwotok

natmur11 mojemu P do 30 brakuje dwóch lat, miejmy nadzieję, że dorośnie szybciej niż jego własne dziecko

Ja też już mniej przejmuję się jego zachowaniem, totalnie wrzuciłam na luz i mam go gdzieś

CIESZĘ SIĘ, ŻE U WAS JEST JUŻ LEPIEJ

Ps: Słoneczko uściskaj od nas Laurę

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie miesiaczka jest od prawie 4 msc, sa przerwy tygodniowe, ale gdy jest pierwszy dzien no 2 pierwsze to mam wrarzenie jak bym wczoraj urodzila, leje sie doslownie, a czuje sie gorzej niz przed ciaza, co przed ciaza zdychalam, teraz to juz tragedia, leze i kwicze, a tu mala trzeba nosic i przy niej robic.
Mirella wydrukowalam sobie ksiazke kucharska, jutro nie wiem czy znajde czas zeby gotowac ale w niedziele napewno cos pysznego dostanie moje sloneczko

u nas pojawila sie plamieczka na prawej jedynce, wiec kilka dni i bedzie i ona

My jutro idziemy na basen, wiec bedziemy sie pluskac.
Zyczymy Wam spokojnej nocy, moja poprzednia nie byla taka super, wiec nie wiem jak ta bedzie.. sie zobaczy rano.
Pa

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natmur moja co prawda jeszcze przy meblach nie chodzi, ale w kojcu to on sie az trzesie, haha.
przy meblach jak ja postawie to tylko dupka kreci, chyba w kojcu bardziej czuje sie bezpieczna, mam takie wrazenie.
a co jest najsmieszniejsze, nie wiem czy Wasze dzieciaki juz same siada, to jak mala poloze do lozeczka ladnie przykryje ja wyjde a ona siut i juz siedzi i tak moge z 10 razy ja klasc, a ona sie smieje, no kiedys zasnie, ale to jest super, to tak slodziusio wyglada. A moja juz zaczela siadac sama chyba od 2 tygodni, jak nie 3 , jakos tak. teraz to juz nawet cwaniarka wie ze np ma koldre i ja odsuwa.
oj ja ide, poczytam recepty dlatego jeszcze siedze, ale czuje jak moje plecy az pulsuja..
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-

ze 3 dni temu zauwazylam ze klaudia przy muzyce tak fajnie dupka rusza z gory na dol i na boki;d dzis moj brat przyniosl jej organki stala nad nimi na czterech i tak sie bujala w rytm do przodu i do tylu i co chwila taki doskok nozek;d
dzis jak ja kapalam wkladam ja do brodzika a ona stoi i nie chce usiasc w koncu widze ze robi siusiu skonczyla i sie tak patrzy jedna noge odsunela na bok a druga probowala "odkopnac" na bok ta wode gdzie sie zesiusiala. oczywiscie trzymalam ja pod paszki ale co sie usmialam to moje

wiecie co moja mala jest strasznie odwazna poszlam z nia do szkoly na wosp jakis czas temu i podeszla moja znajoma i na rece ja wziela tak szybko ze nie zdazylam nawet zareagowac a klaudia nic szczesliwa i zadowolona i tak caly czas jak widzi obcych z jednej strony to fajnie ale z drugiej chyba wolalabym zeby czula jakis respokt przed obcymi. a jak jest z waszymi maluchami?
sloneczko ile wazy Laura?
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

U mnie dziś piękny dzień się zapowiada, słonko świeci i spacer, aż się prosi ale mam dziś kolędę i czekam na księdza pewnie przyjdzie koło południa.
U nas dzisiejsza noc.... TRAGEDIA. Wiktor wstał 8 razy i o 6 już był wyspany i gotowy, żeby rozrabiać.
Sloneczko gratuluje ząbka długo wyczekiwanego. U nas na razie 2.
A jeśli chodzi o "mama" to tez słyszę od 2-3 tygodni, zawsze jak się budzi to krzyczy głośno "mama mama mama... " dopóki nie przyjdę

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Asiersa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tomek**12.10.2010**'
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid

- martela89
-
- Gość
-

Mój M ma 26 lat ale jest bardzo odpowiedzialny,nie ukrywam że zachowuje się czasem jak dziecko

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
z tego co pamietam to chyba na dzisiaj na rano mieliscie wizyte w szpitalu, dobrze kojarze Groszku?
dziekujemy za zyczenia.
My mielismy na basen isc, ale mala ma od rana biegunke, wiec zostalismy w domku, moze za tydzien nam sie uda.
teraz ja polozylam, od rana nic nie spala, w nocy tez bylo kilkakrotne wstawanie i placz.
Wczesniej ja polozylam do sypialni, wyszlam na jakis czas, bo ona najczesciej sama zasypia, i... ja zagladam a tu tylko glowe jej widac weszla miedzy lozko a sciane, i nie dalo jej sie wyjac bo od smoczka zaminanie nam na brzuszku tez utnkelo, kurde myslam ze bedziemy lozko rozkercac, niesttey nie umapmietnilam tego. to za czybko trzeba bylo ja wyciagac, ale ja w gciach mialam kilo.
no i z jedzeniem sa problemy moze jak zabek sie przebije bedzie lepiej, bo jest ciezko,a widac go coraz wiecej