BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 3 miesiąc temu #58102 przez Groszek
Aga ostatnio cały czas słyszę że jak mi nie pasuje to droga wolna... jak któregoś dnia nie wytrzymam to zamknę za sobą drzwi i tyle

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #58110 przez natmur11
taa akceptuj tak jak jest albo nie bedzie nic. kurde nie podoba mi sie jak on sie zchowuje. jakbym slyszala pawla... a najlepsze jest to ze nie potrafie powiedziec ci co zrobic i jak sie zachowac. ja po jakims czasie takich rozmow zamknelam za soba drzwi a jemu to bylo na reke jak widac.ale nie sugeruj sie tym co pisze zebys swojego przypadku nie przekladala na moj bo moze jest calkiem inaczej:)

14 lata 3 miesiąc temu #58112 przez Mirella
Książkę kiedyś Poli rozsyłała, jakiś rok temu chyba :) Cieszę sie że Wam się podoba :)

Groszku inną metodą jest zostawienie tatusia z dzieckiem na dłuższy czas, wtedy dopiero widzi ile przy dziecku jest do zrobienia

14 lata 3 miesiąc temu #58113 przez natmur11
Mirella dobry pomysl powiedz mu ze ma sie zajac i tyle bo wychodzisz... chociaz zeby nie przetlumaczyl sobie tego ze zla matka zostawia dziecko:/

14 lata 3 miesiąc temu #58164 przez ilona
Groszek współczuje bardzo... to są moim zdaniem indywidualne sprawy i nie ma co się sugerować jak pisze Natmur Jej przypadkiem.
Ale ja bym zostawiła M. na kilka godzin z dzieckiem (tak jak pisze Mirella) i wtedy zobaczy ile wysiłku, uwagi trzeba włożyć w opiekę nad szkrabem.

Mój mąż tez kiedyś sądził, że to sama przyjemność i nie rozumie mojego zmęczenia do czasu, aż został z Wiktorem na 6 godzin! Ja w tym czasie oddawałam się przyjemnością (kawusia z koleżanką, fryzjer i zakupy).

Wróciłam zrelaksowana jak po miesięcznym urlopie :) a mój mąż już nigdy nie pisnął słówka i teraz sam proponuje, żebym się przespała a on pobawi się z dzieckiem.

Mirella chętnie zgłębię ta wiedzę kulinarną :laugh:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

14 lata 3 miesiąc temu #58165 przez Mirella
Nie no, wyjście ma być w sprawie ważnej i absolutnie wykluczającej dziecko, lekarz na przykład, dentysta, coś takiego, nie że na ploty do kawiarni, chociaż to by się najbardziej przydało :)
No ewentualnie zakupy większe, też bez dziecka łatwiej

14 lata 3 miesiąc temu #58177 przez ilona
Masz rację oczywiście Mirella WAŻNA SPRAWA , ale u mnie była o tyle dobra sytuacja, że M. był dwa dni wcześniej przed moim wyjściem u kolegi na wychodnym :)

14 lata 3 miesiąc temu #58221 przez Mirella
A no to tak, jak tata ma wychodne to mama też :lol:

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #58222 przez ilona
Mirella ponawiam prośbę o księgę kulinarną :)
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Mirella ale super przepisy!
Wybór taki, że nie wiadomo co wybrać :laugh:

Dzięki :kiss:

14 lata 3 miesiąc temu #58272 przez Mirella
No może z opóźnieniem wysłałam :D

Dziewczyny, błagam, na gg albo na priv, nie ogarniam całego forum, wyrywkowo czytam niestety :(

14 lata 3 miesiąc temu #58291 przez ilona
Mirella ja zrobiłam edycje posta i dlatego moja prośba była "podwójnie" sorki :)
Dostałam meila za pierwszym razem,
ale nie chciałam żeby mnie kochane moderatoreczki opierniczyły, że post pod postem :)

14 lata 3 miesiąc temu #58306 przez _aga86_
groszku a co sie dzieje z Twoim malym?? Nie moge ogarnac forum, a widzialam w sierpnowkach, ze Wiola sie przyczepila do Ciebie o szpital dla malego. Co sie dzieje??

14 lata 3 miesiąc temu #58355 przez Groszek
Dziewczyny nie zostawię Michała samego z mężem, bo niestety on się nim nie zajmie... prosty przykład: wyszłam do miasta po zakupy (20minut z dojściem) i co? stoję w kolejce do kasy a ten dzwoni, więc nie odbieram i dalej czekam, a kolejka kilometrowa. Wchodzę do domu, Michał się drze że go na dole słychać (mieszkamy na 2 piętrze) przed drzwiami się zatrzymałam i słucham, a mój szanowny mówi do Małego podniesionym głosem "czego Ty się drzesz?? i tak Cie na ręce nie wezmę, przyjdzie matka to się Tobą zajmie" wchodzę do mieszkania Michaś zapłakany i siedzi biedak w nosidełku... a pan przed komputerem traktory ogląda! W między czasie Młody kupę zrobił i nie dziwie się że płakał. A szanowny du** nie ruszył i jeszcze pretensja że telefonu nie odbieram. A jak wychodziłam, to musiałam Miśka nakarmić, przebrać bo inaczej by mnie z domu nie wypuścił. Wrr nóż w kieszeni się otwiera!

Aga Michał ma wrodzoną wiotkość kratni i bezdechy... dostaliśmy skierowanie do szpitala w Karpaczu, ale tutaj niestety kolejka i dopiero za 5 miesięcy. Więc szukałam innego szpitala żeby było szybciej... i na szczęście w sobotę już mamy termin tyle że w Warszawie :)
Mam nadzieję że to samo się "naprawi" bo nie chce żeby mały miał operację...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #58378 przez sloneczko
My przed chwila wstalysmy, jak nigdy..

i wlaczylam laptopa.. czytam wiadomosci a tu! jeden mis z Bebiko bedzie nasz, dziekujemy za oddane glosy ;)

ja ide jesc sniadanko, mala juz zjadla wiec teraz czas na mnie.

milego dnia dziewczynki, poznije poczytam co u Was, bo w brzuchu mi burczy, a niecchce zebyscie to uslyszaly ;)

14 lata 3 miesiąc temu #58381 przez ilona
oj my tez dziś super spaliśmy do 8, jak nigdy.

My już po śniadanku i też się dziś obudziłam głodna jak wilk... :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka