BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 2 miesiąc temu #66010 przez kasiunia89
hej dziewczyny :) Ja obecnie z kwietniowek :laugh: Termin mam na 27 kwietnia,no ale kto wie moze bedzie i Maj hehe ;) Pozdrawiam!! :side: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #66012 przez Groszek
Kasiunia ale te majóweczki mają już swoje pociechy :) wędruj na mamusie 2011 :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #66028 przez kasiunia89
o kurcze ale ja slepa jestem hahahaha :):):)

14 lata 2 miesiąc temu #66170 przez ilona
kasiunia89 zawsze możesz do nas wpaść i "pogadać" :) takie roztargnienie to raczej normalny objaw ciąży :laugh: pamiętam jakie ja numery robiłam

a dla wtajemniczonym to byłam dziś u lekarza biorę zastrzyki z żelaza i są cholernie bolące :dry:
za dwa tygodnie po serii znów badania i zobaczymy co dalej. W międzyczasie wizyta u innych doktorków...

Wiktor wczoraj zasnął o 21 i nie obudził się w nocy nawet raz na mleko :woohoo: Wstał o 6 wypił mleczko i spaliśmy do 11 :ohmy: :ohmy: :ohmy: normalnie Go wyściskałam jak głupia jak już wstaliśmy, że dał się dziś wyspać zmęczonej na maxa mamusi :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #66175 przez asia26
Ilonko tzrymamy kciuki napewno bedzie dobrze :)

14 lata 2 miesiąc temu #66286 przez natmur11
ilonka bedzie ok zobaczysz. a Wiktorek pokazal klase i dal sie mamusi wyspac, kochany dzieciaczek. moja klaudia dzis z lozka spadla rano jakos sie przekrecila i chciala zejsc i bach na ziemie na szczescie mam gruby dywan i poza chwila strachu nic sie nie stalo. ale koniecznie musze zaczac podkladac jakis koc bo to nie pierwszy raz jak probowala zejsc. wszedzie jej pelno, i strasznie gryzie jak jej sie cos nie podoba, dzis moja mama kiwa jej palcem i mowi "no no no klaudia nie wolno" a klaudia za nia reka zaczela machac z wielkim bananem na twarzy i mina typu "nie mow mi tak";d i tak caly dzien. teraz juz spi a ja licze na nagly przyplyw energii bo jutro mam 3 egzamin na L i jak nie zdam to sie chyba wsciekne i wywioze gdzies tego egzaminatora :laugh: a najlepsze jest to ze juz kompletnie nie wiem jak sie jezdzi i jakie przepisy obowiazuja;d;d

14 lata 2 miesiąc temu #66287 przez wiola
witam,mam nadzieję że czytałyscie ,i obejrzałyscie przedstawione,fakty,jednak nie kłamałam,czasem nie warto kogos oceniać,bez podstawnie,to jest przykre,ale cóż,słoneczko szkoda że mi nie wierzyłaś,a jednak to była prawda............,mimo wszystko pozdrawiam....,choc będę tu żadkim gosciem,tyle było obelg pod moim adresem,a teraz cisza...,ja wyjasnilam sprawę to tyle z mojej strony.... :)

14 lata 2 miesiąc temu #66293 przez natmur11
Wiolu mysle ze teraz nie jest czas na jakies wyrzuty do kogokolwiek, dziewczyny mialy prawo czuc sie oszukane postaw sie na ich miejscu i nie wierze ze postapilabys podobnie albo uwazala inaczej. pieniadze to pieniadze nikomu z nieba one nie leca i kazdy inwestujac w jakis cel chce miec pewnosc ze dobrze zrobil. i napewno tez byloby inaczej jakbys nie unosila sie duma od poczatku tylko wyjasnila sprawe, wyslala dokumenty czy potwierdzenia a nie szukala winnych we wszystkich innych forumowiczkach.

14 lata 2 miesiąc temu #66295 przez wiola
Tak ,oczywiscie masz rację,lepiej pózno niż wcale....,tylko szkoda że mi nie zaufały....,strasznie zle się z tym czuję,a przecież nie kłamałam...

14 lata 2 miesiąc temu #66316 przez Groszek
Ilonka będzie dobrze :) ja tam to wiem :lol:
Michaś dziś wstał tylko raz w nocy, ale nie wyspałam się, bo wszyscy chorzy jesteśmy :dry:

Wiolu gdybyś odrazu wysłała te potwierdzenia to nikt by się ciebie nie czepiał, a tak?? Tyle faktów się nie pokrywało i jeszcze Twoje zachowanie -> obrażona na cały świat, sorry ale powinnaś podziękować tym co pomogli a reszcie dać spokój!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #66317 przez ilona
Wiola trzeba było te zdjęcia wstawić dwa miesiące wcześniej kiedy prosiłaś o pomoc :)

14 lata 2 miesiąc temu #66343 przez wiola
Jlonka,Groszku,ja was rozumiem,ale groszku nie jestem obrażona,tylko mi przykro że tak się stało,a dziękowałam już nie raz,szkoda mi tego ze mi nie wierzyłyscie,moim celem nie było nikogo oszukac,..... :)

14 lata 2 miesiąc temu #66377 przez asia26
a ja chce zlozyc wiele zyczen dla Filipka z okazji Jego 9 miesiecy :)

14 lata 2 miesiąc temu #66405 przez sloneczko
witajcie ja tylko na sekunde

po pierwsze dolaczam sie zyczen dla Filipka i Wiktorka na ich wspolny 9 miesiac ;)

a drugie wracaja do Wioli, to uwierz mi nie bylo mi latwo tez samej polapac sie we wszystkim, duzo rzeczy bylo dziwnych i pokreconych. Teraz juz wiesz ze to ja powysylalam te wiadomosci, ale po przeczytaniu Twoich wiadomosci mialam powody poczuc sie oszukana, i to moze wlasnie wtedy powinnas dokumenty dodac napewno by nie bylo takiej przykrej sytuacji.
Ja osobiscie jak pisalam zamknelam ten dzial, ale na koniec dodam ze tez zaluje pomimo tego ze nigdy sie nie dowiem prawdy) ale pomimo tego chcialabym Cie PRZEPROSIC, moze i zle Cie ocenilam, ale uwierz mi duzo rzeczy bylo malo wiarygodnych.. i tez zaczelas podnosic glos na niektore forumowiczki, a one tez mialy powody czuc sie urazone.
Wiolu nikt na forum Ci nie napisal ze jestes nie mile widziana, co inne napisza po mnie to ich sprawa, ja niechche do tego wracac, mozliwe ze blad zrobilam, ale to niczego nie zmieni.Moze i chcialabym czas cofnac.. napewno sprawa by inaczej sie potoczyla i nikt by nie czul sie oszukany, obrazony, i tak ponizony.

a trzycia sprawa, jak wiecie Laura i wasze dzieciaki potrzebuja teraz duzo czasu z tego oto powodu bede zadko na frorum, bede sie starac od czasu do czasu Wasze wiadomosci czytac i pisac co zmienilo sie u Nas.

pozdrawiam Was bardzo mocno i kazdej z osobna i Waszym pociacha zycze duzo zdrowia, radosci, wszystkiego dobrego,.

14 lata 2 miesiąc temu #66408 przez asia26
Kuercze Wiktorku przepraszam ze Cie pominelam ale zamaist godzin przeczytalam dni i myslalam ze Ty starszy jestes :) dlatego teraz zycze CI sto latek :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka