BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 2 miesiąc temu #66434 przez ilona
Dziękujemy dziewczyny za życzonka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #66486 przez _aga86_
I ja z Julcia zyczymy Chlopcom (Wiktorkowi i Filipkowi) samych szczesliwych chwil!!! STO LAT :)

14 lata 2 miesiąc temu #66613 przez wiola
Jlonka dla Wiktorka,tysiące buziaczków i wszystkiego najlepszego,dziękuję wszystkim za życzenia,i jeszcze raz przepraszam wszystkie dziewczyny ktore poczuły się urażone,mam nadzieję że wszystko już jest jasne,słoneczko ,teraz już mnie nie przepraszaj,już jest okej,nie ma sprawy,choć było mi ciężko z tym ,nigdy nikogo nie oszukałam ,i zle się czułam z tą myslą,ale człowiek uczy się na błędach,mam nauczkę,dużo buziaczków dla wszystkich maluchów.... :) :) :) :) ,zostałam sama ale mam zupełnie inne nastawienie do życia...... :) :) ,moze to dobry wybór,dobranoc....

14 lata 2 miesiąc temu #66618 przez ilona
Wiola a mieszkasz w tym mieszkaniu co wcześniej czy musiałaś szukać czegoś nowego?
Jak z pracą i dziećmi?

14 lata 2 miesiąc temu #66650 przez wiola
Jlonka narazie w tym mieszkaniu,bo to moje mieszkanie z przydzialu,ale jestem trochę u mamy troche u siebie,narazie nie ide do pracy bo nie ma miejsca w żłobku,dla filipa,ale jak tylko bedzie to ide do sklepu,dzieci,dziekuję,zdrowe jak narazie,pozdrawiam.....A ty się nie martw,bedzie dobrze z twoim zdrowiem,trzymam kciuki.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #66696 przez natmur11
hej co tam dziewczyny? u nas kiepsko, klaudii zalatwilam wizyte u laryngologa bo podejrzewam ze uszkodzili jej nosek przy porodzie, ja mam mega dola wczoraj mialam 3 egzamin na prawko, trafilam na kolesia ktory egzaminowal mnie za 1 razem tak sie na mnie darl i stresowal ze uderzylam w przedni slupek na placu a wczoraj po 54 min jazdy na miescie stwierdzil ze uderzylabym w drzewo, i dupa nie zdalam teraz musze wykupic przynajmniej 5 godz, oplacic egzamin wiec kolejne 500zl w plecy:/ z pawlem zle jest, nie gada ze mna, a jak juz sie odezwie odpowiada tak, nie, nie wiem, bo tak. nie pyta nawet o mala. musze isc do sadu wytoczyc mu sprawe o alimenty i chcialabym ograniczyc mu prawa rodzicielskie zeby nie mogl jej zabierac do uk. tylko nawet nie mam sil sie za to zabrac, caly czas ludze sie ze cos da sie naprawic a jest tylko gorzej.nawet nie wiem na co moge liczyc a na co nie, czy mam szanse na jakiegos adwokata z urzedu bo na prywatnego mnie nie stac.najgorsze jest to ze nawet nie potrafie wyplakac tego wszystkiego w dzien staram sie byc silna a wieczorem jak mala iszie spac to jakbym sie wylaczala juz nic mnie nie interseuje...

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #66716 przez _aga86_
Kurcze wiem cos na temat egzaminatorow :/ Ja zdalam za 3 razem, ale juz za pierwszym powinnam zdac, bo nie popelnilam bledu, ale niestety w Byd. jest bardzo malo-prawdopodobne, ze zda sie za 1 razem. Mialam to szczescie, ze cale kursy i egzaminy oplacali mi rodzice (taki prezent na 18ste urodziny). Trzymam kciuki, zeby w koncu udalo Ci sie zdac. Moze taka szczera rozmowa z Pawlem by pomogla?? Powiedz mu w ta, albo w ta- takie zycie na pograniczu naprawde moze byc meczace. Na kiedy masz wizyte u laryngologa?? Moze to jest wada, ktora z czasem sama zaniknie- oby!!! A Ty trzymaj sie !!! Ps. do kiedy Klaudia ma wazny paszport?? Jesli juz bedzie nie wazny to nie wywiezie malej do UK, bo do wyrobienia paszportu potrzeba zgody obojga rodzicow, no chyba, ze ktores ma ograniczone prawa rodzicielskie.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #66733 przez natmur11
z nim sie nie da gadac na pytania dotyczace nas nie odpowiada albo odpowiada nie wiem albo bo tak. potem sie wkurza pisze ze nie zalezy mu a za jakis czas zaczyna temat powrotu i tak ciagle. laryngologa mam 3 marca we wloclawku bo to najblizej. wiesz ona od klepszczy miala siniaki na nosku a miedzy kacikiem oka a nosem ma taka jakby krosteczke i tu jej wystaje kostka czy chrzastka jakby zlamane bylo. mam nadzieje ze to nic powaznego i nie bedzie trzeba tego operowac czy nastawiac. ale wydaje mi sie ze ja to boli bo jak nawet lekko dotkne to odkreca glowe i czesto trze to miejsce raczka. a paszport ma chyba do czerwca ale jak przyjechalam do polski wyrobilam jej dowod osobisty tymczasowy wlasnie ze zwgledu na paszport ktory jest wazny tylko rok a dowod przez 5 lat.
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #66814 przez angela660
Hej dziewczyny!
A tu znów się tyle dzieje;O
Ilonka, Groszku dużo zdrowia i siły życzę!

Najserdeczniejsze życzenia dla Wiktora i Filipa:*

Chłopy to paskudny gatunek, ale tak już jest z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej. Ale święta racja, że potrzebują często porządnego kopa w d...!

Ah, brakuje mi czasu na wszystko. Nicolasa jest wszędzie pełno, ciągle muszę na niego uważać. Jak nie wspina się na łóżko(oczywiście mu nie wychodzi i się przewraca), to sięga stołu, próbuje otwierać szafki, ciągnie wszystkie kable... I jest potwornie nerwowy jak tylko mu coś nie wychodzi albo nie dostaje tego co chce to krzyczy wniebogłosy...

A Natmur powodzenia na egzaminie, mnie też nie długo czeka ha ha, na razie łudzę się że zdam:D

14 lata 2 miesiąc temu #66816 przez natmur11
wiec to juz koniec, wyjasnil mi sprawe swojego zachowania a powod jest prosty nie kocha mnie... tak cholernie zle mi jeszcze nie bylo. siedze i rycze klaudia spi obok pewnie zaraz sie obudzi.

14 lata 2 miesiąc temu #66823 przez wiola
Natmur,olej to ja też przez pierwszy tydzień ryczałam ,a teraz mam go w nosie,choc mi ciężko nie powiem,ale stwierdziłam że z nim nie ma sensu,nie pracował,nic nie robił,chodził z kąta w kąt,nic to sie nie zmieniało,nie mogłam liczyć na nic,a po za tym co ma być to będzie stwierdziłam że glową muru nie przebiję,będzie dobrze,a ja w tamtym roku,wziełam udział przez opiekę w projekcie darmowym "Drogowskaz Przemiana",i udało mi się wziasc udział w kursie prawa jazdy za darmo ,i udało mi się zdać za pierwszym podejsciem,ale w Sieradzu,trzymam mocno kciuki,napewno się uda,pozdrawiam ,i życzę wszystkim miłej nocki,papa... :) :)

14 lata 2 miesiąc temu #66836 przez _aga86_
Natmur wierze, ze Ci ciezko, ale chyba lepiej wiedziec jak jest a nie zyc zludzeniami. Jestes mloda i zycie sobie ulozysz!!! Placz- czasami jest to potrzebne. Przytulam Cie :)

14 lata 2 miesiąc temu #66840 przez natmur11
dzieki dziewczyny za mile slowa. tak wyszlo ze nawet nie mam z kim pogadac, wszyscy znajomi albo maja swoje zycie albo koncza studnia w mojej miejscowowsci zostalam tylko ja z calej paczki.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #66843 przez _aga86_
Masz nas :) Wiem, ze to nie to samo jak wyplakac sie komus w rekaw, ale lepiej wyzalic sie na forum niz dusic cos w sobie...

14 lata 2 miesiąc temu #66854 przez Groszek
Dla Wiktorka i Filipka spóźnione ale ogromne buziaki z okazji 9 miesięcy :kiss: Niestety mnie choroba na łopatki powaliła i przez weekend leżałam plackiem, dobrze że M się Michałem trochę zajmował :)

Natmur nie wiem co Ci napisać, jedyne co mi przychodzi do głowy, to to żebyś się wypłakała -> powinno pomóc... U mnie kolorowo też nie jest, ale jak na razie Daniel się stara, więc może się uda...

Słoneczko zaglądaj do nas :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka