- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Miłej niedzieli Wam życzę
A Tobie Asiu odpoczynku w miarę możliwości

Ilonka a co tam u Ciebie?? Byłaś już u lekarza??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

Do lekarzy chodzę prawie codziennie, a to hematolog, a to gastrolog, gastroenterolog. Ciągle jakieś badania, czekanie na wyniki. Nie mogą mi zrobić najważniejszego badania (na obecność komórek rakowych w jelicie grubym) bo mam za słabe wyniki z krwi. Dopiero jak się poprawi morfologia cała to coś będą działać, a dopiero w przyszły piątek biorę ostatni zastrzyk z żelaza. Później kontrola morf. i jak się poprawi kolonoskopia.
A tak poza tym to jakoś się trzymam. Trochę się przeziębiłam i głowę chce mi rozwalić na pół. Wiktor odpukać grzeczny

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas 6 ząbków, nie raczkuje nawet siedzieć nie chce

- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Poza tym Ola raczkuje i chodzi przy meblach. Broi niesamowicie - wszędzie jest jej pełno. Pozdrawiam cieplutko!
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My również pozdrawiamy

- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie jak zwykle kocioł, ciągle coś, w sobotę byłam na urodzinach u babci mojego faceta, w efekcie wróciłam do domu o ósmej rano:D rano miałam małego moralniaka, że dziecko z tatusiem w domu, a mama się bawi w najlepsze, ale dobrze mi to zrobiło:)
Asiu trzymaj się twardo, i odpoczywaj kiedy tylko możesz. Daj znać jak wieczór u znajomych?

Ja wczoraj wieczorem też byłam, u kuzyna, gdzie była też kuzynka w sumie pięcioro dziewczynek w wieku od 2 do 9 lat. Nicolas był wniebowzięty, myślałam że będzie się bał, a już na pewno że nie usiedzi na miejscu, a tu szok, bawił się z nimi prawie cały wieczór do czasu kiedy nie zrobił sie śpiący i zaczął marudzić. Doszłam do wniosku, że muszę się częściej z nimi spotykać, a małemu zapewnić jak najwięcej kontaktu z innymi dziećmi.
Po za tym, wychodzą mu ząbki, tylko jeszcze nie wiem które, budzi się w nocy i ogólnie jest dość nie spokojny, mam nadzieję że szybko wyjdą i będzie ok...
Ilonka mam nadzieję, że wyniki szybko się poprawią i wszystko będzie w porządku. :*
Ja muszę iść w końcu do ginekologa, cholera od miesiąca plamię i mam tam jakoś dziwnie;/ nie wiem skąd to i czy wszystko jest ok:( jutro może w końcu się zmobilizuję.
Gold butterfly miło Cię widzieć;p Niestety nie pomogę Ci jeśli chodzi o problemy skórne, bo u nas mimo "jakiejś alergii" nie było problemów ze skórą.
A widzę, ze Ola jest na podobnym etapie jak Nicolas, też raczkuje, przesuwa się przy meblach i zaczyna już otwierać szuflady i wrzucać wszystko;p
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ząbki mamy 4 górne i 2 dolne.
Niedługo pierwsze urodzinki - jak planujecie je spędzić?
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.

u nas dolne oby dwie drwojki ida, ale lewa szybciej od prawej, juz ciut widac..Mala jest strasznie marudna, noce hm.. nawet ok ale jak sie przebudzi to z takim krzykiem ze czlowiek nie wie co sie dzieje.
goldi ja tez Ci nie pomoge z tym zapaleniem skory, acz kolwiek ja u mojej podejrzewam, lekarz twierdzi ze to od sliny..ale one sa ciegle, takie czerwonawe krosteczki niektore jak by bialy plyn mialy w sobie, ale podobno przy zäbkowaniu tak jest, a to fakt mojej wlasnie od tego czas wyskoczyly. Ale widze ze ja nie swedzi czy cos, czasem znikaja a czasem jest wiecej.
Pamietam jak Ilonka pisala ze Wiktor sciaga wszystkie sliniaczki, to moja tez tak robi od tygodnia, ale tak ze az krwia podchodzilo, i to najbardzije przy jedzeniu, teraz wiadome grubo kremuje i zawiazuje tak zeby nie bylo na szyji tylko pod kapturem, i rana juz prawie zagojona.
co jeszcze u nas hm.. zimno na dworze sie zrobilo, pomimo ze sloneczko swieci to mrozny wiatr, wiec Laura spi w dzien w lozeczku, ale zanim zasnie looo
no i ja zaczynam sie rozgladac za praca na wieczory, od 17 moge isc do pracy, bo maz zawsze jest w domu.
U Nas roczek zapowiadac sie na wiecej osob, jeszcze nie wiem od pogody czy u nas w domu na tarasie czy w restauracji.
Moja tez nie raczkuje i juz nie bedzie, zato przemieszcza sie na pupie i kazdy käcik, zakamarek a o paproszkach to nie wspomne, wszystko jej.
aha z karmieniem tez sie u Nas zmienilo, mala je tylko w nocy i rano, i mysle ze juz tak pozostanie, na jak dlugo zobaczymy, Ja juz nie mam sil odciagac..a 3 razy (2 w nocy i rankiem) to i tak nie jest tak zle.
Teraz stoi w kojcu i sie smieje do mnie na calego... i oczywiscie probuje sie do telewizora dobrac ;)oh jaki piekny urok widziec smiejace sie dziecko

aha Luari umnie buziaka dac, tzn ja jej daje w policzek i ja nastawiam swoj i daje mi spowrotem, ale nie tylko mnie, kazdemu, taka mala przytulanka sie zrobila.
Zycze Wam milego dnia i do nastepnego razu, oj a wolnych chwil choc na telewizje to mi tak brakuje...zreszta Wam tez.