- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

My jemy bez śliniaka, bo nie ma takiej potrzeby...Michaś ładnie je, a jak nie chce to kręci główką i się uśmiecha i wiem że koniec jedzenia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Mam pytanko dot, forum. Chcę zmienić emblemat - zdjęcie główne profilu na inne. Usuwam stare zdjęcie, zapisuję zmiany, potem wybieram z komputera nowe, zupełnie inne zdjęcie, wczytuję z godnie z instrukcją i za każdym razem wczytuje mi się ponownie to stare zdjęcie. Może potraficie jakoś temu zaradzić??
Pozdrawiam wszystkie mamusie

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

Co u mnie? Hm... jednym słowem: kaszanka

Mam zapalenie oskrzeli, czuje się okropnie, wszystko boli.
Mimo tego muszę brać dodatkowo zastrzyki z żelaza i do tego miałam dziś rektoskopię. Oj to dopiero nieprzyjemne badanie

Dostałam nowe leki na jelita, tabletki, czopki, jakieś syropki... i tylko odliczam godziny do kolejnych dawek

A mój słodki Wiktorek? Nauczył się robić "cześć" wyciąga rękę i uśmiech że hej...

Postrach mojego dziecka? ODKURZACZ

A ogólnie dobrze

Wiktor w wersji dziewczęcej

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ilonka widzę że pomimo nieprzyjemności uśmiech i tak gości <ale rym mi wyszedł> ja ostatnio miałam zapalenie razem z Miśkiem i wiem że to nic przyjemnego... Tobie życzę dużo zdrówka, uściskaj Wiktorka i buziaki dla Ciebie

- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

U mnie dzisiaj pełno roboty. Ledwo nadążam - a tu śledzie, tu kurczak dla męża i kuzyna, tu Ola dostała ciuszki i trzeba poprać. Tam trzeba posprzątać,bo Ola powyciągała zabawki i ubranka z szafek. już nie wspomnę o świetnej książce,która czytam od tygodnia... :-D
- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gold_butterfly ja nie jestem zmeczona przez mala mam troche skomplikowana sytuacje ale dzieki za slowa otuchy

moj Maz mowi ze mu zabek puknal o lyzeczke a ta noc mala spala cala wiec moze juz pierwszy musze jutro sprawdzic bo dzis nie otworzyla mi buzi

- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asiu a jak mama się czuje? Skończyła tą serię? czy jeszcze będzie miała??
Być może że to ząbek wyszedł, u nas 6 już jest a tak gryzie diabełek jeden że tylko ślady mam

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.

oj jak mi teskno za Wami, za pisaniem, za wolnym czasem.
Dzis konczymy 10msc, normalnie powinno byc 29, wiec ja licze jako dzis. Zreszta nie tylko mojemu dziecku sie miesiac skroci

W kojcu pieknie chodzi, nawet jedna raczka sie trzama, przy meblach widze ze sie boi jeszcze, ale z kazdym dniem jest coraz lepije, ale za to jej "raczkoanie na pupie" daje swoje znaki i wszedzie jej pelno..
ok 5sek stoi sama, a co naj bardziej niebezpieczne jest stoi przy czyms i nagle sie puszcza i za ok 5sek laduje na pupie, wiadome nie zawsze moge byc przy niej, co prawda jeszcze nigdy sie o nic nic nie uderzyla, albo nie przewrocila, ale jednak ja drze.
U nas na dole widac delkiatne plameczki na dwojkach juz od chyba 2 tyg, na gorze zaczynaja sie opuchniete dziaselka, ale da sie wytrzymac.
Od 3 dni Laura przesypia cala noc!! az ja jestem w skowronkach, ale mam nadzije ze znowu jej nie przechwalilam

Pogoda dzis piekna na dworze, ale mala spi na tarasie to ja moge cos zrobic w domu, no i po malutku poprzegladam rzeczy w szafie.
Aha Laura nosi ubranka na 80, body nawet na 86, w ciagu miesiac tak smigla, jutro idziemy na wizyte kontrolna rozwoju, to sie dowiem wszystkiego, no ale co sie najbardziej boje, to szczepionki... dostanie dwie, ale mnie nie chodzi tyle co o wklucie, ale o to ze ona niechce na brzuchu lezec, zrobia jej na siedzaca? kurcze.
Ja poskladalam podania o prace, ciagle czekam..
Aha kiedys Wam pisalam ze mala tak sliniaki sciaga, ale mnie nie chodzilo o to ze ona sie brudzi przy jedzeniu, to jest najmniejszy problemy, ona sie teraz tak slini, ze tragedia, jak sliniaczka nie zaloze to za 30min moge wykrecac bluzeczke. No ale ranka sie zagoila.
Aha moja na poczatku sie bala suszarki do wlosow, to juz od czasow w brzuszku, a teraz juz chce z nia nawet spac, a jak wlacze mikser, odkurzacz, to chce byc glosniejsza od sprzetow, a smieje sie przy tym, oj aparatka z niej. Praktycznie nie ma rzeczy ktorej sie nie boi, tzn jak do tej pory, a do ludzi, do kazdego sie usmiecha, wiadome jest to mile, ale jednak jak sie boje o nia w przyszlosci bo ludzie sa podli!
Asiu duzo sil Ci zycze.
Groszku 6 zäbkow ma Michalek jejku pieknie, no i wlasnie dla Michalka tysiace buziaczkow bo on dzis tez rozpoczyna nowy miesiac, to 9, dobrze licze?
goldi, jak buzka malej?
ilonka napisz jak sie czujesz, i jak Wiktorek, daje Ci odpoczac?
aga jak Julcia, smykus maly, rozrabia?
Zdjecia poznije dodam, albo jutro zalezy od czasu, ale jak na dzisiejszy dzien, zycze Wam milego dnia

buziaki, pa
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
co do ubran u nas 74, na 80 kupilam kilka rzeczy na wiosne ale jeszcze za duze, wazy jakies 9,5 kg ale u nas jest strasznie z jedzeniem ona wszystko chce jesc jakby mogla jadla by cale dnie i wszystko co sie da. juz nie wiem co robic ale praktycznie trzeba uwazac zeby klaudia nie widziala ze sie je bo ona zaraz histerii dostaje bo tez chce.
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michaś dziś skończył 8 miesięcy, tzn 29

U nas Misiek sam siedzi, wczoraj złapał mnie za szyję i stał z 5 sekund

Natmur ja mam problem, bo Michał nie chce nic jeść oprócz cyca... Próbuje dawać zupki, jakieś deserki i kaszę na dobranoc, ale nic z tego. Zamyka buziaka i nie chce, a jak chcę włożyć łyżeczkę to tak krzyczy że cały blok słyszy...
Trzymajcie się Kochane

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jutro moja mama ma wizyte u onkologa kontrolna i mam nadzieje ze wyniki beda na tyle dobre zeby podac jej ta ostatnia dawke tej serii. dziewczyny prosze o modlitwe to glupie ale prosze.
Oczywiscie dla Laurki i Michasia wszystkiego co naj

Ilonko ja sie czujesz i jak Wiki?
dziewczyny pozdrawiamy Was wszystkie