- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- martela89
-
- Gość
-
Od razu stanie na nóżki
Moja już prawie sama podnosi się do siadania ale do raczkowania to jej nie śpieszno ona nawet na brzuchu już nie chce leżeć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nawet nie mam czasu żeby poczytać co tu się dzieje.
Za to dziś podjęłam bardzo ważną decyzję, zamykam sklep. Nie przynosi mega dochodów, a potrzebuję więcej czasu dla siebie i Nicolasa!
Po za tym Nicolas ma zapalenie oskrzeli i znów antybiotyk
Ah, wywinął dziś taki numer że o mało zawału nie dostałam, a on po chwili płaczu ze strachu, zaczął się śmiać, mianowicie, przesuwał się po łóżku i doszedł to końca w róg łóżka pod ścianą, a ja nie miałam pojęcia że mam aż taką przerwę miedzy ścianą a łóżkiem, Nicolas siedzi, siedzi i nagle się zapada... spadł dupką tak że kolanka miał przy klatce piersiowej, jak go wyciągnęłam to nie wiedziałam czy płakać z nim czy co... trzęsłam się jak galareta, na co on zaczyna się śmiać... Łobuz mały
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
angela gratuluje podjecia jakze waznej decyzji:) akrobata ci rosnie
duzo zdrowka zyczymy wszystkim chorym na forum i im rodzina:)
- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Ja tez się tak zamrtwiałam ale nie warto.każde dziecko jest inne i tak juz bedzie. Teraz mam uwanie glowy bo wszędzie mi włazi,Dziś np.otwarł sobie jedną szufladę wsadził palce i ją zamknął.Mąż mu nie mógł rączki wyciągnąć.Płakał chwile a potem się śmiał.Ma mały ślad na paluszku, albo posadziłam go na łóżku patrze na niego siedzie,odwracam się do brata a ten mały zbój zsuwa się z tapczana na moją nogę.Normalnie nadążyć nie idzie
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
w ogole klaudia ma pociag do samochodow dzis z moim bratem bawila sie autem na pilota tzn on jezdzil a ta rozesmiana bila mu brawo i cale dnie tylko czeka zeby ktos nim pojezdzil jej:) a moze tak z pol godziny siedziec
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Asia moja Julka zaczela raczkowac jak miala 8 m-cy (nie warto sie przejmowac) niektore dzieci szybciej chodza inne szybciej mowia, a jeszcze inne robia na nocnik- taka jest prawda i zamartwianie sie nic nie da. Bede sie modlic za Twoja mame (tylko daj znac jutro co i jak).
Angela moja Julka tez taki numer wywinela tyle tylko, ze odrazu ja to rozsmieszylo
- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ukochana zabawa Kacperka to pojejść do szaf.Od najmniejszej zacząć się wspinać w górę.Chwycić drzi od szafki obok i zamykać i otwierać.Czasem włoży paluszki i nawet tego nie poczuje
albo od 2 dni śpi na siedząco
Z tymi dziećmi to nudzić się nie da
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
oj ja bym z Kacperkiem spac nie mogła bo po pierwsze tak się rozpycha że ja nie mam miejsca w ogole
A o tych blokadach musze pomyśleć bo inaczej kiedyś małe paluszki bedą naprawdę zranione.
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Wątek trochę odżył
Asiu spokojnie, Michał ma 8 miesięcy i jeszcze stablinie nie siedzi, bo zdarza się bum
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Asia mój leniwy Wiktorek ma skończone 9 miesięcy i nawet mu przez myśl nie przechodzi, że mógłby sam się przemieszczać
Oj jak fajnie się czyta jak Wam się dzieciaki już chowają po kątach
Wiktorowi idą górne jedynki, są tak białe dziąsła, że na dniach powinny się przebić i mam nadzieje, że tak się stanie bo jest okropnie marudny.
Ale dziś u nas piękna pogoda, normalnie czuć wiosnę w powietrzu
Buziaczki dla wszystkich
P.S. Leki pomagają, i zaczynam wracać do świata żywych
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- sloneczko
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
wczoraj zaczelam Was czytac i nagle slysze wielki plac z zza okna, mala raptem w dzien mi wczoraj 15min spala, a wieczorem poszla po 22, oh.
teraz tez zasnela wiec moglam Was poczytac
angela sutne jest to ze sklep nie przynosi zyskow i musisz go zamknac, ale czasem lepije tak, bo z czasem beda wieksze straty, bo musisz za pomieszczenie placic, swatlo i inne oplaty. Ze tak zapytam z czym masz ten sklep, moze te rzeczy co Ci zostaly mozesz na allegro posprzedawac, wiadomo bedziesz musiala czesciej na poczcie bywac, ale moze cos sie zwroci.
Ja sprawdzilam Laura mialam 6msc i 19dni jak zaczela wiedziec, ale jeszcze tak super nie stabilnie, super stabilnie bylo 6 i 26dni. Kazde dzieck inaczej sie rozwija, wiec Asiu nie martw sie, wiadome chcialabys sie juz tym pochwalic, ale ja bym czasem chciala zeby Laura sobie jeszcze polezala
moja wcale nie raczkuje i mysle ze juz nici z tego beda, ona woli na pupie jedzidzic
oh mialam cos jeszcze napisac, tez macie tak z pamiecia... oh czasem jak sobie nie zapisze to moge pomarzyc o tym ze cos mialam powiedziec.
Na kontrole i szczepionke idziemy w czwartek bo nie bylo juz miejsca, a u nas zawsze szczepionka tak wyglada: ja siedze na krzesle odwrocona, a moj maz stoi przy malej i sie nia opiekuje, do tej pory kladli ja na lezanke, a teraz chyba bedzie tak jak mowicie ze na kolanach. dlatego my zawsze na szczepienie idziemy w drojke.
Moja tez mi wczoraj figla splatala: Zostawilam ja w lozeczku bo pilam kawe, i nagle jak by dziecka nie bylo, a nad lozeczkiem ma nakleiki i co 3 poodklejala, a jak mnie zobaczyla to banana strzelila, to smykus maly.
Teraz sie zacznie ze wiecej bedziemy opowiadac co nasze pociechy robia
My mamy tez takie zabezpieczenia do szuflad i te do szafek, jak na razie wszystkie na dolnych, ale po malutku trzeba tez gorne zabezpieczac.
Dodam kilka zdjec Laury do "chwalmy sie dzieciatkami" i na jej stornke sloneczkolaura.aguagu.pl/
Zyczymy slonecznego dnia, aha wczoraj mialysmy w domku zostac, ale bylo tak pieknie ze nie moglam nie wyjsc na dwor, caly tydzien ma byc taki
Milego dnia dziewczynki i dla Waszych skrabkow tez buziaki ;*
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-