- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Na początek zacznę od wspaniałej wiadomości : Amelka GAWORZY !!!! Wczoraj się z nia wygłupiałam i jak nagle zaczęła "mówić" to myślałam , ze z Mężulkiem oszalejemy ze szczęścia

Imprezka udana ... i to bardzo

Oczywiście wszyscy jeszcze śpią , tylko my z Amcią na nogach

Agusiaczku Kochana bardzo chętnie bym wpadła , wielka szkoda , ze tyle km Nas dzieli

Ale strasznie się cieszę , ze jest to forum , bo zżyłam się z Wami i uwielbiam Was wszystkie

A jak tam przygotowania do imprezki ? Dzisiaj imprezujecie ?
Sylka a jak tam u Was po spotkanku ?
Ide do mojej gaduły kochanej , uwielbiam słuchać jak rozmawia do wszystkiego wokół

Udanej niedzieli

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziś od samego rana chodzi krótkie odcinki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Na początek agi GRATULUJĘ GAWORZENIA AMELCI!!!!!

Fajnie, że spotkanie udane

Paulinka zosatała opkupiona w nowe bodziaki i ubranka więc musiałam teraz zrobić pranie. Kupiliśmy jej też dwa komplety nakolanników z abeesami do raczkowania

Sylka gratuluję małego dreptacza

A tak poza tym to jestem Kochane na diecie

Chciałam zastosować tego Dukana ale same okropności o tej diecie piszą, z resztą sama oglądałam program w TV gdzie wypowiadali się lekarze na temat tej diety i same negatywy.
Moja dietka nazywa się South Beach (plaż południa). Byłam na niej przed ślubem więc wiem, że daje efekty i jest o wiele zdrowsza. Liczę, że teraz też się sprawdzi.
Trzymajcie kciuki

Miłej Niedzieli

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale fajnie, ża Amelka taka rozgadana. Zuzia od czasu do czasu coś tam sobie pogada, a tak to woli nucic. Nie wiem czy to prawidlowo, nie slyszalam jak to robia inne dziecki w jej wieku choc caly czas spotykam sie z kolezankami z porodowki to dochodze do wniosku, że jest duża różnica pomiedzy rozwojem dziewczynek, a chłopców.
A Kubus juz chodzi!!! Teraz to dopiero sie zacznie buszowanie:)
U nas spokojnie. Zuzia jest od rana u babci,a my mieliśmy troche czasu dla siebie. Teoretycznie mielismy isc jeszcze spac ale wiadomo jak to jest, na zawolanie spac nie idzie, wiec zrobilismy sobie na spokojnie obiadek, poleniuchowalismy i teraz zasaiadlam sobie przed kompkiem.
Agusiaczku napisz cos wiecej o tej diecie? Jak dziala, an czym polega i jakie byly jej wczesniejsze efekty?
Ja tez musze sie do czegos zastosowac, choc ciagle karmie piersia...
A w tesco sa promocje kaszek Nestle, wczoraj kupilismy Zuzi, znalazlam nawet taka o samku kakoa, jednak podejrzewam, ze bananowej nie przebije zadna.
Zuzia akceptuje tylko kaszki z Nestle, z Bobovity zauwazylam ze nie sa takie slodkie w samku i mniej czuc owocow...
Milej niedzielki!
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziękujemy z Amelcią za gratulacje

Sylka ale super , ze Kubuś zaczął dreptać !!!

Agusiaczku fajnie , ze spędziliście z Mężusiem milo jego imieninki

Ja wczoraj też pranie robiłam

Kochana ja też prosze , zebyś napisała coś więcej o tej diecie . Jakie są główne wyrzeczenia ? Ja postanowiłam od dziś nie jeść pieczywa i ziemniaków . A uwielbiam zajadać się i tym i tym

AniaMaj , ale fajnie , ze mieliście z Mężem czas dla siebie

Amelka kaszek w ogóle nie chce od czasu jak zaczęłam je robić nie na swoim mleku a na mm . A banan jakoś też jej nie podchodzi . Chyba , ze w deserku z innymi owocami .
Kasiunia gratki dla Oliverka za ząbulka

Kozłowska jak tam minął pracowity weekend ? Teraz chyba jakieś wolne będziesz miała ?
A My wczoraj jak już goście pojechali do domku , to wybraliśmy się na 15 min spacerek,żeby Amelka sobie pooddychała świeżym powietrzem . Zimno jak cholera było ... - 10 . Ale chwilka na polu dobrze nam zrobiła

Potem spędziliśmy miło czas , a jak Amelka zasnęła to dopiero fajnie się zrobiło

I postanowiliśmy , że jednak sypialni nie będziemy robić i dodatkowego ocieplenia też nie . Za 2 lata przeprowadzimy się do dużego domu , a tam kasy trzeba sporo wsadzić , wiec trzeba zacząć odkładać . Z jednej strony sie ciesze , bo metraż tam świetny , ale z drugiej szkoda mi Naszego malutkiego i przytulnego domeczku . Ale taka kolej rzeczy , od początku takie właśnie plany były . Teściu już najchętniej by się zamienił , ale ja tam nie pójdę do tego syfu . Najpierw trzeba remont pode mnie zrobić .
Dzisiaj temp znowu odstraszająca...- 15

Spokojnego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi dziękuję w imieniu męża za życzenia

To bardzo fajnie, że udało Wam się z mężem zaszaleć, takie chwile są bardzo potrzebne, a przy dzieciach jest ich tak niewiele

A to przeprowadzacie się do innego domku a do tego przeprowadza się teść tak? A to będzie mieszkał osobno z teściową czy zabiera ją ze sobą?

Faktycznie szkoda takiego milutkiego i przytulnego domku ale więcej miejsca zawsze się przydaje, zwłaszcza jak Amelka podrośnie i każda z dziewczynek będzie chciała mieć swój pokój

aniamaj u nas kaszki przejdą tylko i wyłącznie razem z mlekiem z butli a takie na gęsto to mowy nie ma. Nie wiem dlaczego ale nie zje i już.
Kasiunia gratuluję zęba.
My wczoraj rozkładaliśmy choinki i ściągaliśmy świąteczne ozdoby także oficjalne sezon świąteczny uznany został za zakończony i czekamy na wiosnę i Wielkanoc

Dziewczynki ja o tej mojej diecie to mam całą książkę. Dieta składa się z trzech faz więc trudno to jakoś w skrócie opisać ale przesyłam Wam linka to mniej więcej będziecie miały obraz tego stylu żywienia

southbeach.c10.pl/
Ja agi to uwielbiam ogólnie jeść, a już chleb to mogłabym jeść tylko i wyłącznie

Miłego dnia Kochane

Teraz tak patrzę, że ta stronka z tą dietą to bardzo rygorystyczna jest, a tak naprawdę to można o wiele więcej. Może poszukajcie także na innych stronkach, a ja polecam książkę

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ostatnio mój Mężuś coraz częściej mówi , ze nie będziemy się starać o kolejne dzidzi

Ale to się jeszcze przemyśli

O diecie chętnie poczytam . Coś trzeba zacząć robić , bo lato się zbliża

Kochana ja choinkę po świętach rozłożyłam , a resztę ozdób w styczniu .
Ale Wam fajnie , ze możecie na działeczkę wyskoczyć . Zawsze mi się to marzyło . Paulinka bedzie miała fajnie wspomnienia ...takie wypady z rodzicami na działeczkę

Oglądałam wczoraj konferencje prasową z udziałem rodziców Madzi . Pierwszy raz widziałam matkę Małej . Wcześniej wydawało mi się , ze tak bez jakiegoś żalu mówi o calym porwaniu i takie podejrzane to było . Ale jak ją zobaczyłam to biedna faktycznie to przeżywa . Wyglądała kiepsko . Dobrze , ze Rutkowski sie zajął sprawa . Liczę , ze on ze swoim doświadczeniem zdziała cuda .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

To fajnie, że macie możliwość tej zamiany z teściami na większy domek

Aguś ja to ciągle siedzę na necie, szukając jakiś nowych informacji o Madzi. Oczy już mam czerwone od ciągłego ślęczenia przed monitorem jakbym co najmniej miała to biedactwo w internecie znaleźć

Wysłałam maila ze zdjęciem dziewczynki do mojej kuzynki w Anglii, żeby tam rozklejała gdzie może. Ciągle myślę o tej małej i tylko czekam na informację, że się odnalazła cała i zdrowa.
Mam jakieś przeczucie, że maleńka jest nadal u nas w Zagłębiu. Co wieczór modlę się za to maleństwo...
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mi sie wydaje , ze Madzia od razu po porwaniu została przetransportowana za granice .Mam wrażenie , że to ma podtekst adopcji kryminalnej na zlecenie . Już pewnie Madzia ma inne nazwisko,imię i powoli przyzwyczaja sie do nowych rodziców

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do porwanej Madzi to trudno sobie wyobrazić co przeżywają rodzice. Tyle czasu minęło o nadal nic nie wiadomo.
Agi najważniejsze jest Twoje zdrowie, może za jakiś czas będzie na tyle superowe ze jeszcze jeden skarbuś zamieszka pod Twoim sercem. A jak nie to nie masz co się smutać bo masz cudowną rodzinę

Dziewczyny ja na spacer wychodzę przy -10 i więcej chociaż na 30-40 min. Dzis było u mnie -12 ale bezwietrznie to pospacerowalismy sobie. Kuba uciął sobie drzemkę a ja pozałatwiałam kilka spraw

Gratulacje za 1 ząbka u OLivierka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ja dziś spacer odpuściłam ale u nas dosyć wietrznie było i naprawdę strasznie przeszywało aż chłodem.
A zapomniałam się Wam pożalić że idę dziś u dentysty i prosić o trzymanie kciuków, ale już jestem po wszystkim i nie było tak źle. Dostałą znieczulenie więc leżałam jak na plaży

Idę wyjąć gary ze zmywarki a potem czeka mnie góra prasowania.
Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-