- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Nie miałam od wczoraj do teraz internetu

Agusiaczku GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! Super , ze Paulisi ząbek wyszedł

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku bardzo się cieszę z Waszego ząbaska

Na zaczerwienienia u Nas niezawodny jest bephanten . A kiedyś jak miała mega odparzenie , na tle alergii pokarmowej , to konieczny był tormentiol . Ale grunt , że Paulince schodzi

Kozłowska oby ten płacz Matiego się nie powtórzył . Biedaczek...a Ty przy nim

A , ze za siusiaka się ciągnie to normalka . Od kumpeli synek , ten roczny Igorek często tak robi . Ostatnio nawet byłam jak go przebierała , i aż mnie ciary przeszły ...a on zadowolony

A u Nas standardowo nocki kiepskie...każda gorsza od poprzedniej

Oki zajrzę wieczorkiem , lecę Mężusiowi obiadek podgrzać

Buziaki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I super już idzie mu chodzenie

Oj chwal się chwal Sylka, bo jest czym

Agusiaczku i jak tam perełeczka Paulisi ? Czyli widać te jej ostatnie nocne przebudzenia i wędrówki były objawem wyżynającego się zębolka . Ale Wam fajnie

Amelka już spi jak anioł ...szkoda tylko , ze to stan chwilowy

Spokojnej nocki Mamusie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka Kubuś jest świetny, mówię Ci, że on będzie prezesem

A co Kubuś tam za pyszności sobie wcinał?

agi Kochana tak sobie w pierwszej chwili pomyślałam, że nie masz nata

Dobrze, że już go masz bo smutno tu bez Ciebie

To na prawdę fantastycznie, że Amelka potrafi się tak godzinkę sobą zająć bawiąc się zabawkami, możesz sobie spokojnie coś porobić czy napić się kawki. Paulinka też się umie sobą zająć ale tylko jak ktoś przy niej siedzi. Nie trzeba się z nią specjalnie bawić, ale wystarczy żeby ktoś był. Chociaż po niedługim czasie i tak przychodzi i staje przy nogach lub ławie więc trzeba ją asekurować i osłaniać od kantów

A pisałam wcześniej, że byłam u dentystki, i jej wnuczka ma 2 latka, ma na imię Paulinka i ona mówi, że straszna cholera z tej małej

Ząbek jest ale jeszcze maluteńki i mam nadzieję że na dniach wyjdzie drugi

A mąż już wie, że ma sobie wybrać prezent, ciekawe co wymyśli.
My od dwóch dni siedzimy w domku

Spokojnej nocki i trzymajcie się ciepło w te mroźne dni

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak moja młodsza sis to Paulina i powiem CI że szalona z niej dziewczyna i nie raz nie dwa mała cholerka z niej była w dzieciństwie i dała rodzicom czasem popalić. Ale ogólnie to fajna kobitka

Kubulek wcinał deserek z Hippa

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś temperaturka mnie odstraszyła

Agusiaczku Moja Paulinka już pisałam , jest wyjątkowo grzeczną , ulożoną i bezproblemową dziewczynka . Jest cudowna

Twoja Paulisia też będzie bez wątpienia świetną dziewczynką .
Pisałyście o wizytach u stomatologa a mnie aż brzuch rozbolał i zdrętwiałam cała . Niecierpię dentystów . Trafiłam w swoim życiu na kilku partaczy i skutecznie mnie zrazili .

A to u Was panuje zwyczaj kupowanie jakis drogich prezentów za wykrycie ząbka ? U Nas symbolicznie należy coś słodkiego kupić

Agusiaczku jak tam dietka ? Ja zagłębiłam się w lekturkę i niestety nie mogę jej stosować , ze względu na cukrzyce

Oj już nie mogę się doczekać , zeby Amelka zaczęła dreptać jak Wasze pociechy

Podczytałam inne wątki (te na które mogę wchodzić,bo przez ten błąd te które nie są wyświetlane na głównej str , to nie dam rady ich czytać

Oki , miłego poranka . Moja Misia zasneła właśnie , wiec wykorzystam chwilkę i lecę się ogarnąć i kawkę zrobić

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ja też nie cierpię chodzić do dentysty, ale chyba od 20 lat mamy jedną zaufaną, u której leczy się niemal cała rodzina i jest bardo dobra, ale niestety dosyć droga bo prywatna

Moja szwagierka ma teraz 36 lat i już od dłuższego czasu ma protezę bo także miała strasznie słabe zęby i posypały się już chyba po pierwszej ciąży. Ja wiem, że najlepiej mieć swoje zęby ale mój dziadziuś (80 lat) ma nową protezkę i ma normalnie piękniejszy uśmiech ode mnie, hollywoodzki

Ja także przeszłam przez ortodontów ale nic to nie dało, te wyjmowane aparaty się nie sprawdziły bo w ogóle nie chciałam ich nosić a na tego na stałe to już tym bardziej nie chciałam

Zawsze powtarzam, że jak wygram w totka to sobie zrobię porcelanowy uśmiech

agi Kochana, oczywiście nie kupujemy sobie żadnych drogich prezentów za zębolka, kupię mężowi puszkę piwka bo ze słodyczy też zrezygnował

A jeśli chodzi o dietę to jak nie możesz to lepiej nie stosować, z resztą ja Cię widziałam na zdjęciach i ja chciałabym tak wyglądać na koniec mojej diety, więc z pewnością nie musisz się odchudzać

My właśnie ze względów zdrowotnych zrezygnowaliśmy z Dukana bo mąż ma kapice nerkową, a z chorymi nerkami nie można jej stosować

A Amelka faktycznie może ominąć raczkowanie, ja i siostra np nie raczkowałyśmy tylko odraz siup na nogi

Sylka muszę w takim razie poszukać takich deserków z hippa i spróbować, a raczej Paulinka spróbuje

Miłego dnia Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku moja Paulinka też nie raczkowała wcale , od razu zaczęła pięknie chodzić

Sylka widziałam chyba na marcówkach , ze pokazywałaś kaszki z hippa na dobranoc i na dzień dobry . Nie mogę wejść na wątek marcówek , żeby rzucić okiem raz jeszcze . Powiedz mi one są już z MM czy trzeba mleko dodać ? Gdzie je kupiłaś , bo szczerze powiem nie widziałam po sklepach kaszek z hippa . Smakują Kubusiowi ?
Dziś zrobiłam Amelce kaszkę manną na mleku Hipp (do tej pory robiłam na wodzie) i dodałam deserek i zjadła pięknie !!!

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sama kaszke maną robię zawsze najpierw gotując na wodzie błyskawiczną mannę a później jak deko ostygnie mieszam z 60 ml MM i dodaję sok albo owoce.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka się przewietrzyła i z ja z resztą też

agi to super, że u Paulinki aparat się sprawdził. Moja siostra nosi stały aparat chyba już 6 lat

Obiadek się grzeje więc Paulinka zaraz będzie jadła

Sylka dzięki za stronkę Hippa, fajna jest i może coś zamówię

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Sylka fajna ta strona

Ja mam przyrodnią siostrę Paulinę mój ojciec powiedział że tak bardzo mnie kocha (hehe dobre sobie)że swojej 3 córce dał tak jak ja mam na drugie. Istny diabeł...dziecko demon poprostu jednak to nie jest jej wina tylko jej nienormalnej matki...ah na samą mysl o niej pięść mi się zaciska...Wszystko zależy od wychowania. W szkole miałam koleżankę Paulinę i bardzo ja lubiłam, w pracy mam Paulinę ale nie mam o niej jeszcze wyrobionego zdania. Mam też sąsiadkę która ma tak na imię i jest sympatyczna(haha bo nie mieszka na de mną) Jak jestem nieraz w sklepie i słyszę jak jakaś matka pruje się Mateusz to szukam tego dzieciaczka jak wygląda i jak się zachowuje. Ojj czasem jak tak patrze to mam nadzieje że mój Matek nie będzie jak niektórzy jego imiennicy.
My dziś odpuściliśmy spacerek wczoraj zaraz po pracy wyszłam z młodym na 30 minut na spacerek przy okazji piesia wzięłam, ale dziś to było już za zimno. Jak szłam do pracy to tak łzawiły mi oczy a później czułam jak mi te łzy zamarzały na polikach. Jak doszłam do pracy to śmiałam się z dziewczynami że wyglądam jak klaun. Poliki czerwone ale nos to miałam koloru buraczkowego.

Młody mi właśnie usnął wstanie na deserek dwie godziny zabawy i kąpu kąpu i lulu. Ja mam dziś postanowienie że zaraz po uśpieniu małego też idę kąpu kąpu i lulu. - ciekawe co z tego wyjdzie...

Dentysta

Chyba zmykam zrobić sobie kawki bo coś oczy mi się zamykają żebym nie padła koło syna a może przytulę się do mego skarba..