- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku super, ze udało Wam sie zaliczyć spacerek

Kozłowska , zeby tylko nie bylo przeziębienia z tego Twojego przemarznięcia . Wiatr paskudny to fakt . U Nas też trzyma i wieje jak chol*erka . Przeszywający mróz przez to jest i skutecznie odechciewa mi się wszelkich wyjść .
Ha spacerki to będzie nie lada wyzwanie na wiosnę

My na wiosnę jakiś plac zabaw musimy Amelce w ogródku zrobić ... koniecznie , bo na tym zadupiu nawet placu zabaw nie ma

Kochana życzę Ci , żebyś zrealizowała swoje dzisiejsze postanowienie ...kąpiel i lulu . Nic tak nie regeneruje jak sen

Oki...mobilizuję się i idę powygłupiać się z Amcią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Paulinka już śpi więc mam chwilkę żeby poszperać w internecie

agi też tak czasem mam, że siedzę z Paulinką na puzzlach lub chodzę za nią po pokoju ale myślę o zupełnie czymś innym i tylko uważam by nie zrobiła sobie krzywdy i czasem coś pogadam czy pogilam po brzuszku

My także na wiosnę planujemy plac zabaw w ogrodzie, a raczej dziadkowie planują

Już słyszałam o piaskownicy, oczywiście krytej żeby pies tam nie właził, zjeżdżali i jakimś domku

Miłego wieczorku Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Słyszałyście , że Matka Madzi przyznała się Rutkowskiemu , ze Madzia jej wypadła i od uderzenia w główkę zmarła ???? Matko aż mi sie ryczeć chce i ciary mnie przechodzą!!!! Od początku było to wszystko dziwne ... a najbardziej zachowanie Matki . Tyle osób zaangażowanych w poszukiwania . Szok ... nie mieci mi sie to w głowie .
Agusiaczku super się macie , a raczej Paulinka z tymi dziadkami

Dzisiaj jedziemy z Amcią do mojej Mamci na cały dzionek . Mama pojedzie ze mną na zakupy i mi pomoże . Potem posiedzę do popołudnia i poplotkujemy

e przed 19-stą kąpiel .
Oj piszę bez ładu i składu , bo biedna Madzia chodzi mi po głowie

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzień dobry Kochane
Słyszałyście , że Matka Madzi przyznała się Rutkowskiemu , ze Madzia jej wypadła i od uderzenia w główkę zmarła ???? Matko aż mi sie ryczeć chce i ciary mnie przechodzą!!!! Od początku było to wszystko dziwne ... a najbardziej zachowanie Matki . Tyle osób zaangażowanych w poszukiwania . Szok ... nie mieci mi sie to w głowie .
Ja dziewczynki nie mogę nic napisać

Jak ona mogła nie pojechać na pogotowie, może malutka jeszcze żyła tylko była nieprzytomna a ona ją zostawiła w parku!!!!!!!!!!!!!!! Mój Boże....SZOK, żal, KOSZMAR

Miłęgo dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Biedny ten jej Mąż !!!
Idę poprzytulać moją Amelkę kochaną i radosną... lepiej mi się zrobi .
U Nas - 20 st. brrrrr... i szyby w aucie drapać trzeba

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Jak patrze na Kubę to niebo i ziemię bym poruszyła by pomóc dziecku jakby coś złego się działo czy stało.
U nas -21 st. C a w nocy -28 st. Maż jak jechał do pracy to mówił że po trasie miał -30 st. C !!!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wierzę, w policję że w końcu dojdzie prawdy. Matka pękła( lub ktoś je kazał tak powiedzieć) i coś zaczęła mówić ale to nie wszystko co ma do powiedzenia.
Amelciu Kochana dużo zdrówka i samych uśmiechów z okazji 8 miesiączka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku ja uważam tak samo jak Ty . Dzisiaj u Mamci sledziłam wszelkie doniesienia na ten temat w tv , ale oczywiście nic nowego nie podali . Ciałka nie znaleźli , więc sprawa nadal jest bardzo niejasna . Dużo rozbieżności i nieprawidłowości w tym wszystkim . Tez podejrzewam , ze Matka nie mówi prawdy . Albo ją zmuszono do takich wypowiedzi , albo coś jeszcze ukrywa.
Oby Policja szybko trafiła na jakiś sensowny ślad i wyjaśniła sprawę . Coś mi się wydaję , ze zakończenie tej sprawy wstrząśnie opinią publiczną jeszcze bardziej niż do tej pory

U Mamci bylo jak zawsze świetnie . Zakupy też udane . I nawet nocniczek Amisi kupiłyśmy

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Ojj już nocniczek ja nawet o tym nie pomyślałam żeby w ogóle pomyśleć kiedy zacząć

W sumie teraz było by najlepiej młody może by później nie uciekał przed Panem nocnikiem

Wczoraj z moich planów nici

Jutro mam odwiedziny "Pani Babci" ojj już mnie trząsa

A co do małej Madzi to płakałam jak bóbr jak wróciłam do domu. Patrzyłam na mojego syna i łzy same mi leciały. Nie wyobrażam sobie co mogłabym zrobić takiej matce jak bym ją spotkała na swojej drodze że nie wezwała pogotowia żadnej pomocy aż mnie trzęsie i roznosi z żalu i szału

Aczkolwiek uważam jak większość że to nie koniec..... aż boję się pomyśleć jaki może być koniec......Mój mężu mówi że albo wpadła w depresję poporodową i rzeczywiście coś małej zrobiła albo sprzedała dziecko do adopcji zagranicznej i żeby chronić tyłek powiedziała że dziecko jej upadło. ojj Dramat dramat dramat porwanie to jest masakra ale nie próbować udzielić dziecku pomocy to już dla mnie jest coś nie wyobrażalnego..
Dobra zmykam kochane spokojnej nocki jak bym nie zajrzała

Całuski dla rodzinek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja ostatnio się zastanawiałam kiedy właśnie zakupić nocniczek i zacząć go wprowadzać ale chyba jeszcze jak dla nas za wcześnie

Ale trzymam kciuki za naukę nocniczkowania u Amisi

Kozłowska udanej wizyty "Pani Babci"

No i trzymaj się tam ciepło w tej pracy oby szybko zleciało

A wracając do "gorącego" tematu to nie wierzę także w to, że mała wyślizgnęła jej się z kocyka. Ale ja w ogóle to w bardzo mało wierze w tej sprawie z tego co przekazywane jest do opinii publicznej. Nie umiem tego wytłumaczyć, ale mam jakieś przeczucie, że to dzieciątko żyje i mam nadzieję, że tak jest. Podobnie Kozłowska jak Twój mąż uważam, że dziecko sprzedała a to jej wyznanie jest po to by przestali dziewczynki poszukiwać.
Są też inne scenariusze ale ten, który przedstawiła nie jest prawdziwy.
Nadal wodzi wszystkich za nos a prawdę zna tylko ona sama. Oby znalazł się ktoś mądry kto w końcu to wyjaśni.
Jedyne co w tej sprawie jest pozytywne, to to że cieszę się, że jednak nie porywa się dzieci z wózków w biały dzień ot tak sobie i wychodząc na spacer przestanę się ciągle oglądać za siebie.
A Madzia mam nadzieję, że jest gdzieś w dobrej rodzinie, a na pewno lepszej o tej w której się urodziła...
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaczku święte słowa !!!!
Kozłowska dziękujemy z Ameleczką za życzonka

Oj tak czułam , ze z Twoich planów nic nie wyjdzie

Powodzenia na jutrzejszej wizycie . Trzymam kciuki , zebyś się nie denerwowała , i żeby
"Pani B" nie nawaliła po raz kolejny .
Kochane ja kupilam nocniczek , ale tak jak już pisałam nie liczę , ze Ama będzie już z niego korzystała . Raczej w formie zabawy zaznajomi się z nim . Stoi już w łazience i czeka

Dzisiaj chyba wcześniej i ja sie położę

A i w poniedziałek mamy tą wizytę u neurologa . Leci ten czas jak szalony !!! Może wykryje przyczynę przez którą Amelka kiepsko sypia . A w następny poniedziałek kontrola morfologi . W końcu zakończymy podawanie leków . Amelka tak bardzo ich nie lubi i płacze przy podawaniu

Oki kolorowych snów Mamusie

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Święte słowa Agusiaku!! Ja też się po części cieszę - że nie muszę się bać o Jasia!! Już raz mało nie narobiłam w gacie, jak kilka dni po rzekomym porwaniu Madzi wlazł za mną (i Jasiem) do klatki jakiś gościu w kapturze na głowie!! Szedł za nami po schodach na III piętro (my mieszkamy na IV)!! I już miałam czarne myśli! Zawał serca!Już krzyczeć chciałam! ....echhhhhhhhhJedyne co w tej sprawie jest pozytywne, to to że cieszę się, że jednak nie porywa się dzieci z wózków w biały dzień ot tak sobie i wychodząc na spacer przestanę się ciągle oglądać za siebie.
A Madzia mam nadzieję, że jest gdzieś w dobrej rodzinie, a na pewno lepszej o tej w której się urodziła...
I też mam nadzieję że Madzia ŻYJE!! I ma się dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!