- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

U nas to wygląda tak:
7.00 mleko 180 ml
10.00 mleko z kaszką 180 ml
13-14 obiadek
16-17 (w zależności jak wypadnie drzemka) deserek lub jogurt
po 19 (po kąpieli) mleczko z kaszką 240 ml
w między czasie herbatka, soczek, ciasteczko lub jakiś chrupek kukurydziany coś jak flips
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

U Neurologa wszystko super

Co do tych kiepskich nocek , to mówi , ze Amelka widocznie należy do grupy dzieci , które do 2 r.ż. źle sypiają w nocy . Mówiła mi o metodach , których mogę spróbować , ale wszystkie już dawno próbowałam

Bardzo się ciesze , że wszystko pod względem neurologicznym jest dobrze

Agusiaczku ale fajny weekend mieliście

AniaMaj Zuzik rzeczywiście dużo posiłeczków zjada

I co powiecie na wyniki sekcji ? Mnie trochę zdziwiły ...tzn bardzo . Mam nadzieję , że sa prawdziwe . I ciekawe czy rzeczywiscie doszło do nieszczęśliwego wypadku , czy celowego uderzenia . Mimo wszystko czekam na końcowy wynik i wyjaśnienie sprawy .
Do juterka ! Kolorowych snów

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale najważniejsze, że się uspokoiłaś. Ale z tym stwierdzeniem lekarki, że do 2 r.ż może tak źle sypiać to nie wesoło

A u nas dziś cały dzień płacz i marudzenie

Paulinka nagle z niczego zaczynała tak straszliwie płakać, cały czas za mną chodziła i chciała na ręce, na rękach zaś chwilkę pobyła i już się wyginała żeby ją puścić, i tak wiele razy w ciągu dnia

Oby jutro było już lepiej.
A jeśli chodzi o sekcję to też mnie trochę zaskoczyła, ale ciekawe czy dojdą do tego czy to był wypadek czy jakieś zamierzone uderzenie i czy nam o tym powiedzą...?
Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja właśnie czytałam wywiad z Tatą Madzi i już nic nie wiem . Nic nie trzyma się kupy .....
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-ojciec-ma...a-wrocila,nId,432915
To co ona wróciła po pampersy , widziała ją sąsiadka i Madzia jeszcze żyła i postanowiła jeszcze przed wyjściem okąpać Małą ? Przecież to nielogiczne

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
i policzki deko zaczerwienione.
Teraz wychodzi górna lewa 4

Wywiad z ojcem czytałam. Mój P. powiedział że nigdy nie póściłby mnie samej wieczorem tylko odwiózł lub odprowadził a później załatwiał swoje sprawy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka mnie Mężuś też w życiu nie wypuściłby samej wieczorem . Nawet jak wracam autem jak się zaczyna ściemniać to muszę telefonicznie wysłuchać jak to się martwi , żebym ostrożnie jechała i mimo , ze podjeżdżam pod Nasz dom , to zawsze po Nas wychodzi .
Fajnie , ze mimo wychodzącego ząbka Kubuś przesypia ładnie noce

A My dzisiaj nigdzie nie jedziemy

Agusiaczku i jak nocka Paulinki ?
Amelka teraz zasnęła , zrobiłam sobie kawkę i idę się przebrać , bo nadal w piżamie sobie siedze

Zaglądnę później

Udanego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi, Sylka obyście miały rację, że to zęby i oby szybko wyszły. Teraz według kolejności czekamy na prawą dolną jedynkę

Mnie podobnie jak Was mężu nigdy by samej nie puścił z dzieckiem a już zwłaszcza jak jest ciemno. Już nie raz były różne sytuacje, nawet w ciągu dnia wyjście do przychodni i tak kombinował, żeby wyrwać się na chwilkę z pracy i nas zawieźć.
agi słuchałam fragment tego wywiadu w radio i mam te same spostrzeżenia co Ty. Wracając po pieluchy postanowiła jeszcze umyć małą i za chwilę ponownie z nią wyjść? A poza tym w tym wywiadzie twierdzi, że udał się do rodziców po drzewno, a w UWADZE TVN jak nic mówił, że kolega podrzucił go do sklepu!!!!!!! Nosz nie wytrzymam już z tymi czubami. Chociaż mogliby się jednej wersji dokładnie nauczyć, jak już chcą ściemniać.
Mówię Wam tu jeszcze wyjdą takie sprawy, które się filozofom nie śniły. Mam tylko nadzieję, że szybko bo mnie rozsadzi chyba

agi powodzenia w prasowaniu

A noc Paulinka na szczęście przespała całą spokojnie

Miłego dnia Kochane

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Kochane mój synek jest po prostu kochany w niedziel szłam na noc tzn wróciłam po 24 z myślą na pewno że się nie wyśpię bo mój szkrab wstawał przez ostatni tydzień przed 7 a tu wstał o 5 na mleczko dostał butle i pospaliśmy do prawie 9

Wczoraj wróciłam z pracy wieczorem i tak mnie przewiało że czuję się taka rozlazła i ciągle leci mi z nosa. Normalnie jak by mi ktoś tam kran odkręcił i co chwilę piórkiem kręcił raz w jednej raz w drugiej dziurce buuu

Dziś znów zaraz mykam do pracy...

Co do małej Madzi i całej tej sytuacji ja już nic nie wiem.Wszystko jest bez ładu i składu. Nic nie trzyma się kupy. Jest mi przykro i ogrania mnie wściekłość. Cała ta sytuacja nie powinna była się zdarzyć. A mam dziwne wrażenie że nie wszystko dociera do opinii publicznej. Trafiają do nas tylko jakieś przecieki w które nie wiadomo czy można wierzyć i połowiczne informacje które są bez sensu. Może jest to celowe żeby dokończyć tą sprawę jednak przy takim nagłośnieniu coś należy się tym wszystkim osobom które były tak mocno zaangażowane w odnalezienie Madzi i teraz przeżywają tą tragiczną wiadomość mocniej niż nie jedna osoba z najbliższego otoczenia maleńkiej. Oby szybko się zakończyła i ciałko tej kochanej iskierki spoczęło już w spokoju

Dobra zmykam bo mąż przyjechał miłego

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mężuś napisał mi dziś sms'ka , ze strasznie frytki za nim chodzą , że tak bardzo mu się chce frytek , czy dam radę mu zrobić do obiadku . Odpisalam mu tylko " Kochanie chyba jesteśmy w ciąży" .... mając na myśli , ze ona ma zachcianki ...a biedaczek myślał , ze ja pisze poważnie i , ze jestem w ciąży

Agusiaczku super , ze nockę miałyście dobra

Oj ja też koszul prasowac nie lubie

Kozłowska biedulko tak przemarzłaś , a jeszcze szans na wykurowanie porządne nie masz . Oj Ty pracusiu

Milej pracy Kochana

Dziś słuchałam wywiadu z kryminologiem i wypowiadał się , ze po tępym urazie głowy nie dochodzi do zgonu . Co najwyżej krwiak się może zrobić . W swojej 20 letniej karierze nie spotkał się , żeby przyczyną zgonu byl tępy uraz tyłogłowia . Ja już też nic nie wiem i boję się , ze już się prawdy nie dowiemy . Zatają to przed opinią publiczną , tak czuje .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska dużo zdrówka, żeby szybko Ci minęło i buziaki dla Mateuszka za to, że dał pospać mamusi

agi gratuluję uporania się ze stertą prasowania i powodzenia z jutrzejszą

A jak mężuś zareagował na tą wiadomość o "ciąży"?

U nas dzień był marudny ale zdecydowanie mniej niż wczoraj, byłam nawet w szoku bo po 10 Paulinka spała ponad 2 godziny

A ja niedawno dopiero od dentysty wróciłam, ale znowu na znieczuleniu więc sama przyjemność

Kolorowych snów dla Was i dzieciaczków no i mężusiów także coby się pokrzywdzeni nie czuli

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...Chociaż jestem mega niewyspana . Już nawet nie wiem ile razy wstawałam

Agusiaczku Mężuś na "ciążę" zareagował biedaczek lekkim przerażeniem

Super , ze dzionek lepszy miałyście

U Nas z kolei wczorajszy dzionek był lekko marudny . Amisia na rączkach chciala cały czas być i nie zajmowała się sama zabawą ... jakiś gorszy dzionek miała .
Zobaczymy co dziś będzie .
Musze skoczyć do sklepu , a tak mi się nie chce . Auto oszronione , zimno na polu ... brrrrr

Ide kawkę robic i poczytać co tam się w świecie dzieje

Miłego dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi Twój maż słusznie robi chcąc zasięgnąć osobiście opinii lekarze, nawet jak nie da gwarancji to może go jakoś uspokoi

Oby dziś Amelka miała lepszy dzień, a nocek to współczuję Wam ogromnie i przytulam

My dziś jedziemy do moich dziadków

Kurcze wczoraj w jakiś wiadomościach specjalista się wypowiadał, żeby w takie mrozy to wychodzić na dwór z tylko z dziećmi powyżej roku.

Oglądałam wczoraj fragmenty tej konferencji z ojcem i dziadkami Madzi i kurcze nie podoba mi się wcale ta rodzina. Oni wszyscy są zdrowo popiep..... Teraz mam takie wrażenie, że ta cała teściowa to musi kawał cholery być i że matka dziecka mogła wcale nie mieć tak słodko w tej rodzince. Wkurza mnie, że teraz są to już tylko przepychanki Rutkowski-policja a zapomina się tu o tym maleństwie, które to w tej sprawie powinno być najważniejsze i za każdym razem, cokolwiek będą robić muszą pamiętam, że zostało zabite dziecko, a już widzę że ruszył adwokat matki z linią obrony, że ta miała ciężkie dzieciństwo! Nie ona jedna. Ja osobiście znam dwie rodziny, w których matki to dopiero miały poprane dzieciństwo, ale teraz obie są matkami, kochającymi i dbającymi o własne dzieci. Ach szkoda pisać, trzeba czekać.
Udanego dnia Kochane

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

agi bidulko

Udanych i szybkich zakupów bo za oknem mroźno brrrr

Agusiak udanych odwiedzinek u dziadków

A u nas dziś ładne bez chmurne niebo ale na termometrze -15 brrr
Spacerek dziś odpuszczam raz że nie bardzo czuje się na siłach i młody też coś tak jak by zaczął pociągać noskiem

Zmykam się ogarnąć i zrobić sobie kolejną gorącą herbatkę z miodkiem

Buziaki udanego dzionka pełnych uśmiechów

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wchodzę sobie tam dziś jak co dzień ale nie ma już możliwości głosowania.
Kozłowska dużo zdrówka dla Was i oby Mati się nie zaraził niczym

Kochany z niego chłopczyk, dał mamie pospać do 7.30 a potem jeszcze o jedzonku zapomniał

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Też odnoszę takie wrażenie! Jak zobaczyłam ten pierwszy ujawniony filmik z rozmowy Katarzyny z teściową, kiedy ta jej powiedziała -"Wiem że kłamiesz." i później rzuciła -"A od kiedy my jesteśmy na ty" to od razu powiedziałam że ta teściowa musi być nieźle poryta! I że ona, jako synowa nie mogła mieć z nią lekko!Oglądałam wczoraj fragmenty tej konferencji z ojcem i dziadkami Madzi i kurcze nie podoba mi się wcale ta rodzina. Oni wszyscy są zdrowo popiep..... Teraz mam takie wrażenie, że ta cała teściowa to musi kawał cholery być i że matka dziecka mogła wcale nie mieć tak słodko w tej rodzince.
A z tym Rutkowskim to mnie już tak wqrzają!!!! Noo wpierniczył się w paradę, zrobił sobie małe show, reklamę..- ok! Ale z drugiej str. gdyby nie on to nie wiadomo czy i kiedy dowiedzieliby się że Madzia nie żyje?!?! Zamiast się kłócić kto jest lepszy wzięliby się do roboty!!!