BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #903769 przez Hania84
srenka wbijaj na fb :) założ lewe konto na jakiegoś innego maila i juz :) albo normalnie swoje tylko jeszcze raz ale na innego maila :)
fajny taki widok jak dziecko ssie kciuka :) z Lenka jak byłam na prenatalnych to też ssała :) trzymam kciuki za dziewczynke by sie nic nie zmieniło :)

szósteczka no to wspaniale że już nic nie ma :) super :) jak ci dadzą normalnego neta to wbijaj na fb :) i super mieć taką przyjaciółkę ;) fajnie że się udziela w ogrodzie..będziesz miała ekstra przynajmniej :)

z Lenką byłyśmy dziś na szczepieniu (meningo i pneumo) i znów mamy kolejne 21 sierpnia :S nie wiem co tu tyle tych szczepionek jest. Pneumo to już 4 raz miała teraz. Świnkę, odre i różyczke miała 17 czerwca. w sierpniu nie wiem na co znów..masakra. Dziś drugi raz dostała w rączki dwie bo dwie szczepionki...popłakała może z 2 minuty i było okej :)
Dziś Lence gotuję zupkę warzywną...jak się obudzi to bedzie zajadać :)

miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #903996 przez srenka_918
Hejka :-). Troche smutno ze tu rezygnujecie z forum... mnie fb troche zawiodlo tym e nie moge sie dostac na konto jakie juz mam... z tego powodu nie zakladam innego....
Niewiem co u Ws...szkoda....

Szosteczka zazdroscze takiej psioly :-). Teraz Twoj ogrod nowym zyciem zakwitnie :-)

Hania a ja myslalam ze w niemczech maja mniej szczepien, w sensie mniej wkluc... my mamy kolejne w listopdzie i beda chyba 3 uklucia na raz... wtedy mnie to bardziej boli niz mlego...

Lece spac :-)

10 lata 10 miesiąc temu #904004 przez aleksiaa88
nie no nie szósteczka ale będzieszmieć ogród zazdroszcze

Co tam co tam

10 lata 10 miesiąc temu #904009 przez szósteczka
No juz jest chętna reszte ogrodu projektować i aranżować bo swój ma malutki to ma male pole manewru.
Troszke winka popiłyśmy, reszta poszla spac a ja was podczytuje tu ale tu malutki i na fb ale tam mi cos nie chce pisać wiec pozdrówcie tam dziewczyny ode mnie.
Jutro jedziemy na bazarek moze cos fajnego będzie a w niedziele grilujemy.
Pawlowi idzie dolna prawa dwójka ślini sie jak nie wiem a jak otwiera dzioba to ja widać ale tak jakby jeszcze sie nie przebiła. Gada coraz wiecej a najchętniej am bo wiecznie by jadł, jak tylko widzu ze ktoś cos je to odrazy tez rusza buzia i mlaska i leci żeby tez mu dać.
Szczepień to mamy zaległe ze hoho . Dobrej nocki papa

10 lata 10 miesiąc temu #904010 przez malutkamilka
Srenka napisz na kiedy masz temin bo robie nowa tabelke

10 lata 10 miesiąc temu #904035 przez aleksiaa88
Wchodzę na forum i co nie wiem co mam tu pisać :unsure: :S

10 lata 10 miesiąc temu #904107 przez Hania84
Witam i o zdrowie pytam :)

My mamy dzis upał niesamowity

rano byłyśmy na targu i kupiłam ogórki, pomidory , brzoskwinie, i papierówki na kompocik dla Lenki. Ogóry na mizerie...juz zrobiona i sie chłodzi w lodówce...ciasto zarobione i też się półkruche chłodzi w lodówce...wiśnie z kompotu z cukrem waniliowym zrobione i zaraz biore sie za dokańczanie ciasta. Jeszcze kupiłam pietruszkę 2 peczki i 3 pęczki koperku i będę ciachac zieleninę :P ;)

miłego dnia

10 lata 10 miesiąc temu #904231 przez aleksiaa88
Moje dziecie chodzi na wstecznym czasem się zapomni i chodzi do tyłu ale zaraz dostaje opieprz mały, bo jeszcze do przodu ma problem a już go cofanie interesuje i cały czas chodzi z tym swoim wyciągniętym palcem i pokazuje i pokazuje za głowę się łapie i wygląda to jakby olaboga a co to :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #904344 przez cordis
dziewczynki zakładajcie konta na fb co za tematy tam tylko fifony tym babom w głowie ;-)

10 lata 10 miesiąc temu #904908 przez srenka_918
Siemka wszystkim ;)
Ale miałam weekenda ;) Byliśmy rodzinką na pielgrzymce do Królowej Kaszub, no może trochę oszukaliśmy bo jechaliśmy autem i kilometr szliśmy z buta podczepieni pod pielgrzymkę z naszej parafii ale mi i tak w tyłek weszło dziś ledwo chodzę... Potem byliśmy nas morzem ;)
Szkoda że tu takie pustki... Nie bardzo wiem co u Was... Tęsknię, ale konta na fb nie założę... Wybaczcie... To byłoby moje 4 konto... Ile można do tej samej rzeki wchodzić... Dwa razy usunęłam bo mnie denerwowało przebywanie tam a teraz jakbym weszła z chęcią to nie mogę... Widocznie tak ma być. Pewnie los/Bóg chce mi przez to powiedzieć że i tak nie mam czasu na przesiadywanie na forum więc po co mi to...

Malutka termin mam na 4 października, ale nie wiem czy powinnaś mnie umieszczać w nowej tabelce, bo...
Bo właściwie to przyszedł czas się pożegnać...
Bardzo miło spędziłam z Wami ten czas, to ponad rok już... Zżyłam się z Wami, Wy pewnie ze mną też, ale po co to ciągnąć skoro wchodzę 2 razy w tygodniu tylko....

Trzymajcie się dziewczynki ciepło i miło, wspierajcie się dalej :*
Dzieciaczki niech rosną w siłę i nowe umiejętności, niech zdrowo się chowają i dają czas mamusiom na wypoczynek...

Żegnajcie :*

10 lata 10 miesiąc temu #904917 przez Gochens
Srenka jak będziesz miała ochotę to wpadaj rzadko ale zawsze Będziemy mogłyssię dowiedzieć co u Ciebie i Pawełka no i nowej dzidzi rzecz jasna!

Całuski dla Was :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #904925 przez Kasiasia
Serenka do 5 razy sztuka! :lol:

zakladaj konto na fb bo czekamy na Ciebie! Ch8cbys tylko 1 na miesiac wchodzila.

prosimy!
Plis plis plus (tak dzieci u nas w szkoke mowia)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #904926 przez aleksiaa88
SRENKA
NIE

mamy dzidzi nie zobaczyć nie posłuchać o porodzie
zrób ostatni raz konto na fb specjalnie dla nas a może ze względu na nas za ten czas spędzony przy nas i z nami i zrób najprostsze hasło

10 lata 10 miesiąc temu #904931 przez Hania84
SRENKA JA SIĘ TEŻ NIE ZGADZAM NA TWOJE ODEJŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MOŻE HASŁO MASZ GDZIEŚ ZAPISANE? ZAŁÓŻ OSTATNI RAZ DLA NAS KONTO NA FB PLISSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALBO CHOCIAZ TU NAS INFORMUJ CO U CIEBIE I MALUTKIEJ. JA TEŻ CHCĘ WIDZIEĆ WERONISIE :)

buziak :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #905086 przez Sophie25
Taki juz czas ze czasu brak :/ JA nie nadazam juz włsnie z czasem teraz mała juz potrzebuje uwagi cały czas... pojechac do rodzinki tez trzeba od czasu do czasu bo sie upominaja szczegolnie w wakacje :P Wyjezdzamy za 3 tygodnie na urlop wiec tez mnie nie bedzie neiwem co u was sie dzieje bo niemam jak nadrobic jeszcze mam małe kotki i bedziemy dach zmieniac duzo rzeczy sei skumulowało na facebooka ez juz rzadko wchodze tylko przejrze i wychodze nie nadrobie niewiem co sie dzieje wiec juz MUSZE SIE Z WAMI pożegnać kochane wiele sie dowiedziałam miło spedziłam z Wami czas całuje Was mocno Gosia Srenka Ikunia 3mam kciuki za lekkie porody i zycze Wam Wszystkiego co najlepsze :* :*:*:*:*
My bd sie starac o maleństwo bo wyniki dobre wyszły jak narazie odpukać i mam nadzieje ze wkrotce szczescie zawita do mnie !

3majcie sie cieplutko mamuski!!!!! :*<CałujE> :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka