- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- Otrzymane podziękowania: 0
a ta z fisher wcale nie polecam, niewiem czemu ale w ciazy bardziej mi sie podobala

natmur tak ta jest tez fajna, ale ona lezy, a mnie chodzi o to zeby powiesic.
o jak sie ciesze ze mala duzo lepiej sie czuje, mysle ze ta noc juz cala przespi.
- wiola
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzis idziemy do restauracji obchodzic nasza pierwsza rocznice slubu

no Laura prawie zdrowa, to czas na nastepnych w rodzinie, czyli na mnie.. eh
ta lampte co ostatnio pokazywalm zamowila, i do tego byla jeszcze inna i to za 25 euro oby dwie, wiec skorzystalam bardzo bardzo

ide sie z mala na 30 min polozyc, do poki maz nie wroci z pracy, bo mnie kosteczki bola.. fe chorubsko, a u nas wieje jak by glowy chcialo urwac, typowo pozna jesienna pogoda, ale musze powiedziec ze to teraz w tym tygodniu tak, a tak to bylo naprawde super, w pazdzierniku tylko kilka dni padalo a bylo slonecznie, pomimo wiatru i zachmurzen byl super.
ciekawe jak w tym roku nas snieg zaskoczy!
ja boje sie tej zimy, ze wzgledu na mala, mam ubranek w brud, i to cieplych do wozka i tak, ale i tak ciagle sie boje czy jej za zimno nie bedzie, ale tez i niechche jej przegrzac bo to niezdrowe.
ok ja mykam, pa
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Moja Ola waży 7200g ma ok.70cm - za dwa tygodnie skończy 6 miesięcy. Od 5 miesiąca siedzi, pięknie zajada łyżeczką papki,które sama przyrządzam (chociaż na ogół lądują na mamusi,lub zostają wtarte we włosy), po ukończeniu 5 miesiąca przestałam ją karmić z powodu zaniku pokarmu i częstych zapaleń piersi i odwodnień (porażka). Żyje nam się wspaniale,chociaż jest to straszny pochłaniacz czasu :-D
Po ciąży szybko wróciłam do poprzedniej wagi - teraz trochę przytyłam i ważę 56kg/166cm. Wcześniej waga wskazywała 52-53kg,ale ostatnio strasznie zrobiłam się łakoma na słodycze. Brzuszka nie widać,zostały za to straszne rozstępy na brzuchu,których raczej już się nie pozbędę.
I dodaję jeszcze kilka fotek Oli
Pozdrawiam gorąco!!!
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

fajnie ze malutka juz sama siedzi, jak tam zabki, widac juz cos?
szkoda ze nie karmisz, no ale skoro taki problemy robilo, to lepiej dla Ciebie i malej, mala jest urocza, maly smieszek.
Wiesz szczerze mowiac nie dziwie sie ze szybko rzucilas ta wage, z tego co ostatnio pislas to bylo Ci bardzo ciezko, u mnie tez tak bylo, i dlatego tez szybko wrocilam do swojej wagi, a nawet waze 2 kg mniej.
co u nas mysle ze bedzie najlepiej jak kazda z Nas troche napisze, a wiec u mnie, mala rosnie, teraz od kilku dni jest przeziebiona, czyli to nasze pierwsze przeziebienie, ja karmie nadal mala piersia, ale daje jej tez obiadki, kaszki, jabko i warzywka, moja jeszcze sama niesiedzi, ale gdy ma oparci to wiadome siedzi

milo ze bedziesz znowu z nami

a teraz ja

wrocilam z mala od lekarza, bo znowu ma maly katarek i kaszel niefajny, przepisala nam syrop i zobaczymy, ja czuje sie do d****.. juztro mam spodkanie z kolezankami z pracy, tak dawno sie nie widzialysmy ze chyba pomimo przeziebienia pojade.
mala teraz spi na tarasie, cieplusio okryta i ubrana, wietrzysko jest straszne, ale juz nie pada, chociaz tyle.
ok ja ide cos zjesc bo brzuch mi do kregoslupa przyrasta.
p.s goldi jak bedziesz dodawac zdjecia to nie dodawaj w kolejnym poscie tylko edytuj ;9 dziekuje
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja jutro jadę na urodziny i rocznicę do znajomych

Ola ząbków nie ma - ale coś pomału idzie,bo paluszki pcha do buzi nieustannie. Gaworzy 24h na dobę - czasami człowieka już głowa boli od tych ba, gu i aaa... Od urodzenia Ola miała tylko katarek - wyleczyliśmy solą fizjologiczną i maścią z nagietka,którą na noc smarowałam okolice noska. Szybko się rozwija,aż czasami człowiek nie nadąża :-D
Z teściami układa się wspaniale - do 2 miesiąca żarliśmy się z nimi niesamowicie,a na dzień dzisiejszy mam teściową,której każdy może mi pozazdrościć :-D Nie wtrąca się, nie krytykuje, niczego nie narzuca, dostosowuje się do wszystkiego co mówię - także w domu spokój.
Nadal mam małe problemy z sercem i muszę jechać na wizytę do kardiologa - wystarczy,że lekko się zdenerwuję,a ciśnienie 1670/100 i tętno 150.
Czekam na wieści do innych osób

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aha czyli tez na to wychodzi ze kolek nie miala,
a jak Ci spi w nocy, przesypia juz cala noc? czy musisz kilka razy wstawac i tez daj jesc.
To sie dziewczyno na meczylas, ja mialam tylko raz zapalenie piersi, i to mi na cale zycie wystarczy, ale teraz przy takiej pogodnie tez latwo o zapalenie piersi..
trzeba byc zawsze dobrej mysli

mala jest naprawde uroczym bobaskiem

mamy tez temat "chwalmy sie dzieciatkami" tam mozesz Oli zdjecia wstawic.
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-