- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
No ja juz mialam trzy badania usg, własnie słyszałam ze Norwegia znacznie rózni sie od Polski co do podejscia do ciazz a nawet wzchowania dzieciaków ( mojego meza kuzynka jest własnie w Norwegii), biezresz jakieś leki? pierwsze dziecko też tam rodziłaś?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Tysiiiak - tp 31.07 płeć nieznana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- czajusiątko
-
Autor - Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
kurcze cś nie wchodzi wejdźcie sobie tu www.zapytajpolozna.pl/forum/przysz%C5%82...aj-2015?limitstart=0 i tam w pierwszym poście jest link do tabeli
Czajusiątko- tp 07.08 płeć- prawdopodobnie chłopczyk
Magiczna - tp 16.08 pleć nieznana
- paulainka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Biore witaminy dla kobiet w ciazy, tran, zelazo z kwasem foliowym i witamine D
Mialysmy podobne tabelke, grudnioweczki 2013
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Meridka - tp 3.08 płeć chłopczyk?
kasiorek0310 ale Ci zazdroszczę, że już odczuwasz ruchy dziecka!
- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
ps. Byłam dzisiaj na USG i okazało się wszystko okej! Moja Larwa ma 63mm, termin troszkę się przesunął, wypada 15 sierpnia. Spoko. I tak w ten dzień nie poszłabym do kościoła ;D
"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- paulainka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- czajusiątko
-
Autor - Wylogowany
- gadatliwa
-
Meridka ja ruchy czułam dopiero w 21 tygodniu, ale za to jak sie później mała rozkręciła to łohoho
Zorya u nas dzisiaj mroźno i w żadnym wypadku nie przywodzi to na myśl wiosny
Kasiorek decyzja odważna, ale chyba czasem po prostu trzeba zaryzykować. Ja właściwie nie wiem jakbym się zachowała na Twoim miejscu, chyba trzeba poprostu być w takiej sytuacji, żeby wiedzieć jak się do tego odnieść.
Roxi fajnie, że udało Ci się wyrwać do kosmetyczki, czasem trzeba zrobić coś tylko dla siebie
Paulaianka nie chcesz rodzić naturalnie dlatego, że ciąża bliźniacza?? czy po pierwszym porodzie przekonałaś się tak do cc??
Tysiak dobrze, że choróbsko Ci odpuszcza. A Kubuś też już lepiej??
Magiczna zdrówka życzę
Kasia bardzo się cieszę, że udało Ci się dotrzeć do swojego męża. Mam nadzieję, że teraz już będzie Wam się dobrze układać i mąż zacznie Cie w końcu wspierać. Wiesz problemy finansowe też potrafią mocno wyprowadzić człowiek z równowagi, u nas z finansami też nie jest kolorowo, zwłaszcza teraz po tym wypadku, ale ja mam wrażenie, że w naszym związku takie problemy bardziej cementują nasze małżeństwo, bo nawzajem się wspieramy i przechodzimy przez to razem, a ja zawsze powtarzam, że najważniejsze jest to, że jesteśmy zdrowi i że się kochamy. Trzymam mocno za Was kciuki
Wydaje mi się, że chodzi po prostu o to, żeby się lepiej poznać i mieć o sobie jakieś wyobrażenie. jak dobrze pójdzie to spędzimy tu razem wiele miesięcy, więc fajnie byłoby trochę o sobie wiedzieć. A to czy któraś jest starsza, czy młodsza w sensie wartości nie ma żadnego znacznia. U nas na wrześniówkach są dwie dziewczyny, które mają już pełnoletnie starsze dzieci (jedna ostatnio została nawet babcią), ale nie stwarza to między nami żadnego dystansuNa forach parentingowych chyba się przyjęło, żeby zaznaczać, ile się jest razem, ile się zna, mnie to jakoś nie kręci
Oczywiście gratuluję takiej relacji, jednak na swój przypadek patrzę trochę inaczej (i ponoć mam słuszność, przynajmniej tak mi psycholożka powtarza).
Wiecie, nikt nigdy nie umiał mi tak poprawić humoru jak moja córcia
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś tylko kaszle ale brzydki ma ten kaszel.. zobaczymy czy się nie rozwinie do poniedziałku.
- czajusiątko
-
Autor - Wylogowany
- gadatliwa
-
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ja paczę i nie wierzę, dziś 15 tydzień zaczęłam!! wow!!
dziewczyny na pewno będzie dobrze, musi być!!
Magiczna oby to choróbsko szybko Ci wyszło!
roxi1987 też właśnie chciałabym taka bezprzewodową, podobną do tej co ma, mówisz Zelmera? muszę poczytać w necie
mój na szczęście nie grał nigdy na niczym, może dlatego, że sprzętu nie miał ale może i lepiej, bo być może by się uzależnił (moja koleżanka ma męża, który wraca z pracy i tylko do gierki prosto siada - masakra)
wiesz co mi to macierzyński w ogóle się nie należy, bo umowa skończyła mi się 31grudnia2014, a żeby nabyć prawo do macierzyńskiego musiałabym być zatrudniona w dniu porodu, a raczej ciężko będzie żeby zatrudnił mnie ktoś (osobę będącą teraz na zwolnieniu z powodu ciąży, tylko po to żebym potem zasiłek macierzyński dostała, ZUS tego nie przełknie)
paulainka tylko 2 usg? chyba bym zbzikowała, ja na każdej wizycie muszę podejrzeć dzieciątko, inaczej byłabym niespokojna
ZoryaX7 mnie na spacerku też słoneczko łechtało po twarzy ale zimny wiatr nie dał zapomnieć, że to środek zimy. A jak obiad u rodziców? smakował?
czajusiątko ta "Twoja" tabelka nawet fajniejsza, bo rozszerzona o niektóre dane, jeśli dziewczynom nie przeszkadza to można by było dodać do tysiiiak owej kolumny z bardziej prywatne (ukryte przed niezalogowanymi) dane
co do wypowiedzi Twojej córci, to po prostu słodkie i budujące, każda mama chciałaby usłyszeć takie słowa od swojego dziecka
meridka no widać, że dzieciątko robi sobie miejsce! śliczny brzusio!
Antie super, ze na wizycie wszystko ok i jaka dzidzia już duża!
tysiiiak świetnie Ci idzie z tą tabelką!
i zdrówka dla Kubusia! moja siostra też się męczy z chorobami córek, najstarsza już zdrowsza, średnia znowu dziś nie poszła do przedszkola, bo ją gardło boli a z najmniejszą była dziś u lekarza to się okazało, że anginę ma, biedna tak strasznie płakała z bólu,
nie ma nic gorszego niż chore dzieciątko
Meridka - tp 3.08 płeć chłopczyk?
8kasia8 - tp 08.08 płeć nieznana
- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- paulainka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
8kasia8 mozna chodzic prywatnie na usg, tutaj to strasznie duzo kosztuje, ale na pewno wybiore sie ze dwa razy wiecej niz szpitalne usg;)